geliyor eksilerrrr
Metabolizma ona rağmen iyi ben böyle yesem 2 3 kg alırdım
o zaman regli zamanı kızlar kaçamak mı yapıyorlarAslında bünyeden bünyeye değişmiyor. Regl zamanlarında kaçamak yapılmadığı takdirde çok güzel kilolar veriliyor. Ama biz kaçamak yaptığımız için genelde veremiyoruz. Eskiden sende veremiyordun hatırlarsan. Regl zamanı metabolizma yıkım yaptığı için daha çok çalışıyor.
asyama baaakkkkk tebrikler canım bak sabrettin emeğinin karşılığını aldın kırdın artık bu zinciri gerisi gelecekkkkKızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 71.7
Bugün 69.8
Daha ne tarifler var bendeBen arada tatlı olmadan yaşayamıyorum.bir de çerez. Tatlı isteğim için yineaypare ackerman in hurma toplarından yapacağım. O güzel oluyor. Sağlıklı bir tatlı en azından kahvaltımı edince hayat güzelleşmeye başladı ☺ Bakalım kilom nasıl daha tartılmadım...
Çok doğru düşünüyorsun, keşke bebekler küçük çocuklar çikolata tatlıyla çok geç tanışabilseee
Bana göre Menün güzel. Mercimekli köftede bulgur var ama mercimekte var. Bu iyi bir şey bence
Geçmiş olsun. Baş ağrının özel bir sebebi mi var
Tebrikler
Wowww tebriklerim canım
Günaydın, hurma toplarını hayatıma sokan güzel insan
Günaydın kaptan ❤
Güzel bir kilo kaybı yaşamışsın. Umarım sıkıntın neyse yakın zamanda hallolur
Günaydınnnn
Günaydın, tebrikler canımmm
Tebrikler
Veee Selin tartılmaya gider
Ne güzel şey yaSıcaklardan oluyor o. Metabolizma çalışıyor. Ben de Adana' da yaşarken yiyip yiyip kilo almıyordum
haftaya daha çok gidecekk
Ahh yemeği hangimiz sevmiyoruz kibenimde dehşet yeme potansiyelim vardi .... suan midem kuculdu istesemde yiyemiyorum cok rahatsiz oluyorum...
Metabolizmanin kiymetini bil canim.. ben kacamak yapinca kilo veremiyorum ama sen ona ragmen kilo verdin)
LAydLiNe takıma beni de katabilir misiniz?
Kullanıcı Adı : black cat
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Mimar
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :169
Kilonuz:79.2
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Bir dönem pilates ve sıkı bir diyet ile 65 kiloda seyrettim. Sonrasında evlendiğimde 70 kiloydum. Hamile kaldığımda 75 kilo olmuştum. 90 ile doğuma girdim ve 7 ay sonra 79 kiloya kadar düşebildim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Ev hayatı, iş hayatı ve çocuklu hayat içerisinde kilo benim yaşama kalitemi düşürmeye başladı. Kendimi huzursuz hissediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
sınırlandır canım sadece hafta sonu 1-2 dilim yersin... ama hergün yeme cıs
ya veremeseydim emin olun ben veremezdim yıllardır buralardayım emekli olacaktım... yeterki beyinde bitirinOlumsuz düşünme güzel düşün düşünelim takıma bak herkes nasıl veriyor bizde veririz
ben çoook zor terliyorum canım ben terliyorsam dışarıyı sen düşün artıkŞu sıcaklar bir sana etki etmiyor neden acaba? Normalde seninde Osmaniye' de sıcaktan şakır şakır vermen lazım.
hayır canım metabolizmam çook yavaş , ben kendimi hırpalıyorum bol spor ve neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum.... biraz öncede yazdım belki sen benim yaptığım sporu ve yeme şeklini yapsan çook daha fazla kilo verebilirsin....ada senin kilo verme sürecini merak ediyorum metabolizman çok mu hızlı ?
menü güzel ve az canım... kokoreç yiyebilirsin bence ...
afiyet olsun canımBu akşam iftarda kokoreç yiyim o zaman
Ben çözdüm hemde kesin çözüm %100 garanti wcfen geliyorumbugün iftardan sonra bu wc işini çözmem lazım
ya veremeseydim emin olun ben veremezdim yıllardır buralardayım emekli olacaktım... yeterki beyinde bitirin))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?