Ben evlendiğimde 45 kiloydum mümkün değil bi daha o zamana dönemem
Bana uyarramazan sonrası daha sık gel kapışalım
gecen hafta 64.9
bu hafta 65.7
Ben de öyle düşünüyorum bide 2 gündür sahura kalkamadım 2 3 lt su içerken 3 4 bardağa düştü bende susuzluk odem yapiyo oda etkiledi galibaEvet canım
Sana da çok geçmiş olsun
Menülerinde kaçamak görmedim reglden kaynaklıdır heralde haftaya geçer üzülme
aaa ben sen izmirlisin eşin konyalı sanıyordum ... ozaman sen mi konyalısın ?
Almışımdır ben de karnım şişti resmen gıdım bile çıktı 1 haftada ama yapacak bişey yok şu an diyet yapmak istemiyorum. Sadece arada yemeği keseceğim yarından itibaren.
Tahinli ramazan pidesini biliyor musun? Onun dışında sağlıksız bişey yemiyorum aslında. Çok yiyorum sadece.Diyet yapma zaten sağlıklı beslen yeter bence
Tahinli ramazan pidesini biliyor musun? Onun dışında sağlıksız bişey yemiyorum aslında. Çok yiyorum sadece.
Ne zaman geliyorsun listeye. Gel artık yarisalimTahinli ramazan pidesini biliyor musun? Onun dışında sağlıksız bişey yemiyorum aslında. Çok yiyorum sadece.
Kadınhanı pidesi mi yoksa normal tahinli pide mi? Miktarda önemli. Miktarı azalt o zaman. Hani kilo vermesen bile almazsın.
6 ay sonraNe zaman geliyorsun listeye. Gel artık yarisalim
Aynen katılıyorum bu söylediklerine. Hem fiziksel hem de ruhsal bir rahatlama yaşatıyor. Yerken yiyorum ama hep vicdan azabıyla yiyorum. Bilerek suç işlemek gibi. Aman boşver diyemiyorum hiç. Bu da psikilojik olarak insanı yıpratıyor. Hayatımda ilk kez ramazan ayını kilo almadan geçiriyorum. Öyle mutluyum ki. Başardıkça da insanın isteği motivasyonu artıyor.Canım çok hızlı kilo alınıyor
Ben bi hafta sürekli yedim 3 kilo aldım mide bolgem bile şiş duruyordu hantallastim ay dedim diyet yapmak zinde olmakmis sahiden dinç oluyor insan
Sende çok kilo alma emeğine yazık olmasın
Aynen aynen mis mis. Ben Çeşme Alaçatı aşığıyım.çok severim izmiri
ilerdeki planım izmir inş
alsancak kordon mis mis
Ben de o kemikleri çok seviyorum. Şükür uzun zamandır bende hiç kaybolmuyor.evet değişti en çokta boynum ortaya çıktı hahahaartık daha sık kolye takar oldum .... köprücük kemiklerim çıktı ortaya ben çok seviyorum o kemiklerin görüntüsünü..... ... ben eşimle evlendiğim kilonun altındayım şuan ozaman ki kıyafetlerim öyle güzel oluyor ki çok mutlu oluyorum... ...hatta dün yine giydim giyidm çıkardım hahahaha aynada kendime ada sakın bidaha 60 geçmek yoookkk dedim
Geçen hafta kaç kiloydun?Dün tartıldım 56.9 çıktım. Bugün tekrar tartılacağım. İnşallah eksiye düşerim.
Ben evlendiğimde 50 kiloydum.Ben evlendiğimde 45 kiloydum mümkün değil bi daha o zamana dönemem
Amin canım inşallahTaabi ki. Doğru kabul ediyorum. Ama bize bisey olsa yapayalnız kalmasın. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Biliyorum canım yeni bir karar olmadığını ama bence acele etme bu konuda Allah her şeyin hayırlısını versin ama yine de bazı kararlar senin elinde. Ola ki kazara olur ona hiçbir şey demem ama planlı olacaksa dikkatli olman lazım.Birde şöyle bir durum var ebrum ben zaten kilo vermeyi isteme sebebimden biri 2. Çocuk tu. Burda sizede söyledim hattâ bir ara. Sadece 60 i görünce baslicam tedaviye diyordum. Bir kaç ay öne çektim aslında. Hani çocuk için verilmiş yeni bir karar değil bu
Geçmiş olsun canım.Kızlar teşekkür ederim merak ettiğiniz için. Bir kaç gündür kalçamdan topuğuma kadar ağrı var, canım çok yanıyor. Doktora gitmem lazım ama annemin randevuları sürüyor. Kilo veremiyorum, çok moralim bozuk. Psikolojim bu aralar hiç iyi değil anlayacağınız.
Bana kaçış gibi geliyor bu durum. Neden kalıp başarmak yerine gidip pes ediyorsun? Biliyorsun ki bu hepimiz için geçerli. Buradan uzak kaldığımız zaman olmuyor. 3 verdiysek 5 alıp geri dönüyoruz. Hadi silkelen bir daha düşün bu konuyu.LAydLiNe Ebrucum beni izine ayırabilir misin? Hem kilo veremiyorum hem de bayramdan hemen sonra Almanya’ya gidiyoruz, bir ay. Orda çok dikkat edemem herhalde.
Üzüldüm bu sonuca.gecen hafta 64.9
bu hafta 65.7
Ben senin o kıyafetlerin hepsinin içine gireceğine eminim. Sadece pes etme. Ben ilk diyet yaptığımda üniversite yıllarında çektirdiğim bir fotoğrafım vardı. Eve gidince çekip atayım size de. O fotoğrafı elbise dolabımın aynasına asmıştım. Odaya her girdiğimde o fotoğrafa bakıyordum. Çok motive emişti beni. Sende o beğendiğin kıyafetlerin içine girmeye çalışıbilirsin.benimde çıkar hemen bende çok severim kadını zarif gösteriyor :)
ya evet ne güzel imkanları var ah bizde olsa
ya benim evde okadar çokki
amann zayıflıycam diye aldıklarım
inatla küçük aldıklarım
en son olmadıgı halde bir etek almıştım
aman seneye yaza girerim içine dedim yine giremiyorum
Kırıkkale'de yok o tahinliden. Geçen gün aklıma geldi. Her ramazan hastaneye getirip satardı birileri. Buralarda satılmıyor.Evet cevzli
6 ay sonra
Evet cevzli
6 ay sonra
Konyaya özel ya ondanKırıkkale'de yok o tahinliden. Geçen gün aklıma geldi. Her ramazan hastaneye getirip satardı birileri. Buralarda satılmıyor.
Zaten tedavi sureci kim bilir kaç yıl sürecek ebruAynen katılıyorum bu söylediklerine. Hem fiziksel hem de ruhsal bir rahatlama yaşatıyor. Yerken yiyorum ama hep vicdan azabıyla yiyorum. Bilerek suç işlemek gibi. Aman boşver diyemiyorum hiç. Bu da psikilojik olarak insanı yıpratıyor. Hayatımda ilk kez ramazan ayını kilo almadan geçiriyorum. Öyle mutluyum ki. Başardıkça da insanın isteği motivasyonu artıyor.
Aynen aynen mis mis. Ben Çeşme Alaçatı aşığıyım.
Ben de o kemikleri çok seviyorum. Şükür uzun zamandır bende hiç kaybolmuyor.
Geçen hafta kaç kiloydun?
Ben evlendiğimde 50 kiloydum.
Amin canım inşallah
Biliyorum canım yeni bir karar olmadığını ama bence acele etme bu konuda Allah her şeyin hayırlısını versin ama yine de bazı kararlar senin elinde. Ola ki kazara olur ona hiçbir şey demem ama planlı olacaksa dikkatli olman lazım.
Geçmiş olsun canım.
Bana kaçış gibi geliyor bu durum. Neden kalıp başarmak yerine gidip pes ediyorsun? Biliyorsun ki bu hepimiz için geçerli. Buradan uzak kaldığımız zaman olmuyor. 3 verdiysek 5 alıp geri dönüyoruz. Hadi silkelen bir daha düşün bu konuyu.
Üzüldüm bu sonuca.
Ben senin o kıyafetlerin hepsinin içine gireceğine eminim. Sadece pes etme. Ben ilk diyet yaptığımda üniversite yıllarında çektirdiğim bir fotoğrafım vardı. Eve gidince çekip atayım size de. O fotoğrafı elbise dolabımın aynasına asmıştım. Odaya her girdiğimde o fotoğrafa bakıyordum. Çok motive emişti beni. Sende o beğendiğin kıyafetlerin içine girmeye çalışıbilirsin.
Geçen hafta yanılmıyorsam 56.7 ydimAynen katılıyorum bu söylediklerine. Hem fiziksel hem de ruhsal bir rahatlama yaşatıyor. Yerken yiyorum ama hep vicdan azabıyla yiyorum. Bilerek suç işlemek gibi. Aman boşver diyemiyorum hiç. Bu da psikilojik olarak insanı yıpratıyor. Hayatımda ilk kez ramazan ayını kilo almadan geçiriyorum. Öyle mutluyum ki. Başardıkça da insanın isteği motivasyonu artıyor.
Aynen aynen mis mis. Ben Çeşme Alaçatı aşığıyım.
Ben de o kemikleri çok seviyorum. Şükür uzun zamandır bende hiç kaybolmuyor.
Geçen hafta kaç kiloydun?
Ben evlendiğimde 50 kiloydum.
Amin canım inşallah
Biliyorum canım yeni bir karar olmadığını ama bence acele etme bu konuda Allah her şeyin hayırlısını versin ama yine de bazı kararlar senin elinde. Ola ki kazara olur ona hiçbir şey demem ama planlı olacaksa dikkatli olman lazım.
Geçmiş olsun canım.
Bana kaçış gibi geliyor bu durum. Neden kalıp başarmak yerine gidip pes ediyorsun? Biliyorsun ki bu hepimiz için geçerli. Buradan uzak kaldığımız zaman olmuyor. 3 verdiysek 5 alıp geri dönüyoruz. Hadi silkelen bir daha düşün bu konuyu.
Üzüldüm bu sonuca.
Ben senin o kıyafetlerin hepsinin içine gireceğine eminim. Sadece pes etme. Ben ilk diyet yaptığımda üniversite yıllarında çektirdiğim bir fotoğrafım vardı. Eve gidince çekip atayım size de. O fotoğrafı elbise dolabımın aynasına asmıştım. Odaya her girdiğimde o fotoğrafa bakıyordum. Çok motive emişti beni. Sende o beğendiğin kıyafetlerin içine girmeye çalışıbilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?