Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akkat fatmacım benimde sağ bacağımda çok ağrı olur özellikle hamilelikle nirvana yapmıştı. Oturduktan sonra kalkınca ya da sabah yataktan çıkarken sağ bacağımın üstüne basamıyordum. Biraz yürüyüp açılınca basıyordum. Magnezyum vermişti doktor geçmişti ağrım.

İyi misin canım nasıl gidiyor hamilelik,eşin ne tepki verdi duyunca

Alisirsin canim ,ilkler zor olur hep sürekli telke kontrol edersin,imkanin varken degerlendir,cok seviceksin

Ben ilk hamilelik sanmistim :)) 2. De her sey daha farllo bi oturakli oluyor zaten:) cok guzel gecer insallah

Hatta hic kesmeyebilirsin bile. Tandem emzirme deniyor. Internetten bi bak

Çok teşekkür ederiz herkese
Hele bi sınavlar bitsin de spor listesi düzenleri 2li takımlar olur hatta bugün hazır yeni hafta başlangıcı 2li takım yapayımmı kura ile
Bence kura ile degil de guncel kilolara gore eslessek daha motive edici olur sanki. Ama tabi bu benim fikrim nacizane,

Allah bagislasin 3 cocugunu da.

Kizlar ben takima yeni geldim ya musait oldugunuz zaman yazsaniz biraz bilgileri ben de tanisam sizleri :)) senden başlayayim dedim soffty :))
38 yaşında ev hanımiyim 3 kızım var 16.5,13 ve 2yasindalr istanbul da yasiyorum

Kızlar bayram da ne yapmayı düşünüyorsunuz. Ikramliklari zorla nerdeyse ağzımıza sokuyorlar kv tarafında bir iki aile var yemeyince zorlarina gidiyor. Ben öyle boyle eşimin ağzına tikmayi düşünüyorum. Ona da dedim uzagimda oturma ağzına ativer hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…