hayır canım metabolizmam çook yavaş , ben kendimi hırpalıyorum bol spor ve neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum.... biraz öncede yazdım belki sen benim yaptığım sporu ve yeme şeklini yapsan çook daha fazla kilo verebilirsin....
bugün iftardan sonra bu wc işini çözmem lazım
Sandal kebabını Harika yaparım. Ama karnıyarık harcımdan farklı olarak içine domates biber katıyorum ben kabakla yapacaksam. Üzerine beşamel sosla ve kaşarla efsane olur ama beşamel birazcık cıss mı aacaba bilemedim
Ben değilim... kaçamak yaptım
Ben ekmeği kesmek için kahvaltıda haşlanmış yumurta tüketiyorum. Paket ürünlerden de uzak kalmak gerektiğini düşünüyorum. Bir düşün istersen arkadaşım
Çok mantıklı evleri üzerine yaptırmak... bende mi üstüme yaptırsam acabaaaa
Menün gayet sade. Kaçamak yok. Vücudun beklemeye almıştır kendini. Modunu düşürme. Güzel beslendiğin sürece elbet gidecek o kilolar❤
Hiç modumu düşürmeden yorum yaptığın için teşekkür ederim @ada81 Sabah tartılacak olmanın heyecanı da var, + çıkmanın korkusu dA var. Ayyy çok arada kaldım.
Tariflerini bekliyorumDaha ne tarifler var bende
Ne güzel şey ya
Kayısı, incir, zeytinyağı vee acı. Bunlardan biri çözer işini sanırımbugün iftardan sonra bu wc işini çözmem lazım
TebrikleerrrrKızlar kilom
Geçen hafta 71,3
Bu hafta 70,5
Fark 0,8
Yüzde 1,12
Cevizle yiyebilir misin pekihaşlanmış yumurta sabahları eziyet oluyor bana
akşam yedim daha kolay oldu
ada yumurta ve yogurt ye demişti akşam haşladım gayet iyi gitti
ama sabah ekmeksiz yiyememm
Üzüldüm ama benKızlar daha önce de yazmıştım sonra kptanla konuşunca vaz geçmiştim. Ama olmuyor istediğim gibi kilo veremiyorum ve takımda istediğim beklediğim motivasyonu sağlayamıyorum. Bi süre kafamı dinlemeye ihtiyacım var uykusuzluk ev işleri çocuklar vs çok bunaldım. Bu sebeple bir süre aranızdan ayrılıyorum. Sizler çok güzel ilerliyorsunuz bütün kilo verenleri tebrik ederim. Eminim en kısa zamanda herkes emeklerinin karşılığını alıp hedefine ulaşacak.Hepinizi çok seviyor başarılar diliyorum
asyama baaakkkkk tebrikler canım bak sabrettin emeğinin karşılığını aldın kırdın artık bu zinciri gerisi gelecekkkk
Kızlar daha önce de yazmıştım sonra kptanla konuşunca vaz geçmiştim. Ama olmuyor istediğim gibi kilo veremiyorum ve takımda istediğim beklediğim motivasyonu sağlayamıyorum. Bi süre kafamı dinlemeye ihtiyacım var uykusuzluk ev işleri çocuklar vs çok bunaldım. Bu sebeple bir süre aranızdan ayrılıyorum. Sizler çok güzel ilerliyorsunuz bütün kilo verenleri tebrik ederim. Eminim en kısa zamanda herkes emeklerinin karşılığını alıp hedefine ulaşacak.Hepinizi çok seviyor başarılar diliyorum
Kız noldu nereye anka. Ne güzel destek oluyoruz birbirimize. Yapma baciKızlar daha önce de yazmıştım sonra kptanla konuşunca vaz geçmiştim. Ama olmuyor istediğim gibi kilo veremiyorum ve takımda istediğim beklediğim motivasyonu sağlayamıyorum. Bi süre kafamı dinlemeye ihtiyacım var uykusuzluk ev işleri çocuklar vs çok bunaldım. Bu sebeple bir süre aranızdan ayrılıyorum. Sizler çok güzel ilerliyorsunuz bütün kilo verenleri tebrik ederim. Eminim en kısa zamanda herkes emeklerinin karşılığını alıp hedefine ulaşacak.Hepinizi çok seviyor başarılar diliyorum
Eminim.canim ,bayramdan sonra kilo almamis hatta belki vermis bi sekilde dönücem Allahin izniyleCanım listeden çıkınca kendini bırakıyorsun. Emin misin çıkmak istediğine. Biz yoğunluğunu idare ederiz bir şekilde yeter ki sen yediklerine dikkat et. Ne dersin haber bekliyorum senden. Bak ben izne çıktım kendimi toparlayayım diye şimdi de listeye girmek için uğraşıyorum. İyi düşün doğru karar ver. Kimseyi izne ayırmak istemiyorum.
Üzüldüm ama ben
Umarım her şey dilediğince olur bu sürede. En kısa zamanda geri dönecek olmanı bekliyorum şahsen
Bizde seni çoookk seviyoruzzevet gerçekten yoruluyorsun dinlenmeye ihtiyacın var amaçözüm burdan uzaklaşmak mı bilemedim kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap biz burada seni bekliyoruz
Kız noldu nereye anka. Ne güzel destek oluyoruz birbirimize. Yapma baci
Ben de seni seviyorum ben dönene kadar 65 lere gel lütfenSeni çok seviyorum canım arkadaşım
Bana kayısı tarifi vermistin ya bana iyi geldi akşamları yapıyorum sabah uyanır uyanmaz koşuyorum wc yebugün iftardan sonra bu wc işini çözmem lazım
Ay bu cok acı benim mideme dokunur bukadar acı yiyemem ama evt kesin çözüm acı hem yağ yaktırır hem bağırsakları çalıştırır
gelirim inşallah canım.
Diyetten uzaklaşmak istiyorum canım.
Uykusuzlukla kilo veremeyeceğimi anladım. Bu da motivasyonumu bozuyor. Tartıyı tamamen kaldırıp akışına bırakacağım biraz
Ben de seni seviyorum ben dönene kadar 65 lere gel lütfen
Canım gitme ya, sen gidersen ben kime takılacağım :) sen free listede değil miydin? Ordaysan stres yapmana gerek yokKızlar daha önce de yazmıştım sonra kptanla konuşunca vaz geçmiştim. Ama olmuyor istediğim gibi kilo veremiyorum ve takımda istediğim beklediğim motivasyonu sağlayamıyorum. Bi süre kafamı dinlemeye ihtiyacım var uykusuzluk ev işleri çocuklar vs çok bunaldım. Bu sebeple bir süre aranızdan ayrılıyorum. Sizler çok güzel ilerliyorsunuz bütün kilo verenleri tebrik ederim. Eminim en kısa zamanda herkes emeklerinin karşılığını alıp hedefine ulaşacak.Hepinizi çok seviyor başarılar diliyorum
Hakkında hayırlısı olsun kilo almazsin inşallah sağlıklı beslenmeyi uygulayabilirsin kilo aldığında hemen buraya gel emeklerin heba olmasın sevgiyle kalKızlar daha önce de yazmıştım sonra kptanla konuşunca vaz geçmiştim. Ama olmuyor istediğim gibi kilo veremiyorum ve takımda istediğim beklediğim motivasyonu sağlayamıyorum. Bi süre kafamı dinlemeye ihtiyacım var uykusuzluk ev işleri çocuklar vs çok bunaldım. Bu sebeple bir süre aranızdan ayrılıyorum. Sizler çok güzel ilerliyorsunuz bütün kilo verenleri tebrik ederim. Eminim en kısa zamanda herkes emeklerinin karşılığını alıp hedefine ulaşacak.Hepinizi çok seviyor başarılar diliyorum
Kızlarrrr kilo bildirimi yapıyorum
Geçen Cuma 82.8
Bugün 81.8
Fark -1 kiloooo
Ya şa sın hayat
Sizleri seviyorum, kendimi seviyorum.
Cevizle yiyebilir misin peki. Meraktan soruyorum. Ceviz sağlıklı bir de
16 mayıs perşembe
LAydLiNe
9.00
2 kaşık yulaf 3 kaşık nesfit süt karışımı
12.00
1 porsiyon zy sarma
16.00
2 elma
20.00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 yumurta büyüklüğünde mercimekli köfte
salata
21.30
2 ceviz
2 gün kurusu
Yok canım zorla uğraşa uğraşa ana listeye girdimCanım gitme ya, sen gidersen ben kime takılacağım :) sen free listede değil miydin? Ordaysan stres yapmana gerek yok
İnşallah canım bakalım kaldırdım tartıyı mezurayla devam edeceğim.Hakkında hayırlısı olsun kilo almazsin inşallah sağlıklı beslenmeyi uygulayabilirsin kilo aldığında hemen buraya gel emeklerin heba olmasın sevgiyle kal ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?