Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Candy seni erıtecegız ınsallah burda :KK49: :KK49: :KK49:

ay inşallah canım 10 senede kimsenin yapamadığını yapsak ne güzel olur.. beni sakın göndermeyin benim problemim takımdan ayrılmak.. kilo vermem durunca ya da menülerimi toparlayamayınca stres oluyorum izne ayrılmak istiyorum o zaman takımdan ayrılmaz devam edersem olacak bu iş :rapci:

ya benim de niyetim bu diyetisyenle ayda bir görüşmek yani ayda 1 o yağ kas ölçüm cihazına cıkmak onun dışında telefonla iletişim halinde olalım.

çünkü ben her hafta gidemiyorum iş dışında zaten hiç vaktim yok gidemem iş yerinde de her hafta her hafta izin alınmıyor maalesef. online ama aylık tartımlı bi diyetisyen arıyorum :KK48:

Sen ne şekilde motive olup devam edeceksen onu tercih et canım

ay inşallah canım 10 senede kimsenin yapamadığını yapsak ne güzel olur.. beni sakın göndermeyin benim problemim takımdan ayrılmak.. kilo vermem durunca ya da menülerimi toparlayamayınca stres oluyorum izne ayrılmak istiyorum o zaman takımdan ayrılmaz devam edersem olacak bu iş :rapci:
Biz seni göndermeniz zaten hep sdiyoruz bırakma diye gerisi sende 😊😊 ;)

Çok sıktım dişimi ramazan girdiğinden beri inş nazar değmez pis boğazlık yapmam ,bayramda bütün herkes gelecek herkes zayıf görsün istiyorum beni yemicem :KK76:

Bizimde senelik izin tarihimiz belli oldu. O tarihe kadar bütün fazlalıklardan kurtulmam lazım.

Kızlar menülere yorum yapıyoruz yaaaa. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Bu konuya bir açıklık getirmemiz lazım. Konuşalım bu konuyu yasaklar yasak olsun. Herkes ayrı ayrı şey söylüyor.
Bence patates yasak olmamalı haftada 1 isteyen yiyebilir miktarı ayarlarsın yeter dengeli olsun mesela patates yediyse ekmek yenmesin patatesinde yararı vardır vücuda fırında yağsız çok güzel oluyor baharatlı tabi benim fikrim takımca konuşalım bi de rafine yapay şeker kesinlikle yasak olmalı pirinç hakkında kararsızım

aslında çok ciddiye alınması gereken bişey bence bu... ben çok ciddiye aldım yani ne bileyim şekerden çok korkuyorum kalbi tetikliyor her hastalığın başı gibi bişey özellikle yüksek şeker sen durduk yerde senin vücudunu deforme ediyor :KK43:

Bence de ciddiye alınmalı çünkü şeker bütün hastalıkların başı.

Normalde sadece ana listeye giren kişilere telefon numaramı veriyorum, onlarında numaralarını alıyorum her hangi bir habersizlik ihtimaline karşı. Ama sana numaramı listeye girmeden veriyorum. Özelden yazıyorum. Sen de bana ister numaranı yaz istersen mesaj at. Ama buranın haricinde bir iletişim aracımız olsun. Seni artık asla bırakmayacağız. Düşünsene yaklaşık 40 kiloluk bir başarı öyküsü yazdığını ne muhteşem olur :dua: :dua: :dua:

Kızlar menülere yorum yapıyoruz yaaaa. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Bu konuya bir açıklık getirmemiz lazım. Konuşalım bu konuyu yasaklar yasak olsun. Herkes ayrı ayrı şey söylüyor.

bence yasak olmasın ben kaloriye dikkat edilmesi taraftarıyım. günlük alması gereken kaloriyi aşan sporla aynı gün telafi etmeye çalışabilir.

Bence patates yasak olmamalı haftada 1 isteyen yiyebilir miktarı ayarlarsın yeter dengeli olsun mesela patates yediyse ekmek yenmesin patatesinde yararı vardır vücuda fırında yağsız çok güzel oluyor baharatlı tabi benim fikrim takımca konuşalım bi de rafine yapay şeker kesinlikle yasak olmalı pirinç hakkında kararsızım

Aynen öyle bence de patates çok zararlı değil ama kızartırsan birde üstüne ketçap mayonez tabi o soslar kilo aldırır. patatesi fırında haşlama yiyebiliriz

bence yasak olmasın ben kaloriye dikkat edilmesi taraftarıyım. günlük alması gereken kaloriyi aşan sporla aynı gün telafi etmeye çalışabilir.

Bak canım kalori sayımı bir yere kadar. Biz neden kilo aldık? Sağlıksız beslendiğimiz için. O yüzden şuan diyet değilde nasıl sağlıklı besleniriz onu düşünmemiz lazım. Sağlıklı olan hiçbir şey kilo aldırmıyor. Özellikle senin sağlıklı beslenmen lazım.

Aynen öyle bence de patates çok zararlı değil ama kızartırsan birde üstüne ketçap mayonez tabi o soslar kilo aldırır. patatesi fırında haşlama yiyebiliriz
Patates ve pirinç benim kesin yasaklı listemde. Kilo verme süreci bitene kadar tüketilmemesi gerekli. Patatesin içindeki nişasta ciddi anlamla önemli diye biliyorum. Hatta aklıma gelmişken bugün bu konuyu bir araştırayım. Beyaz ekmek, patates, ve pirinç cıssss

Normalde sadece ana listeye giren kişilere telefon numaramı veriyorum, onlarında numaralarını alıyorum her hangi bir habersizlik ihtimaline karşı. Ama sana numaramı listeye girmeden veriyorum. Özelden yazıyorum. Sen de bana ister numaranı yaz istersen mesaj at. Ama buranın haricinde bir iletişim aracımız olsun. Seni artık asla bırakmayacağız. Düşünsene yaklaşık 40 kiloluk bir başarı öyküsü yazdığını ne muhteşem olur :dua: :dua: :dua:

yaaa harikasınızzz:KK61::KK19: hemen yazıyorum:rapci:

Patatesin glisemik indeksi çok yüksek. O yüzden nişasta vücuda girer girmez şekere dönüşüyor. Bu da kan şekerini yükseltiyor. Patates sakıncalı bir yiyecek. Normal hayatımızda da çok fazla tüketmemeliyiz bence.

Yüzmeye geldimmmm, su biraz soğuk gibi.
Çıktıktan sonra yazarım size ❤️🎉🎊

Eklentiler

• 891BF0B1-8CE3-4A09-855B-D46E1389BE72.webp
    891BF0B1-8CE3-4A09-855B-D46E1389BE72.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 36
Patatesin glisemik indeksi çok yüksek. O yüzden nişasta vücuda girer girmez şekere dönüşüyor. Bu da kan şekerini yükseltiyor. Patates sakıncalı bir yiyecek. Normal hayatımızda da çok fazla tüketmemeliyiz bence.
Ben uzun zamandır yemiyorum ama doğru kaptanım glisemik indeksi yüksek. O zaman karar alalım beyaz ekmek bence kesinlikle cıss pide cıss

Back
X