Evet canım başka şeyler yememek için hurma yedim saati geç oldu biraz.Gayet güzel olmuş 10 olmasaydı da olurmuş aslında
Daha sık gel takıma yazık olmasın ekmeklerine hemen alınıyor uyuz kılolarKonsantrem gitti ne yapacağım ben toparlamıyorum bir türlü akıl verin
Zemimi güzelce hazırlayıp bırakabilirsin.Kızlar bakıcı konusunda birşey danışacağım
Şimdi ben daha önce çocukları yabancı birine hiç teslim etmedim. Şimdi benim yardımcı kızcağız çok genç 19 yaşında normalde bakıcı değil ama çocukları seviyor onlarla oynuyor bayağı oyalıyor
Diuorumki acaba ikisini ona teslim etsem bir akşam eşimle sinemaya yemeğe gitsem veya gündüz ona bıraksam ben biraz çarşı Pazar dolansam ama omzunda bir vicdan azabı var bırakmıyor bir türlü Eminim sürekli aklım kalacak yüreğim sıkışacak nasıl alışacağım bu duruma
Merhaba hoşgeldin canımNe guzel bu cunlegi kurabilmek. Sıkı bir vücut
Kilo vermekten sonraki bir hedefimiz de o olmali. Cunku sadece kilo verip bingil bingil olmak da guzel gelmez insana, yetmez.
Bazen kilo vermesen de sana olmayan bir kiyafetin olmasi ya da olcum-cm olarak incelmek de motive ediyor. Tarti tabi ki cok onemli ama her seu degil. Ozellikle son hedefe yaklasildiginda
Ben de daha yeniyim ama hem takimi tanidikca hem de duzenli buraya girdikce yardim ederim spor listesine gonullu olarak :))
Telefona da baglaniyor .whatsap bildirimleri aramalari fln da gosteriyor.
Hayirli olsun kaptan yardimciligi:)
Menuyu cok begendim bennn
Kilona baktim da 55 kilo olan birine nasil motivasyon saglanir diye dusunmedim degil ilk.
Ama sonra en emek isteyen yerdesin diye dusundum. Gerilememek verdigin emeklerin zayi olmamasi icin cok onemli. Son zamanlar artik. Tekrar kendine gel ki koruma yapmak icin de zamana ihtiyacin olacak. Kendine yaptigin cok buyuk bi iyilik bu. Sakin simdi birakma. Yuzmus kuuruguna gelmissinn
Bakıcına guveniyorsan eger kesinlikle yapmalisin. Ve asla vicdan azabi duyma. Anne olarak senin kafan rahatlasin ki eve döndüğünde de inan cocuklarla geçirdigin vakitten sen de cocuklar da daha buyul keyif alirsiniz. Mutlu anne mutlu cocuklar demek. Esinle iliskiniz acisindan da cok iyi oluyor bu cocuksuz kacamaklar. Ben bu aksam çıktım ablamla cocuklari anneme birakip inan keyiften sütum cogaldi resmen. Tabi bakici olunca belki aklin kalıyordur belki ama gerekirse kamera tak eve . Anneler de insan . En cok dinlenmeye desarj olmaya bizim ihtiyacimiz varr
. 170 im canım ama sanki yıllar geçtikçe çekiyorum gibi geçen kendim ölçmeye kalktım düşük çıktı şoka girdim sanırım yanlış ölçtümBoyum 1,62 kaptanım senınkı kactıLAydLiNe
Bekarken bile en fazla dustugum kilo 58 di.. Genelde hep 60 tım.. Bakalım 60 olunca nasıl duracak.. Bu seferde 55 ısterım kesinbu hafta dıkkat edip eksıyle gelcem inş
Betül çok güzel yazmış aynen katılıyorum. Ben daha önce bakıcıya değilde arkadaşa bıraktım. Hatta Gülce daha 2-3 aylıktı eşime bıraktım konsere gittim. Şimdi biri 13 diğeri 6 yaşında. Onların gidemeyeceği bir yer olunca eve bırakıp gidiyorumKızlar bakıcı konusunda birşey danışacağım
Şimdi ben daha önce çocukları yabancı birine hiç teslim etmedim. Şimdi benim yardımcı kızcağız çok genç 19 yaşında normalde bakıcı değil ama çocukları seviyor onlarla oynuyor bayağı oyalıyor
Diuorumki acaba ikisini ona teslim etsem bir akşam eşimle sinemaya yemeğe gitsem veya gündüz ona bıraksam ben biraz çarşı Pazar dolansam ama omzunda bir vicdan azabı var bırakmıyor bir türlü Eminim sürekli aklım kalacak yüreğim sıkışacak nasıl alışacağım bu duruma
Aslında üsttende alıyorum canım ama üst çok ince olunca belli etmiyor. Benim kilo almam orantılı oluyor. Diyet günlüklerinde bi topiğim var. Orada öncesi sonrası fotoğraflarım var. Görmediysen bi bak ne demek istediğimi anlayacaksınaynen aklımdan geçeni söyledin
maşallah kaptanim sene benim gibi hemen bacaktan almışsın üst bolgen iyi duruyor
Çorba cok az olmuş yarım kepçe yapabilirdin diğerleri iyi bence
Ben Hayrünisa küçükken öğle uykusuna yatırdım. Uykusuda düzenliydi uyanmaz kendi kendine. Eve çok yakın Pazar yerimiz vardı. Eşimle Pazar’a gittik geldik ama çok uzun sürmedi. Geldik ki uyanmış kapıya kadar gelmiş yeni yürüyordu. Nasıl ağlıyor anlatamam. O zaman üzüldüğüm kadar hiç üzülmemiştim. O yüzden uyurken yanlız bırakmayın çocukları sakınB
Bir de cocuklar kac yasinda. Uyku aliskanliklari nasil. Aksam uykusuna gectikcen sonra birakip bile cikabilirsin belki?
Iyi cesaret kaptanim valla ben hayatta birakamam .... benim bi arkadasimda 5 yasindaki ikizlerini eve birakip hemen evinin önüne kurulan pazara gidiyordu cok uyardim yapma diye....insanin akli çıkar.... 170 im canım ama sanki yıllar geçtikçe çekiyorum gibi geçen kendim ölçmeye kalktım düşük çıktı şoka girdim sanırım yanlış ölçtüm
Betül çok güzel yazmış aynen katılıyorum. Ben daha önce bakıcıya değilde arkadaşa bıraktım. Hatta Gülce daha 2-3 aylıktı eşime bıraktım konsere gittim. Şimdi biri 13 diğeri 6 yaşında. Onların gidemeyeceği bir yer olunca eve bırakıp gidiyorum
Aslında üsttende alıyorum canım ama üst çok ince olunca belli etmiyor. Benim kilo almam orantılı oluyor. Diyet günlüklerinde bi topiğim var. Orada öncesi sonrası fotoğraflarım var. Görmediysen bi bak ne demek istediğimi anlayacaksın
Ben Hayrünisa küçükken öğle uykusuna yatırdım. Uykusuda düzenliydi uyanmaz kendi kendine. Eve çok yakın Pazar yerimiz vardı. Eşimle Pazar’a gittik geldik ama çok uzun sürmedi. Geldik ki uyanmış kapıya kadar gelmiş yeni yürüyordu. Nasıl ağlıyor anlatamam. O zaman üzüldüğüm kadar hiç üzülmemiştim. O yüzden uyurken yanlız bırakmayın çocukları sakın
gitmedim kaptanımGitme şakın mutfağa
Allah daha kötü şey vermesin de.. sanırım bel fıtığı var. Kalçamdan bacağıma, hatta topuğuma kadar şiddetli bir ağrım var.Akkat fatmacığım geçmişi okumuyorum biliyorsun hasta olduğunu okudum çok geçmiş olsun neyin var tam olarak birde iznemi ayrılıyorsun sende bir türlü tam motivasyonu sağlayamadın
Franfurkta geliyorsun dimi sen gelemeSen ben seni ziyarete geleceğim
Canım eğer çok güvenilir biriyse neden olmasın? Çünkü annenin de kendine zaman ayırmaya , eşlerin de birlikte zaman geçirmeye ihtiyacı var. Biz eşimle küçük kız doğduğumdan beri yalnız hiçbir aktivite yapamadık. Çünkü ben çocuk konusunda çok pimpirikliyim. Ama doğrusunun bu olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlarım var öyle, ayda bir çocukları bırakıp baş başa zaman geçiriyorlar. Nefes alıyorlar. Ama burda en önemli nokta bırakacağın kişinin güvenilir olması.Kızlar bakıcı konusunda birşey danışacağım
Sag taraf mi sol taraf mi canim?Allah daha kötü şey vermesin de.. sanırım bel fıtığı var. Kalçamdan bacağıma, hatta topuğuma kadar şiddetli bir ağrım var.
Tamam canım, profram yaparız ya biryerde buluşuruz ya da gelirim ben sana. İzne ayrıldım, çünkü kaçamak yapmama rağmen kilo veremiyorum bu da bende çok stres yapıyor. Ramazan’a güveniyordum ama Ramazan’da hiç veremedim. İzne ayrıldım ama hala buradayım. Burdan kopunca tekrar kilo alacağıma Emin’im.
Sag taraf mi sol taraf mi canim?
Benimde bel fitigim var şikayetlerin onu gösteriyor canım geçmiş olsunSağda canım
Benimde sag tarafta olan bi agrim vardi zamaninda kalcama vururdu bazen nadirende ayaklarima vururdu......beyin ceraha gittim adam bana fitik olsaydi agrin sol tarafta olurdu demisti.... kilo verdikten sonra agrim biseyim kalmadi şükür... sanki boyle kramp girerdi adim atamazdım... dr soyledigine göre fitik sol tarafta olurmus... eltiminde belindeki fitik patladi onunda agrisi solda oluyormus...Sağda canım
Bende hiç bırakamıyorum 2. Doğumuma giderken kızımı kayınvalideme bıraktım , 3 gün hastanede kaldım ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı hergün gelip görmeme rağmen bi de lohusa psikolojisiydı sanırımBen memlekete gittigimde ablam birak bana eşinle git gez derdi... ki ablama cok guvenirim ona ragmen rahat edemez 45 dk içinde eve geri donerdim....evlat iste baska hicbiseye benzemiyor....
Benimde sağda bacağıma vuran bir ağrım olıyordu magnezyum kullanmıştım geçmiştiBenimde sag tarafta olan bi agrim vardi zamaninda kalcama vururdu bazen nadirende ayaklarima vururdu......beyin ceraha gittim adam bana fitik olsaydi agrin sol tarafta olurdu demisti.... kilo verdikten sonra agrim biseyim kalmadi şükür... sanki boyle kramp girerdi adim aramadım... dr soyledigine göre fitik sol tarafta olurmus... eltiminde belindeki fitik patladi onunda agrisi solda oluyormus...
Evt benimde soldaydiBenimde sag tarafta olan bi agrim vardi zamaninda kalcama vururdu bazen nadirende ayaklarima vururdu......beyin ceraha gittim adam bana fitik olsaydi agrin sol tarafta olurdu demisti.... kilo verdikten sonra agrim biseyim kalmadi şükür... sanki boyle kramp girerdi adim atamazdım... dr soyledigine göre fitik sol tarafta olurmus... eltiminde belindeki fitik patladi onunda agrisi solda oluyormus...
Lohusada tum duygular tavan yapiyor zaten... Rabbim bütün evlatlarimizi korusunBende hiç bırakamıyorum 2. Doğumuma giderken kızımı kayınvalideme bıraktım , 3 gün hastanede kaldım ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı hergün gelip görmeme rağmen bi de lohusa psikolojisiydı sanırım
Bende kilo verince baskimi azaldi ne oldu bayagi gecti agrilar... magnezyum benimde aklimda bulunsunBenimde sağda bacağıma vuran bir ağrım olıyordu magnezyum kullanmıştım geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?