Iyi cesaret kaptanim valla ben hayatta birakamam .... benim bi arkadasimda 5 yasindaki ikizlerini eve birakip hemen evinin önüne kurulan pazara gidiyordu cok uyardim yapma diye....insanin akli çıkar...
Bazi insanlar cok rahat valla...ya bende bırakamam küçükken şimdi bırakıyorum büyüdüler ama küçükken olmaz yani dünyanın bin bir türlü hali var dönecemı 5 dk ya dersin dönemezsin allah korusun
iş yerinde bir arkadaş gece evde bırakıp hastaneye girmiş ben şok olmuştum taksi denen birşey var biriniz gidin biriniz kalın yani ama anlamadım nasıl iş
Bende kilo verince baskimi azaldi ne oldu bayagi gecti agrilar... magnezyum benimde aklimda bulunsun
Teşekkür ederim kızlar
Belin de ağrı oluyor mu canım? Benim belimde hiç ağrı yokBenimde bel fitigim var şikayetlerin onu gösteriyor canım geçmiş olsun
Lohusada tum duygular tavan yapiyor zaten... Rabbim bütün evlatlarimizi korusun
Benim bulantım dün çoktu bugün yok, akşam çok iştahsızdım bir tabak çorba anca bugün yiyebildim bugün herşeyi yiyebiliyorum,normal mi? Bu bulantı denen şey sürekli olmuyor dimi? Tiksintiler çaya ete devam
Kişiden kişiye değişir ama genelde ilk üç ay bulantı sık oluyor
Günaydın kızlar
günaydın
8000 adım attım geldim 1 saat yürüdüm
Gunaydin herkeseee
Günaydın Herkese
Günaydın kızlar
Kızlar herkese kucak dolusu gunaydinlarGünaydın
hmm kesin benim de kilo ile ilgili.Benimde sag tarafta olan bi agrim vardi zamaninda kalcama vururdu bazen nadirende ayaklarima vururdu......beyin ceraha gittim adam bana fitik olsaydi agrin sol tarafta olurdu demisti.... kilo verdikten sonra agrim biseyim kalmadi şükür... sanki boyle kramp girerdi adim atamazdım... dr soyledigine göre fitik sol tarafta olurmus... eltiminde belindeki fitik patladi onunda agrisi solda oluyormus...
analık işteBende hiç bırakamıyorum 2. Doğumuma giderken kızımı kayınvalideme bıraktım , 3 gün hastanede kaldım ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı hergün gelip görmeme rağmen bi de lohusa sanırım
çok şükür o iyi çıktı.Benimde sağda bacağıma vuran bir ağrım olıyordu magnezyum kullanmıştım geçmişti
anlıyorum canım haklısın ama bir de şöyle düşün. Çevrende seni seven bir sürü insan var.Bizimkiler beni kesin lohusa sendromuna sokar. Akşam toplaştık annem kayınvalide vs vs biri senin ayağında çorap mı yok , diğeri diyor ani kalkma, uzanma sinirlendim
Olur canım hepsini görürsün. Bir de bakıyorsun kocaman olmuşlar. Sindire sindire tadını çıkara çıkara geçir zamanlarını.Benim bir gün akşama kadar gidiyor bulantı dün öyleydim bugün şimdilik tık yok akşama kadar ne olacak bakalım
Şu Cuma geleydi göreydim kalp atışını,sürekli belirti olsun istiyorum
ben ilk iki kızında bulantı neymiş bilmedim bu sonuncusu bulantı tiksinme ogurme vardı kusma olmadi cok sukur bugün kardeşim bizi pikniğe götürdü geçti mangalin başına pişiriyor etleri ama benim nasıl midem zor tutuyorum koydu hazırladı hiç birşey yiyemedin yesem bile tat alamadım tam toparlanıp k1alkicaz benim bulantilar tık dediBenim bir gün akşama kadar gidiyor bulantı dün öyleydim bugün şimdilik tık yok akşama kadar ne olacak bakalım
Şu Cuma geleydi göreydim kalp atışını,sürekli belirti olsun istiyorum
Olur canım hepsini görürsün. Bir de bakıyorsun kocaman olmuşlar. Sindire sindire tadını çıkara çıkara geçir zamanlarını.
İnşallah canım, büyün süreçleri sağlıklı bir şekilde atlatırsınız.O kadar uzun yıllar olmadı ki mucize gibi geliyor olacakta büyüyecek inş,tabi herşey korkutuyor
ben ilk iki kızında bulantı neymiş bilmedim bu sonuncusu bulantı tiksinme ogurme vardı kusma olmadi cok sukur bugün kardeşim bizi pikniğe götürdü geçti mangalin başına pişiriyor etleri ama benim nasıl midem zor tutuyorum koydu hazırladı hiç birşey yiyemedin yesem bile tat alamadım tam toparlanıp k1alkicaz benim bulantilar tık dedi
Canım normalde uyku saati belliydi. Yani uyanmazdı ama densizin biri gelip kapıyı çalmış. Artık ne kadar çaldıysa uyandırmış çocuğu. Ama o son oldu zaten bir daha bırakmadımIyi cesaret kaptanim valla ben hayatta birakamam .... benim bi arkadasimda 5 yasindaki ikizlerini eve birakip hemen evinin önüne kurulan pazara gidiyordu cok uyardim yapma diye....insanin akli çıkar...
Ohh masallah sabah sabah en guzeligünaydın
8000 adım attım geldim 1 saat yürüdüm
Hosbuldum tesekkur ederim insallah hep birlikte eriycezzEvet canım başka şeyler yememek için hurma yedim saati geç oldu biraz.
Daha sık gel takıma yazık olmasın ekmeklerine hemen alınıyor uyuz kılolar
Zemimi güzelce hazırlayıp bırakabilirsin.
Kendine zaman ayırmalısın daha kalıteli zsman geçirmek için cocuklarla. Yavaş yavaş başla yarım saat git sonra 1 öyle öyle alısırsınız
Merhaba hoşgeldin canım
Bende yeniyim insallah bolca eksılerımız olur.
Yorumlarının hepsine katılıyorum çok güzel yazmışsın
Cok mu banyo yaptin bu siralar cektin mi naptin :))). 170 im canım ama sanki yıllar geçtikçe çekiyorum gibi geçen kendim ölçmeye kalktım düşük çıktı şoka girdim sanırım yanlış ölçtüm
Betül çok güzel yazmış aynen katılıyorum. Ben daha önce bakıcıya değilde arkadaşa bıraktım. Hatta Gülce daha 2-3 aylıktı eşime bıraktım konsere gittim. Şimdi biri 13 diğeri 6 yaşında. Onların gidemeyeceği bir yer olunca eve bırakıp gidiyorum
Aslında üsttende alıyorum canım ama üst çok ince olunca belli etmiyor. Benim kilo almam orantılı oluyor. Diyet günlüklerinde bi topiğim var. Orada öncesi sonrası fotoğraflarım var. Görmediysen bi bak ne demek istediğimi anlayacaksın
Ben Hayrünisa küçükken öğle uykusuna yatırdım. Uykusuda düzenliydi uyanmaz kendi kendine. Eve çok yakın Pazar yerimiz vardı. Eşimle Pazar’a gittik geldik ama çok uzun sürmedi. Geldik ki uyanmış kapıya kadar gelmiş yeni yürüyordu. Nasıl ağlıyor anlatamam. O zaman üzüldüğüm kadar hiç üzülmemiştim. O yüzden uyurken yanlız bırakmayın çocukları sakın
Aynen ben birakirim valla. Birakiyorum da. Ben rahat anayim birazBen memlekete gittigimde ablam birak bana eşinle git gez derdi... ki ablama cok guvenirim ona ragmen rahat edemez 45 dk içinde eve geri donerdim....evlat iste baska hicbiseye benzemiyor....
Bende hiç bırakamıyorum 2. Doğumuma giderken kızımı kayınvalideme bıraktım , 3 gün hastanede kaldım ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı hergün gelip görmeme rağmen bi de lohusa psikolojisiydı sanırım
Annen kayinvaliden vs bir sey anlattigin zaman anlayacak insanlarsa yani klasik kaliplardan cikabilecek insanlarsa internette cok guzel yazilar var lohusaya nasil davranmali ne denmeli ne denmemeli vs . Simdiden islemeye basla. Okusunlar. Sutun var mi ac bu cocuk ac vs kimse darlamasin seni.Bizimkiler beni kesin lohusa sendromuna sokar. Akşam toplaştık annem kayınvalide vs vs biri senin ayağında çorap mı yok , diğeri diyor ani kalkma, uzanma sinirlendim
Allah bagislasin 3 cocugunu da.ben ilk iki kızında bulantı neymiş bilmedim bu sonuncusu bulantı tiksinme ogurme vardı kusma olmadi cok sukur bugün kardeşim bizi pikniğe götürdü geçti mangalin başına pişiriyor etleri ama benim nasıl midem zor tutuyorum koydu hazırladı hiç birşey yiyemedin yesem bile tat alamadım tam toparlanıp k1alkicaz benim bulantilar tık dedi
Ilk 3 ay hatta 5 ay kilo almadan gidebilirsin. Saglikli beslenmen sekerden hazir paketli gidalardan tatlilardan vs uzak durman bebeginin sagligi v icin de cok onemli. Bunlari yemediginde zaten meyve sebze et vs hem saglikli olursunuz ikiniz de hem de kilo almazsin
Bugunku menumEki Görüntüle 2272540
madamhd canım emzirmeye devam ediyormusun
tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hem de bu hafta kilo vermişsin
Kızlar bakıcı konusunda birşey danışacağım
Şimdi ben daha önce çocukları yabancı birine hiç teslim etmedim. Şimdi benim yardımcı kızcağız çok genç 19 yaşında normalde bakıcı değil ama çocukları seviyor onlarla oynuyor bayağı oyalıyor
Diuorumki acaba ikisini ona teslim etsem bir akşam eşimle sinemaya yemeğe gitsem veya gündüz ona bıraksam ben biraz çarşı Pazar dolansam ama omzunda bir vicdan azabı var bırakmıyor bir türlü Eminim sürekli aklım kalacak yüreğim sıkışacak nasıl alışacağım bu duruma
. 170 im canım ama sanki yıllar geçtikçe çekiyorum gibi geçen kendim ölçmeye kalktım düşük çıktı şoka girdim sanırım yanlış ölçtüm
Iyi cesaret kaptanim valla ben hayatta birakamam .... benim bi arkadasimda 5 yasindaki ikizlerini eve birakip hemen evinin önüne kurulan pazara gidiyordu cok uyardim yapma diye....insanin akli çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?