Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi cesaret kaptanim valla ben hayatta birakamam .... benim bi arkadasimda 5 yasindaki ikizlerini eve birakip hemen evinin önüne kurulan pazara gidiyordu cok uyardim yapma diye....insanin akli çıkar...

ya bende bırakamam küçükken şimdi bırakıyorum büyüdüler ama küçükken olmaz yani dünyanın bin bir türlü hali var dönecemı 5 dk ya dersin dönemezsin allah korusun

iş yerinde bir arkadaş gece evde bırakıp hastaneye girmiş ben şok olmuştum taksi denen birşey var biriniz gidin biriniz kalın yani ama anlamadım nasıl iş

Bazi insanlar cok rahat valla...

Bende kilo verince baskimi azaldi ne oldu bayagi gecti agrilar... magnezyum benimde aklimda bulunsun

Benim bulantım dün çoktu bugün yok, akşam çok iştahsızdım bir tabak çorba anca bugün yiyebildim bugün herşeyi yiyebiliyorum,normal mi? Bu bulantı denen şey sürekli olmuyor dimi? Tiksintiler çaya ete devam

Kişiden kişiye değişir ama genelde ilk üç ay bulantı sık oluyor

hmm kesin benim de kilo ile ilgili.
analık işte
Benimde sağda bacağıma vuran bir ağrım olıyordu magnezyum kullanmıştım geçmişti
çok şükür o iyi çıktı.
Bizimkiler beni kesin lohusa sendromuna sokar. Akşam toplaştık annem kayınvalide vs vs biri senin ayağında çorap mı yok , diğeri diyor ani kalkma, uzanma sinirlendim
anlıyorum canım haklısın ama bir de şöyle düşün. Çevrende seni seven bir sürü insan var.

Benim bir gün akşama kadar gidiyor bulantı dün öyleydim bugün şimdilik tık yok akşama kadar ne olacak bakalım
Şu Cuma geleydi göreydim kalp atışını,sürekli belirti olsun istiyorum
Olur canım hepsini görürsün. Bir de bakıyorsun kocaman olmuşlar. Sindire sindire tadını çıkara çıkara geçir zamanlarını.

Benim bir gün akşama kadar gidiyor bulantı dün öyleydim bugün şimdilik tık yok akşama kadar ne olacak bakalım
Şu Cuma geleydi göreydim kalp atışını,sürekli belirti olsun istiyorum
ben ilk iki kızında bulantı neymiş bilmedim bu sonuncusu bulantı tiksinme ogurme vardı kusma olmadi cok sukur bugün kardeşim bizi pikniğe götürdü geçti mangalin başına pişiriyor etleri ama benim nasıl midem zor tutuyorum koydu hazırladı hiç birşey yiyemedin yesem bile tat alamadım tam toparlanıp k1alkicaz benim bulantilar tık dedi

bende öyleyim canım kusma yok tiksinti bulantı var,hep bulanıp birden kesilince de acaba diyorum

Iyi cesaret kaptanim valla ben hayatta birakamam .... benim bi arkadasimda 5 yasindaki ikizlerini eve birakip hemen evinin önüne kurulan pazara gidiyordu cok uyardim yapma diye....insanin akli çıkar...
Canım normalde uyku saati belliydi. Yani uyanmazdı ama densizin biri gelip kapıyı çalmış. Artık ne kadar çaldıysa uyandırmış çocuğu. Ama o son oldu zaten bir daha bırakmadım

Gunaydin herkeseee

günaydın

8000 adım attım geldim 1 saat yürüdüm
Ohh masallah sabah sabah en guzeli

Hosbuldum tesekkur ederim insallah hep birlikte eriycezz

Cok mu banyo yaptin bu siralar cektin mi naptin :)))
Kiz deli misin cocuk evde yalniz birakilir mi .
Ben memlekete gittigimde ablam birak bana eşinle git gez derdi... ki ablama cok guvenirim ona ragmen rahat edemez 45 dk içinde eve geri donerdim....evlat iste baska hicbiseye benzemiyor....
Aynen ben birakirim valla. Birakiyorum da. Ben rahat anayim biraz nefes aliyorum yenileniyorum ruhum genclesiyor :)) biraktigim kisiler aramadikca pek aramam da. Oyle aklim da takilmaz keyfime bakarim . Tabi ki bunda biraktigim kisilere olan guvenin de etkisi var cok sukur

Lohusayken yapilan seyler sayilmaz :)) her sey mubah cunku lohusayken sen sen degilsin :)
What happens in lohusa, stays in lohusa

Bizimkiler beni kesin lohusa sendromuna sokar. Akşam toplaştık annem kayınvalide vs vs biri senin ayağında çorap mı yok , diğeri diyor ani kalkma, uzanma sinirlendim
Annen kayinvaliden vs bir sey anlattigin zaman anlayacak insanlarsa yani klasik kaliplardan cikabilecek insanlarsa internette cok guzel yazilar var lohusaya nasil davranmali ne denmeli ne denmemeli vs . Simdiden islemeye basla. Okusunlar. Sutun var mi ac bu cocuk ac vs kimse darlamasin seni.

Allah bagislasin 3 cocugunu da.

Kizlar ben takima yeni geldim ya musait oldugunuz zaman yazsaniz biraz bilgileri ben de tanisam sizleri :)) senden başlayayim dedim soffty :))

İnşallah canım bu sefer daha bilinçli davranacağımı düşünüyorum.

Afiyet olsun canım. Aynı bardaktan bende de var

madamhd canım emzirmeye devam ediyormusun

Evet canım hemen kesmeyeceğim. Görümcemin de 15 aylık kızı var ve o da şimdi yeni hamile doktor 5 ayına kadar emzirebilirsin demiş

tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hem de bu hafta kilo vermişsin

Çok teşekkürler canım. Hala oruç tutuyorum iftarda fazla yiyemeyince ister istemez az da olsa gidiyor tabi emzirmenin de faydası var daha öncesi ramazanlarda kilo alırdım ben.

Bence hiç vicdan azabı çekme. Bakıcı tutmandaki amaç kendini kafanı biraz rahatlatmak değilmiydi zaten. Ben henüz yabancıya bırakmadım ama anneme kardeşime falan bırakıp çıkıyordum çarşıya. Şimdi çalışırken eşim bakıyor ihtiyacım varsa gezmeye de gidiyorum bırakıyorum eşime

. 170 im canım ama sanki yıllar geçtikçe çekiyorum gibi geçen kendim ölçmeye kalktım düşük çıktı şoka girdim sanırım yanlış ölçtüm

Bende yıllardır kendimi 170 biliyorum ama bi diyetisyen 168 biri de 167 ölçtü bende çekiyorum galiba

Ablamın arkadaşının ikizleri kadını banyoya kitlemişler. Kadının aklı çıkmış bağır bağır ortalığı yıkmış. İkizler daha tehlikeli organize çalışıyorlar. Ama hiç bir çocuk evde yalnız bırakılmamalı. Çocuklara güven olmaz ne yapacakları hiç belli değil. Ben iş yaparken bile 5 dk da bir gelip kızın kapısını dinliyorum uyanır da duymam diye ki zaten park yatakta yatıyor yataktan çıkamaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…