- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Ama hatalarını biliyorsun canım ve burdasın başlangıcını yaptın . Sabah 9 da yediklerin olmamış ne içeceğini de biliyorsun yapmaya başla kendine hedef koy canım ve ona ulaşmaya çalış erteleme artık lütfen . Temizlik iş hayatında evet ama merkeze diyetini koymalısınbari dünkü menümü yazarak başliyim
hafta sonu oruç tutamadığımdaaaan.. (gerçi bugün de tutamadım)
uyanınca 9 gibi
1 çokonat
1 bardak zero
4 oda temizliği
(millet uyanınca limonlu su içer benim güne başlangıcıma bak)
kahvaltı 11de
sucuklu yumurta
peynir
4 dilim falan beyaz ekmek
lorlu biber
çay
öğlen 15
yarım ekmekten kaşarlı tost
haşlanmış tavuk
(ne alaka demeyin böyle bi saçmalık işte benim düzensiz halim)
ara 17
buzlu sütlü kahve (neyse ki şekersiz)
akşam 19.30
1 tabak kısır
1 tabak bamya yemeği
çeyrek pide
1 bardak zero (sanırım kendimi öldürmeye çalışıyorum)
ara öğün
ufak çaplı bi mide fesatı (onca şeyi yedikten sonra midem daha fazlasını alamadı)
su var 2-3 litre spor maalesef
Canım begenmisim hiç farkında değilim
Sende kaçTartidan bende umutlu değilim iki gündür kaçırdım bu akşamda olabilir
Tebrikler canimYaaa nereye gittinizSevinçten yerimde zıplıyorum
çocuklarım bana deliymişim gibi bakıyor
Mezurayla ip atladım
keşke saysaydım spor diye yazardım
Benim babam geldi ya ada iptal 10 gun boyle olurum ara ara gelir kacarimAllahım kendi kendime konuşuyorum
Ramazanda katilim pek olmaz canim zor ramazan sonrasi bence başlayın.... az kaldı zaten..ŞEKERSİZ 21 GÜN PROGRAMIMIZ
Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz
Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Benimle berabet başlayacak var mı?
1)aypare ackerman
ŞEKERSİZ 21 GÜN PROGRAMIMIZ
Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz
Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Benimle berabet başlayacak var mı?
1)aypare ackerman
Yaaa nereye gittinizSevinçten yerimde zıplıyorum
çocuklarım bana deliymişim gibi bakıyor
Mezurayla ip atladım
keşke saysaydım spor diye yazardım
Canim benim endisem liste benim yuzumden yuzde puanlar düşsün istemiyorum.. yoksa yine buralardayim 55 olmadan kesinlikle mezun olmayacamada81 adaa nereye gidiyorsun sen dün okudum cevap yazamadım
Kk da bayram tatili olur heralde yarışma olmaz o arada ye hem sen rahatlarsın hemde vücudun şaşırır belki ama yerken de şu gün gibi rahat olamiyorsun çok vicdan yapıyorsun buda bı gerçek
Sporu biraz daha arttirsan belki değişir belki başta bu kadar spor yapmasaydin şaşırtmak için arttirirdin oda etki ederdi
Olabilir canım resmen durdu , zeynebe de yazdim benim endisem listeye zarar vermek benim yüzumden yuzde puan düşsun istemem .. yoksa motivasyonum iyi ben bunu hallederim modundayimada81 bi de duraklama olabilir vücudun verdiğin kiloya adapte olmak için korumaya geçmiştir. O kadar yağ gitti kolay mı vücut da şaşırdı. Biraz sabret hemen beynine veremiyorum mesajları verme.
Aynen benim düşüncelerimOlabilir canım resmen durdu , zeynebe de yazdim benim endisem listeye zarar vermek benim yüzumden yuzde puan düşsun istemem .. yoksa motivasyonum iyi ben bunu hallederim modundayimbelki burada sizlaniyor gibiyim bunun nedeni liste icin yoksa kendime güveniyorum insallah 55 olacam.... zaten etaplar birlesirse kesin toparlarim cumaya kadar netlesir heralde birlesip birlesmeyecegi....
Cuma listeler yayınlanınca oylama başlar canım. Cumaya kadar netleşmez zannımca.Olabilir canım resmen durdu , zeynebe de yazdim benim endisem listeye zarar vermek benim yüzumden yuzde puan düşsun istemem .. yoksa motivasyonum iyi ben bunu hallederim modundayimbelki burada sizlaniyor gibiyim bunun nedeni liste icin yoksa kendime güveniyorum insallah 55 olacam.... zaten etaplar birlesirse kesin toparlarim cumaya kadar netlesir heralde birlesip birlesmeyecegi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?