İyiymişsusuyorum ama iftara yakın zamanda olduğu için idare edilebiliyor... yok koşu bandından hiç sıkılmıyorum ... karşımda hareketli şarkılar videolar açıyorum... kliplerdeki zayıf bayanları gördükçe ben daha çok basıyorum gaza
herşeyin vakti saati var demekki
en kısa zamanda olur inşallah
Ya ben regl oldum ama, cuma günü bildirimi için bugün akşam mı tartılıyoruzbu aşkam herkes tartılmaya hazır mıııııııı
Tamam canım da bu hafta çok vermedim bence 3 gündür Kaçamak yapıyorum çok kötü menüm yazmıyorum kötü diyeMavikus_ tatlım hazır ol bu hafta inşallah güzel bir sonuç görürsen seni listeye yeniden alacağım.
UstaM canım hedefine 50 nin altı demişsin. Boyuna göre 50 uygun ama ben ilk hedefini 52 olarak bildireceğim. Daha sonra geriye çekeriz hedefini.
Her ihtimale karşı bugünden tartılıyoruz canım. Yarın liste bildirim saati tam iftar zamanına denk geliyor. O nedenle işimizi riske atmıyoruz.
canım kaptan listeyi hazırlıyor o yüzden erken bildirm olsun istiyor ben sordum bakalım en geç kaç diyecek yarın için ?
Tam sopalıksın o zamanTamam canım da bu hafta çok vermedim bence 3 gündür Kaçamak yapıyorum çok kötü menüm yazmıyorum kötü diye
olsun günler uzun ekmeksiz bir yumurta bir salata yoğurt süper olur...6:30 gibi evde oluyorum ama 6 da çıkıyorum 30 dk iş ile ev arası
bazen 7 oluyor hatta
ayyy bugün ben çok acıktımmm
Keşke bir haslama yumurta yesen tok tutar seniayyy bugün ben çok acıktımmm
evet canım dahiliyeye gidip kan verip , sonuçlara göre doktor sevk ediyormuşhani biz diyoruz ya diyetisyen kan tahlili yaptırmalı vs... yasakmış biliyormusunuz geçen uzman alanında çok iyi bir dr zahide yetişteydi diyetisyenler kan tahlili isteyemez öyle bir yetkileri yok yasak dedi.....
onun sayesinde zayıflıyorum deseydinbizde evde 3 kişiyiz bizimde mutfak çok tutuyor... birde bizime evde temizlik ürünleri çok gidiyor eşim artık içiyormusun ada diyor
kabak patlıcana göre zor pişiyor canım olmaz bencegulenyuzumsunsen kabak ustası sana bişey soracam
kabaktan karnıyarık yapmak istiyorum... patlıcanları fırına atıp közleyip öyle yapıyorum bir tane evde kabağım vardı onuda kendime yapayım dedim... kabakta közlenir mi patlıcanlarla
benimde kafamda saç kalmadı , günümün çoğu evden kıl toplamakla geçiyorbenimde dönem dönem çok saçım dökülüyor demir ilacını kullanınca azaldı dökülmesi...
Harikasın canım45 dk leslie yaptım şimdi dusa atıyorum kendimi
şuan karnıyarık içini hazırlıyorum kokusundan mı ne deli gibi açım hahahaBende hiç iyi değilimbu saatlerde başlıyor zaten benim
Keşke bir haslama yumurta yesen tok tutar seni
Canım kabağı ortadan ikiye kes içini hafiften oy hasla biraz sonra içini doldur fırına at bu şekilde yapabilirsingulenyuzumsunsen kabak ustası sana bişey soracam
kabaktan karnıyarık yapmak istiyorum... patlıcanları fırına atıp közleyip öyle yapıyorum bir tane evde kabağım vardı onuda kendime yapayım dedim... kabakta közlenir mi patlıcanlarla
şuan karnıyarık içini hazırlıyorum kokusundan mı ne deli gibi açım hahaha
uyuyunca kalkınca belli bir süre kendime gelemiyorum bende bende biraz gözümü dinlendireyim diyorum ...Çocuklar öğle uykusuna yatınca bende yattım biraz hiç halim yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?