Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

anladım tabi emeksiz ekmek olmuyor
tebrkler sana , bende kendime bi spor programı çıkartacagım bakalım

bugün iftardan sonra bu wc işini çözmem lazım

benimde bazen kabızlık sorunum oluyor
sabahları aç karnına keten tohumu iyi geliyor

Aynen doğru söylüyorsun zulal83
Da okusun

okudum arkadaşım teşekürler

haşlanmış yumurta sabahları eziyet oluyor bana
akşam yedim daha kolay oldu
ada yumurta ve yogurt ye demişti akşam haşladım gayet iyi gitti
ama sabah ekmeksiz yiyememm

Kızlar daha önce de yazmıştım sonra kptanla konuşunca vaz geçmiştim. Ama olmuyor istediğim gibi kilo veremiyorum ve takımda istediğim beklediğim motivasyonu sağlayamıyorum. Bi süre kafamı dinlemeye ihtiyacım var uykusuzluk ev işleri çocuklar vs çok bunaldım. Bu sebeple bir süre aranızdan ayrılıyorum. Sizler çok güzel ilerliyorsunuz bütün kilo verenleri tebrik ederim. Eminim en kısa zamanda herkes emeklerinin karşılığını alıp hedefine ulaşacak. Hepinizi çok seviyor başarılar diliyorum

Üzüldüm ama ben

Umarım her şey dilediğince olur bu sürede. En kısa zamanda geri dönecek olmanı bekliyorum şahsen

Bizde seni çoookk seviyoruzz evet gerçekten yoruluyorsun dinlenmeye ihtiyacın var amaçözüm burdan uzaklaşmak mı bilemedim kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap biz burada seni bekliyoruz

Kız noldu nereye anka. Ne güzel destek oluyoruz birbirimize. Yapma baci

Eminim.canim ,bayramdan sonra kilo almamis hatta belki vermis bi sekilde dönücem Allahin izniyle

Üzüldüm ama ben

Umarım her şey dilediğince olur bu sürede. En kısa zamanda geri dönecek olmanı bekliyorum şahsen
gelirim inşallah canım.
Bizde seni çoookk seviyoruzz evet gerçekten yoruluyorsun dinlenmeye ihtiyacın var amaçözüm burdan uzaklaşmak mı bilemedim kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap biz burada seni bekliyoruz

Diyetten uzaklaşmak istiyorum canım.
Uykusuzlukla kilo veremeyeceğimi anladım. Bu da motivasyonumu bozuyor. Tartıyı tamamen kaldırıp akışına bırakacağım biraz

Kız noldu nereye anka. Ne güzel destek oluyoruz birbirimize. Yapma baci
Seni çok seviyorum canım arkadaşım
Ben de seni seviyorum ben dönene kadar 65 lere gel lütfen

Canım gitme ya, sen gidersen ben kime takılacağım :) sen free listede değil miydin? Ordaysan stres yapmana gerek yok

Hakkında hayırlısı olsun kilo almazsin inşallah sağlıklı beslenmeyi uygulayabilirsin kilo aldığında hemen buraya gel emeklerin heba olmasın sevgiyle kal

Koruma menüsü gibi olmuş. Akşam yediklerinin saati geç ama ramazan diye iftar oluyordur. Tartıdan önceki günde mercimekli köfte olmamış. Su ne kadar? Spor var mı?

Canım gitme ya, sen gidersen ben kime takılacağım :) sen free listede değil miydin? Ordaysan stres yapmana gerek yok
Yok canım zorla uğraşa uğraşa ana listeye girdim
Hakkında hayırlısı olsun kilo almazsin inşallah sağlıklı beslenmeyi uygulayabilirsin kilo aldığında hemen buraya gel emeklerin heba olmasın sevgiyle kal ♥
İnşallah canım bakalım kaldırdım tartıyı mezurayla devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…