Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun çok güzel

Uyku duzenim bozuldu sahura kadar oturuyorum kiz da bu saat olmuş ayakta sahurda sonra yat 9 da kalk ikindiye doğru yatıyorum 5bucuk altı gibi tekrar kalkiyorum

Uyku duzenim bozuldu sahura kadar oturuyorum kiz da bu saat olmuş ayakta sahurda sonra yat 9 da kalk ikindiye doğru yatıyorum 5bucuk altı gibi tekrar kalkiyorum
Aynen benimde uyku duzenim bozuldu ...ben 8 de kalkiyorum kizim kalkinca mecbur bende kalkiyorum... ikindi olmadan biraz göz dinlendiriyorum o kadar.... gece surekli wc icin uyaniyorum cok yorgun kalkiyorum...

Kızlar hiç giremedim foruma. Ilaç alıyorum geçmiyor baş ağrım. Menumu sabah paylasirim. Iyi geceler herkese

Kimseler kalmamış yaaaa bu akşam dışarıdaydık yine. Eve geldiğimizde 12:00 yi geçiyordu saat. Sahuru yaptım şimdi uyuyacağım. Sabah 08:00 de iş var. Bayram yaklaştıkça benim yoğunluk arttı. İnşallah yarın iş yeri sakin olurda bol bol burada sizinle beraber olurum.

Geçmiş olsun canım, geçmiş zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…