- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Afiyet olsun çok güzelBugunki menum
Sahur.
1cay b süt
1dilim peynir
1 has yumurta
4 tam ceviz
Domates salatalık
Iftar
1 kepçe çorba
1 hurma
1orta büyüklükte protein salata (kıvırcik domates salatalık 1 dilim peynir 4 tam ceviz 5 yk has barbunya 1tk nar eskisi limon tuz)
Ara
1 kase çilek 2 tk fıstık ezmesi
1 sade türk k
ŞU
1LT detoks su içildi ayrıca 5 bardak şu içildi
Spor yok
Aynen benimde uyku duzenim bozuldu ...ben 8 de kalkiyorum kizim kalkinca mecbur bende kalkiyorum... ikindi olmadan biraz göz dinlendiriyorum o kadar.... gece surekli wc icin uyaniyorum cok yorgun kalkiyorum...Uyku duzenim bozuldu sahura kadar oturuyorum kiz da bu saat olmuş ayakta sahurda sonra yat 9 da kalk ikindiye doğru yatıyorum 5bucuk altı gibi tekrar kalkiyorum
Amin canım, Allah razı olsunCok gecmis olsun canim. Rabbim şifa versin ...
Aminn, Allah razı olsunçok geçmiş olsun Allah şifalar versin canım
Sağol canımçok geçmiş olsun )
Sağol canım, evet gittimGeçmiş olsun canım. Doktora gittin mi? Demiştim ama gitmişsin.
Aminn, Allah razı olsun, fibromiyalji de deniliyorRabbim şifa versin canım. Geçer inşallah.hiç duymadım kas romatizması.
Geçmiş olsun canım, geçmiş zaten :)Günaydın
Dün geçmişi okuyayım diye bir gittim yoğunluktan çıkamadım geçmişin içinden. Akşamda hastalandım. Kızlara sözüm vardı dışarı çıkıp dolaşacaktık iftardan sonra. Çıktık ama ben çok kötüydüm. Midem çok şişti. Şükür şimdi iyiyim.
Onu biliyorum. İnstagramda takip ettiğim bir kaç sayfada okumuştum. Biliyorsundur mutlaka ama gluten diyeti diyetinin çok faydasınu gören var. tıpkı çölyak gibi yaşıyorlar.Aminn, Allah razı olsun, fibromiyalji de deniliyor
Keyfini çıkarGünaydınlarrr
Dün memlekete geldim ben biraz kalacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?