Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım. İnşallah gönlünüze göre iyi bir öğretmen bulursunuz.
Yaklaşık 10 kreş gezdim. Birindeki Öğretmeni çok beğendik. Oraya kaydettik hemen

Oğlum da sabah diyor ki büyüyünce eski okuldaki öğretmenimi ve arkadaşlarımı döveceğim. Malesef çocuklardan çok şiddet gördü. Özellikle öğretmenin kızından.
Ahhh yavrum yaaaa.... mutlaka konusmussundur ne diyor ogretmen boyle bisey yok mu diyor... kamera vs yokmuydu ?

O zaman sayfa sayfa okumaya uğraşmayacağım
Nerden yakalarsam oradan ve bana mesaj gelmişse onları cevaplayacağım menü verip menülere yorum yapmaya çalışacağım başka kilomu bildiririm Cuma’dan Cuma’ya daha ne olsun kabul ediyormuşsunuz beni böyle :)

Ahhh yavrum yaaaa.... mutlaka konusmussundur ne diyor ogretmen boyle bisey yok mu diyor... kamera vs yokmuydu ?
Öğretmen kamera odasına girip kayıtları siliyor. Çok büyük olaylar oldu. Bir çocuk kreşten kaçtı, babası kapının önünde buldu. O kadar çok sorun vardı ki.
Öğretmen diyor ben kızımı uyardım ama kızı sürekli yapıyor

M merve4416 inşallah bu okulu iyi çıkar öğretmeniyle öğrencisiyle eğitimiyle ağaç yaşken eğilir
Sen nasılsın verdin mi biraz güncel kilon yukarıdaki gibi mi

Bu kresin müdürü yokmu ? Sizi gazetelere verecem deseydin...kamera kayitlarini silmek suc... son 3 ay her saniyesi durmak zorunda...sosyal hizmetlere sikayet edilse kres kapanir.....

Ettik bile

Tartılmak için oruç tutmayı bekleme. Yarın sabah bildirimini bekliyorum. Bak seni de listeye yazdım. Biz de free listede yarışırız. Yarış bitmiyor sonuçta. Daha sık gel lütfen.

Aynn öyle süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…