Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım gözümden mi kaçtı. Geçici bir durummu sanki gündüzleri daha aktiftin

menum
kahvaltı 10:00
pastırmalı yumurta
1 etmek
6 7 zeytin
domates salatalık biber

akşam 17:00
tavuklu çorba
salata

3 lt kadar su
spor yok

menum
kahvaltı 10:00
pastırmalı yumurta
1 etmek
6 7 zeytin
domates salatalık biber

akşam 17:00
tavuklu çorba
salata

3 lt kadar su
spor yok
Masallah canim coook iyi gidiyorsun senin tarti sonuclarini heyecanla bekliyorum

Sagol canim Bilmiyorum canim metabolizmam durdu.... simdi bir sürü yazı okudum bastira bastira sahura kalkınmali deniliyor.. iste bunu yapamiyorum neyse az kaldi surada.... insallah toparlar hedefe ulaşırım...

arkadaşım varda açlık orucu diye bir diyet yapıyor 16 saatek 20 saat aç kalıyor ben yapamam ama zor
sende bence ye birde sahur yapıyorsun meta iyice durmaz mi ?

Masallah canim coook iyi gidiyorsun senin tarti sonuclarini heyecanla bekliyorum

bende merak ediyorum 15 ağustosa kitlendim ben 60 kilo olmak zor ama bakalım burada olmak motive ediyor Benı

Geldim canım geç oldu ama

Sahur : 1 dilim eti form
Üzerine beyaz peynir

İftar : 1 kase Tavuk etli şehriye çorbası
4yk sebzeli bulgur pilavı
5 yk tavuk sote
yarim sb limonata
2 tulumba tatlısı

su 1.5 lt olacak inşallah
spor 45 dk yürüyüş

sahildeydik Ramazan şenliği vardı 45 dk yürüdük ama yavaş tempoda

inşallah canım
alıştılar inşallah hasta olmazlar
çok kalori yakmışsındır.
reformer pilatese gitme şansım var mı?
reformer çok iyi geliyor canım.

Dışarda iftar deyince menü kabarık gelecek gibi bir his var içimde
Ancak yaz tatilitnce gidebilirim
Gitme imkanım var aslında araştırmam lazım

Maşallah menulerin çok güzel oturdu

Bende bugün kaçırdım iki gündür kosturuyorum yemekti temizlikti ayaklarimi cok agriyor dyt yazdim tek tek ama buraya yazmiycam kovalrsiniz

Ayaklarimin agrişından uyayamiyorum
BEn de çok kötüyüm ya neyime benim o kadar iş. Sonrasında ayaklarımı uzatıp yatacak imkanım var sanki
Bebeğin burnu tıkalıydı 1 e kadar uğraştırdı ne otri bebe fayda etti ne fizyolojik ağladıkça iyice tıkandı .

Temizlik yapınca yoruluyon ama sana fayda ev biraz imana geliyor benim kızın küçük ken burnu tikaliyken sık emzirmeye calisirdim cok sukur hic otrive serum kullanmadım vardı evde hepsi çöp oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…