Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gayet güzel olmuş 10 olmasaydı da olurmuş aslında
Evet canım başka şeyler yememek için hurma yedim saati geç oldu biraz.
Konsantrem gitti ne yapacağım ben toparlamıyorum bir türlü akıl verin
Daha sık gel takıma yazık olmasın ekmeklerine hemen alınıyor uyuz kılolar
Zemimi güzelce hazırlayıp bırakabilirsin.
Kendine zaman ayırmalısın daha kalıteli zsman geçirmek için cocuklarla. Yavaş yavaş başla yarım saat git sonra 1 öyle öyle alısırsınız

Merhaba hoşgeldin canım
Bende yeniyim insallah bolca eksılerımız olur.
Yorumlarının hepsine katılıyorum çok güzel yazmışsın

. 170 im canım ama sanki yıllar geçtikçe çekiyorum gibi geçen kendim ölçmeye kalktım düşük çıktı şoka girdim sanırım yanlış ölçtüm
Betül çok güzel yazmış aynen katılıyorum. Ben daha önce bakıcıya değilde arkadaşa bıraktım. Hatta Gülce daha 2-3 aylıktı eşime bıraktım konsere gittim. Şimdi biri 13 diğeri 6 yaşında. Onların gidemeyeceği bir yer olunca eve bırakıp gidiyorum
aynen aklımdan geçeni söyledin
maşallah kaptanim sene benim gibi hemen bacaktan almışsın üst bolgen iyi duruyor

Çorba cok az olmuş yarım kepçe yapabilirdin diğerleri iyi bence
Aslında üsttende alıyorum canım ama üst çok ince olunca belli etmiyor. Benim kilo almam orantılı oluyor. Diyet günlüklerinde bi topiğim var. Orada öncesi sonrası fotoğraflarım var. Görmediysen bi bak ne demek istediğimi anlayacaksın
B
Bir de cocuklar kac yasinda. Uyku aliskanliklari nasil. Aksam uykusuna gectikcen sonra birakip bile cikabilirsin belki?
Ben Hayrünisa küçükken öğle uykusuna yatırdım. Uykusuda düzenliydi uyanmaz kendi kendine. Eve çok yakın Pazar yerimiz vardı. Eşimle Pazar’a gittik geldik ama çok uzun sürmedi. Geldik ki uyanmış kapıya kadar gelmiş yeni yürüyordu. Nasıl ağlıyor anlatamam. O zaman üzüldüğüm kadar hiç üzülmemiştim. O yüzden uyurken yanlız bırakmayın çocukları sakın

Iyi cesaret kaptanim valla ben hayatta birakamam .... benim bi arkadasimda 5 yasindaki ikizlerini eve birakip hemen evinin önüne kurulan pazara gidiyordu cok uyardim yapma diye....insanin akli çıkar...

Allah daha kötü şey vermesin de.. sanırım bel fıtığı var. Kalçamdan bacağıma, hatta topuğuma kadar şiddetli bir ağrım var.
Tamam canım, program yaparız ya biryerde buluşuruz ya da gelirim ben sana. İzne ayrıldım, çünkü kaçamak yapmama rağmen kilo veremiyorum bu da bende çok stres yapıyor. Ramazan’a güveniyordum ama Ramazan’da hiç veremedim. İzne ayrıldım ama hala buradayım. Burdan kopunca tekrar kilo alacağıma Emin’im.

Canım eğer çok güvenilir biriyse neden olmasın? Çünkü annenin de kendine zaman ayırmaya , eşlerin de birlikte zaman geçirmeye ihtiyacı var. Biz eşimle küçük kız doğduğumdan beri yalnız hiçbir aktivite yapamadık. Çünkü ben çocuk konusunda çok pimpirikliyim. Ama doğrusunun bu olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlarım var öyle, ayda bir çocukları bırakıp baş başa zaman geçiriyorlar. Nefes alıyorlar. Ama burda en önemli nokta bırakacağın kişinin güvenilir olması.

Sag taraf mi sol taraf mi canim?

Benimde sag tarafta olan bi agrim vardi zamaninda kalcama vururdu bazen nadirende ayaklarima vururdu......beyin ceraha gittim adam bana fitik olsaydi agrin sol tarafta olurdu demisti.... kilo verdikten sonra agrim biseyim kalmadi şükür... sanki boyle kramp girerdi adim atamazdım... dr soyledigine göre fitik sol tarafta olurmus... eltiminde belindeki fitik patladi onunda agrisi solda oluyormus...

Ben memlekete gittigimde ablam birak bana eşinle git gez derdi... ki ablama cok guvenirim ona ragmen rahat edemez 45 dk içinde eve geri donerdim....evlat iste baska hicbiseye benzemiyor....
Bende hiç bırakamıyorum 2. Doğumuma giderken kızımı kayınvalideme bıraktım , 3 gün hastanede kaldım ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı hergün gelip görmeme rağmen bi de lohusa psikolojisiydı sanırım

Benimde sağda bacağıma vuran bir ağrım olıyordu magnezyum kullanmıştım geçmişti

Evt benimde soldaydi

Lohusada tum duygular tavan yapiyor zaten... Rabbim bütün evlatlarimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…