teşekkür ederim canım.... uykusuzluk bu aralar hepimizin problemi canım , ramazan sonrası tekrar düzen sağlarız inşallah...Günaydın mutlu günler
ada81 kuzuu geldim geç oldu ama dün annemdeydim eve geldigimde sarjim bitmişti şarja taktım uyumuşum bu ara uykuya hiç doymuyorum yetersiz geliyor bana uykum
Sen nasılsın gözün aydın baban geldi
dün benim annemede teşhis koyuldu şeker hastası diyetisyene yönlendirmiş dr... annem şuan 77. 400 kilo 67.00 kilo olman lazım demiş.... 3 ana öğün 3 ara öğün vermiş.. ben aylardır anneme diyorum anne sende şeker var git baktır diye yooook bi türlü kabul etmedi... en son ablam almış götürmüş dr hastanede 2 gün yatırabilirim demiş... tabii annem kabul etmemiş yediklerime dikkat ederim söz demiş ....aslında iki gün falan dinlenince geçiyormuş.. bir haftadan uzun sürerse doktora gidin diyorlar. şeker de tetikliyormuş bu ağrıyı.. bu aralar her yerde karşıma çıkıyor bu şeker de
olsun canım ver biz görelim kaptan ne yiyiyor kilo almıyor merak ediyoruzÇünkü verilecek menüler değil, her şey misafirin gelmesiyle başladı sonra da hep dışarıda iftar yapınca menüler bir türlü düzelmedi. Tek şükrettiğim şey kilo almıyor olmam. Vermiyorum ama almıyorum da.
Canım sana sürekli gel demiyoruz ki. Ara ara bak. Buradan uzak kaldıkça daha kötü oluyorsun. Belinin ağrımasında bence kilonun da etkisi var canım. Sağlığın açısından artık kendine çeki düzen vermen lazım. Oruç seni hasta etmiyor mu?
İnşallah canımteşekkür ederim canım.... uykusuzluk bu aralar hepimizin problemi canım , ramazan sonrası tekrar düzen sağlarız inşallah...
Ne belirtiler vardı canım çok geçmiş olsındün benim annemede teşhis koyuldu şeker hastası diyetisyene yönlendirmiş dr... annem şuan 77. 400 kilo 67.00 kilo olman lazım demiş.... 3 ana öğün 3 ara öğün vermiş.. ben aylardır anneme diyorum anne sende şeker var git baktır diye yooook bi türlü kabul etmedi... en son ablam almış götürmüş dr hastanede 2 gün yatırabilirim demiş... tabii annem kabul etmemiş yediklerime dikkat ederim söz demiş ....
dr ablama siz şuan çok fitsiniz demiş ablam 56,500 kilo ama dikkat edin ilerde kilo almaya başlarsanız kesin sizlerde de çıkar çünkü anne tarafınızda şeker var demiş... doğru teyze, dayılarda hepsinde şeker var...
çook dikkatli olmak lazım..
Benim hem anne tarafı hem de babamda şeker var. İlk ani kilo alışımda çok korkmuştum çünkü direkt risk altındayız. O yüzden beslenmemize ve hareketimize dikkat etmemiz lazım.dün benim annemede teşhis koyuldu şeker hastası diyetisyene yönlendirmiş dr... annem şuan 77. 400 kilo 67.00 kilo olman lazım demiş.... 3 ana öğün 3 ara öğün vermiş.. ben aylardır anneme diyorum anne sende şeker var git baktır diye yooook bi türlü kabul etmedi... en son ablam almış götürmüş dr hastanede 2 gün yatırabilirim demiş... tabii annem kabul etmemiş yediklerime dikkat ederim söz demiş ....
dr ablama siz şuan çok fitsiniz demiş ablam 56,500 kilo ama dikkat edin ilerde kilo almaya başlarsanız kesin sizlerde de çıkar çünkü anne tarafınızda şeker var demiş... doğru teyze, dayılarda hepsinde şeker var...
çook dikkatli olmak lazım..
olsun canım ver biz görelim kaptan ne yiyiyor kilo almıyor merak ediyoruz
Yazacaksın ki düzelecek değil mi kaptanÇünkü verilecek menüler değil, her şey misafirin gelmesiyle başladı sonra da hep dışarıda iftar yapınca menüler bir türlü düzelmedi. Tek şükrettiğim şey kilo almıyor olmam. Vermiyorum ama almıyorum da.
Canım sana sürekli gel demiyoruz ki. Ara ara bak. Buradan uzak kaldıkça daha kötü oluyorsun. Belinin ağrımasında bence kilonun da etkisi var canım. Sağlığın açısından artık kendine çeki düzen vermen lazım. Oruç seni hasta etmiyor mu?
Anneler hep öyle maalesef. Benim annemde de ilk çıktığında ben üniversite de çalışıyordum. Endokrin bölümünde. Prof. hocalarım vardı. Onlar ilk olarak kilo vermesi gerektiğini söylemişlerdi. 1 aya yakın yanımda kaldı. Her gün yürüttüm. Yiyeceklerini önüne ben koydum. Çok güzel kilo vermişti. Eve gidince verdiklerini de geri aldı. 1-2 yıl önce insülin başladı doktorlar. Şimdi biraz akıllandı şükür de şekeri iyi gidince insülini bıraktırmış doktor. Normal ilaç içiyor. Ama hala kilolu maalesef.Ne belirtiler vardı canım çok geçmiş olsın
benim annem de şeker hastası
Ama birden çıktı , üzüntülü anında açığa çıktı.2 hap kullanıyor kilo vermek , diyete dikkat etmek nerdeeeee hiç dinlemiyor beni
Off yazmayacak kadar varmışBenim hem anne tarafı hem de babamda şeker var. İlk ani kilo alışımda çok korkmuştum çünkü direkt risk altındayız. O yüzden beslenmemize ve hareketimize dikkat etmemiz lazım.
Akşam sahurda 3 tane krep yedim. İkisinin arasına domates, biber ve peynir koydum. Üçüncüsüne nutella sürdüm. Dün iftarda da 1 kase mercimek çorbası, iki avuç büyüklüğünde pide, 5 tane köfte, salata, 6-7 tane patates kızartması ve 2 kk büyüklüğünde kaymaklı ekmek kadayıfı yedim. 1 cam şişe de kola içtim. Yani berbat bir beslenme şekli. Şükür aralarda atıştırma huyum yok. 1 avuçta tuzlu çekirdek yedim unutmadan yazayım.
Aynen benim ki de 1.58 boyu var 85 civarı kilosu varAnneler hep öyle maalesef. Benim annemde de ilk çıktığında ben üniversite de çalışıyordum. Endokrin bölümünde. Prof. hocalarım vardı. Onlar ilk olarak kilo vermesi gerektiğini söylemişlerdi. 1 aya yakın yanımda kaldı. Her gün yürüttüm. Yiyeceklerini önüne ben koydum. Çok güzel kilo vermişti. Eve gidince verdiklerini de geri aldı. 1-2 yıl önce insülin başladı doktorlar. Şimdi biraz akıllandı şükür de şekeri iyi gidince insülini bıraktırmış doktor. Normal ilaç içiyor. Ama hala kilolu maalesef.
Hiç düşünmemiştim bunu. Ama sanmıyorum etkileyeceğini.Yumurtayı haşlama süresi kalorisini etkiler mi diye bi soru geldi aklıma
Ben su kaynadıktan sonra 4-5 dk daha kaynatıyorum yarı pişiyor sarı kısmı,
2 tane yiyince daha az doyuyorum .
Ama yumurta tam pişince 2 yumurtayla tıkanıyorum , ama öyle pişince de sevmiyorum sizde de oluyormu ?
Sorma yaaaa işte bu yüzden yazmamıştım. Akşama tartılır kilo bildirimi yaparım neden bu beğen butonunun içinde utanan smile yok kiOff yazmayacak kadar varmış
teşekkür ederim canım sizede çok geçmiş olsun...Ne belirtiler vardı canım çok geçmiş olsın
benim annem de şeker hastası
Ama birden çıktı , üzüntülü anında açığa çıktı.2 hap kullanıyor kilo vermek , diyete dikkat etmek nerdeeeee hiç dinlemiyor beni
of off maşallah ben bunları yesem artı 2 kilo çoook rahat gelir... maşallah kilonu koruyabiliyorsun metanın gözünü seveyimBenim hem anne tarafı hem de babamda şeker var. İlk ani kilo alışımda çok korkmuştum çünkü direkt risk altındayız. O yüzden beslenmemize ve hareketimize dikkat etmemiz lazım.
Akşam sahurda 3 tane krep yedim. İkisinin arasına domates, biber ve peynir koydum. Üçüncüsüne nutella sürdüm. Dün iftarda da 1 kase mercimek çorbası, iki avuç büyüklüğünde pide, 5 tane köfte, salata, 6-7 tane patates kızartması ve 2 kk büyüklüğünde kaymaklı ekmek kadayıfı yedim. 1 cam şişe de kola içtim. Yani berbat bir beslenme şekli. Şükür aralarda atıştırma huyum yok. 1 avuçta tuzlu çekirdek yedim unutmadan yazayım.
kaç kilo annen canım ?Anneler hep öyle maalesef. Benim annemde de ilk çıktığında ben üniversite de çalışıyordum. Endokrin bölümünde. Prof. hocalarım vardı. Onlar ilk olarak kilo vermesi gerektiğini söylemişlerdi. 1 aya yakın yanımda kaldı. Her gün yürüttüm. Yiyeceklerini önüne ben koydum. Çok güzel kilo vermişti. Eve gidince verdiklerini de geri aldı. 1-2 yıl önce insülin başladı doktorlar. Şimdi biraz akıllandı şükür de şekeri iyi gidince insülini bıraktırmış doktor. Normal ilaç içiyor. Ama hala kilolu maalesef.
canım zahide yetişin proğramında bir dr açıklamıştı.. iki tane tam yumurta haşlama yiyince tıkanıyorum hatta nefes almakta zorlnaıyorum demişti... bazı bünyelerde tam haşlanmış yumurta mideyi tıkıyormuş... bende hep kayısı kıvamında yaparım...Yumurtayı haşlama süresi kalorisini etkiler mi diye bi soru geldi aklıma
Ama yumurta tam pişince 2 yumurtayla tıkanıyorum , ama öyle pişince de sevmiyorum sizde de oluyormu ?
çok geçmiş olsun canım tekrarteşekkür ederim canım sizede çok geçmiş olsun...
üzüntü var olan şekeri ortaya birden çıkarırmış , şeker yapmazmış dün ablam onuda sormuş dr....
annemdeki belirtiler sık acıkma , wc sonrası eli ayağı titremeye başlıyormuş boşaltım çalışınca hemen yeme isteği artıyor... damak kuruluğu sürekli damaklarım kuruyor diyordu... halsizlik uyku hali , birde son zamanlar kalp hızlı hızlı atmaya başlamıştı... hergün ölüçüyordu oturduğu yerde 115 civarındaydı.... kardiyologada dün gittiler şeker yapabilirmiş ...
benimde öyleydi canım kiloluyken kalbim çoook hızlı atardı....
Evet tam haşladığımda resmen tıkanıyorum ve sevmiyorum da öyle yemeyi , ama yarı olunca da doymuyorum menü ye yazıyorum 2 haş yumurta ama yok anacım azıcık doyuruyorcanım zahide yetişin proğramında bir dr açıklamıştı.. iki tane tam yumurta haşlama yiyince tıkanıyorum hatta nefes almakta zorlnaıyorum demişti... bazı bünyelerde tam haşlanmış yumurta mideyi tıkıyormuş... bende hep kayısı kıvamında yaparım...
Bende kaynadıktan sonra 5 .dk da kapatıyorum kayısı seviyorumYumurtayı haşlama süresi kalorisini etkiler mi diye bi soru geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?