Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fıtık olabilir mi canım ?

LAydLiNe
bende kilo durumları stabil
bu hafta da 61,8

pazartesi ankarada panele katılacağımdan çok yoğunum, dün spora da gidemedim bu yüzden
haftaya salı itibari ile düzene girerim umarım
akşam oğlum geliyor, onun hazırlığı bir yandan
bugün mens de oldum
teker teker gelin ulan

1,5 aydır durdu resmen canım insan bozuluyor çok sıkıldım 5 ay bitecek diyetteyim hiç böyle hissetmemiştim daha önce
Evet , haklisin insan yoruluyor bi yerden sonra demoralize oluyor ama pes etmeden devam edersek zafer bizim olacak...

Evet , haklisin insan yoruluyor bi yerden sonra demoralize oluyor ama pes etmeden devam edersek zafer bizim olacak...
Bi hafta daha devam edecem sonra bırakmak istiyorum çok sıkıldım

Aslında şöyle halimden memnunum Kilomdan falan ama takımda olup güzel şeyler yapamayınca bozuluyorum , geçen hafta 100 gr verdim bu hafta sabit geleyim diye hala kahvaltı yapmadım bu bende stres yapıyo

Tabii sen kendini nasil mutlu hissedeceksen oyle olsun canim.. ama buralarda ol emi

Yok canım gitmem sohbeti seviyorum bana iyi geliyo ah bi de buranın hakkını verebilsem daha iyi olacaktı ama
Ben yerinde olsam bayram sonrasi 2 hafta daha denerim olmadi o zaman ayrılırım.. suan sadece senin degil inan herkesin vucud dengesi degisti... ramazanda gec yemek hepimizi etkiledi... vucud suan korumaya gecti kitledi kendini hepimizin oyle... diger takimlardakilerde oyle herkesin genel bi kabizlik sikayeti var... gun icerisinde vucuda su girmiyor....buda ister istemez arti yada sabit getiriyor....

benimde çıkar hemen bende çok severim kadını zarif gösteriyor :)

o bahçeler bende olacak orayı yazlık kışık spor salonuna çeviririm valla

ya evet ne güzel imkanları var ah bizde olsa

ya benim evde okadar çokki
amann zayıflıycam diye aldıklarım
inatla küçük aldıklarım

en son olmadıgı halde bir etek almıştım
aman seneye yaza girerim içine dedim yine giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…