- 12 Nisan 2009
- 8.314
- 29.332
- 1.073
- 43
Süpersin canımEvet canım güzel gidiyor perşembeye ancak bekliyordum 61 i ama dünde bugünde gördüm tartı da
Kaçamaksızım ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin canımEvet canım güzel gidiyor perşembeye ancak bekliyordum 61 i ama dünde bugünde gördüm tartı da
Kaçamaksızım ama
Hoşbuldum güzel kaptanım şekersiz 21 güne başladım yinebayrama tam 21 gün var bakalım yapabilecek miyim?
![]()
Canım online diyetisyenler var. Burada bir çok arkadaş onlarla birlikte ilerliyor. Öyle birini bulabilirsin şimdilik. Senin ciddi anlamda vakit kaybetmeden hemen başlaman lazım.
dogru alıntı oldumu bilmiyorum hoşbulduk
beceremeyebilirim ilk zmanlar
hemen dolduruyorum formu
yok kaptanım online diyetisyen düşünmüyorum evime çok yakın bi diyetisyen var ona gidicem inşallah şartlarda anlaşabilirsek![]()
Ben online diyetisyenle başlamıştım gayet iyi cok ilgililer hergun mesaj atabiliyorsun cevap veriyorlar normal diyetisyene haftalık gidersin onlar hergun ilgileniyorlar
Bugün biraz daha sakinim canım. Fevri değil de bir yerden sonra dama diyor ınsanNasılsın kızlar. Geçmişi okumaya başladım.asya_01 mesajını gördüm. Hayırlısı olsun canım ama bana biraz fevri verilmiş bir karar gibi geldi. Şimdi nasılsın?
Aaa çok iyi bayrama daha az olursun inşallahBen tam 61 olmuşum kaçamaksız bu iradeyle gidersem bayramda 58 59 olurum gibi geliyor
Bugün biraz daha sakinim canım. Fevri değil de bir yerden sonra dama diyor ınsan
geçmiş olsun canım diyetle sporla inşallah geçer ...
benim eşimde de çıktı gizli şeker ama benim eşim tam tersi zayıflıyor.... zaten iki tür varmış ya zayıflatıyor yada kilo aldırıyor... dr eşimede aynı şeyleri dedi dikkat etmezsen 10 seneye şeker hastası olursun ... hareket etmen lazım dedi.... dr dedi de eşim ne yapıyor şeker yemeye devam sıfır hareket...
Yağ eritip eritmedigi i anlamak için o cihaza çıkmaya gerek yok ki al bi mezura bel ölçün azalıyor yagdan veriyorsun demektirya benim de niyetim bu diyetisyenle ayda bir görüşmek yani ayda 1 o yağ kas ölçüm cihazına cıkmak onun dışında telefonla iletişim halinde olalım.
çünkü ben her hafta gidemiyorum iş dışında zaten hiç vaktim yok gidemem iş yerinde de her hafta her hafta izin alınmıyor maalesef. online ama aylık tartımlı bi diyetisyen arıyorum![]()
O biliyordur canım merak etme bizi takip ediyormuş zatenhoşgeldiniz aramıza , motivasyon sağlamak için takıma katılım çok önemli , her akşam menülerimizi ve sporlarımızı yazıyoruz... birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz menü verip çıkmıyoruz.... keyifle kilo vermeler![]()
14 05 menem
sabah
bir haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
iftar
bir kepçe yoğurtlu tavuk suyu çorbası
bir hurma 10 dakika ara verdim
5 yemek kaşığı kıymalı ıspanak yemeği
bol salata
iki tam buğday ekmek
su altı bardak
ara
bir çay bardağı süt 1 kase çilek
ya benim de niyetim bu diyetisyenle ayda bir görüşmek yani ayda 1 o yağ kas ölçüm cihazına cıkmak onun dışında telefonla iletişim halinde olalım.
çünkü ben her hafta gidemiyorum iş dışında zaten hiç vaktim yok gidemem iş yerinde de her hafta her hafta izin alınmıyor maalesef. online ama aylık tartımlı bi diyetisyen arıyorum![]()
Yani olabilir en min. Rakamlar diyelim
Ben artık bölgeeel çalışacağım hala çalışacağım regl bitsin bekliyorum çünkü bu ara acayip dağıttım yediklerimi söylesem ohooo :) neyse ki kilo almadım henüz![]()
Demek ki ipleri sıkı tutman lazım. Şimdi sağlıklı beslenirsen sevdiğin şeyleri arada yiyebilirsin ama şeker hastası olursan işin çok daha zor.
Bayramda 62 olma hayalimiz vardıBu almayacağın anlamına gelmiyor ama. Beni örnek al. Ben de bir sürü kaçamağa rağmen kilo veriyordum ama şimdi alıyorum. Devran dönmeden kendine çeki düzen ver.
Kuru yufkadan börek yapsam peynirli , çok sıkıltım yumurta zeytin peynir değişik birşey istiyor canım