Canım gözümden mi kaçtı. Geçici bir durummu sanki gündüzleri daha aktiftin26.5 menüm
09:00
2 yk lor
1 yk tulum peyniri
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
14:00
4 yk karabuğday
1 yk kıyma
20:30
1 döner
2 lt su içmeye çalışacağım.
Bugün kızımın gösterisi vardı, çok yorulduk. Yemek de yapamayınca böyle sağlıksız oldu.
Sagol canim
Kiyamam çalışan anne olmak cok zor... Allah kolaylik versin....nasılda jet hızıyla geçiyor ya bu hafta sonları
Masallah canim coook iyi gidiyorsun senin tarti sonuclarini heyecanla bekliyorummenum
kahvaltı 10:00
pastırmalı yumurta
1 etmek
6 7 zeytin
domates salatalık biber
akşam 17:00
tavuklu çorba
salata
3 lt kadar su
spor yok
Sagol canimBilmiyorum canim metabolizmam durdu.... simdi bir sürü yazı okudum bastira bastira sahura kalkınmali deniliyor.. iste bunu yapamiyorum neyse az kaldi surada.... insallah toparlar hedefe ulaşırım...
Masallah canim coook iyi gidiyorsun senin tarti sonuclarini heyecanla bekliyorum
Geldim canım geç oldu ama
inşallah canımCanim belli bi kiloya inince en ufak kacamak arti olarak geliyor valla... zaten ramazan umduğum gibi olmadi durdu kilo vermem cok ugrastim sporda yaptim olmayinca olmuyor tartida bi yukari bi asagi gösteriyor listede olunca kendime cok sıkıntı yapıyorum... o yuzden izine ayrilayim iki hafta sonra şahane bi şekilde dönüp 55 ile mezun olayim...Gonul83 le birlikte listeye gireriz...
alıştılar inşallah hasta olmazlarKüçükmüş öbürü de ikiz gibi büyürler canım artık
Harika menü ve spor
en sevdiğim ince bacak
20 derece soğuk değil mi?
Üşümesinler..
Ev işi nankördür yap yap bitmez
Hayy maşallah ne çok çeşit var
Afiyet olsun eminim doğru secim yapmışsındır.
Menün ve sporungüzel suyu ılık iç boğazın agrıyorsa Geçmiş olsun.
Spor ev temizliğindı demi.
Güle güle kırlensın canım ellerine sağlık.
Galiba yoruldun canım.. Ramazan sonrası iyi olursun kesinlikle...
Benimde dıkkatımı çekti çok çeşit var demii
Ancak yaz tatilitnce gidebilirimçok kalori yakmışsındır.
reformer pilatese gitme şansım var mı?
reformer çok iyi geliyor canım.
Dışarda iftar deyince menü kabarık gelecek gibi bir his var içimde
Maşallah menulerin çok güzel oturduKahvaltı 09.30
1 form ekmek,1 omlet, 1 salatalik, 1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin, 1 çay kaşığı acı biber salçası
Ara
Maden suyu
Aksam 17.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak Ton balıklı sebzeli salata
2.lt su içildi
3 mil Leslie yapıldı
LAydLiNe
Bende bugün kaçırdım iki gündür kosturuyorum yemekti temizlikti ayaklarimi cok agriyor dyt yazdim tek tek ama buraya yazmiycam kovalrsinizBen bugun cok kaçırdım yaaaben lahana sarmasina cok severim ama sarmasini beceremiyorum ablamda sagolsun sarmış pişirmis babamla gondermis cok yedim....birazdan menu vereyim taslayin beni... ayyy keske mezun olsaydim valla sonra 55 inerdim liste olunca sıkıntılı oluyor...
Çok geçmiş olsun canımAyaklarimin agrişından uyayamiyorum
BEn de çok kötüyüm ya neyime benim o kadar iş. Sonrasında ayaklarımı uzatıp yatacak imkanım var sankiAyaklarimin agrişından uyayamiyorum
Temizlik yapınca yoruluyon ama sana fayda ev biraz imana geliyor benim kızın küçük ken burnu tikaliyken sık emzirmeye calisirdim cok sukur hic otrive serum kullanmadım vardı evde hepsi çöp olduBEn de çok kötüyüm ya neyime benim o kadar iş. Sonrasında ayaklarımı uzatıp yatacak imkanım var sanki
Bebeğin burnu tıkalıydı 1 e kadar uğraştırdı ne otri bebe fayda etti ne fizyolojik ağladıkça iyice tıkandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?