Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O nasıl iş öyle 4 saat uyudun kıskandım şimdi keşke bende öyle uyuyabilsem işte

Kendine dikkat et canım. Önce sağlığın için diyete asılman lazım ama hiç motive görmüyorum seni

İyi yapmışsın canım.
Ohh ne güzel bol bol gez dinlen canım
oh ne güzel huzurlu geçer inşallah
Tam belli değil ama bende bu haftasonu gideceğim sanırım
Afiyet olsun güzel menü

Sağolun kızlar ilk bikaç gün pişmanlık yaşıyorum çünkü çocuğun bütün düzeni bozuluyor ve başa çıkamıyorum onunla. İnşallah alışması uzun sürmez zira bende hormon dengem bozulduğu için hiç sabırlı değilim şuanda

Doktora gidecektin gittin mi bilmiyorum ama diyetini erteledikçe olmuyor ama , 10 haziran diyorsun tamam , ondan sonra aralıksız bekliyoruz seni

Evet ya tam alışır sonra gitme vaktin gelir zor oluyor çocuklarla

bende az temizlik yaptım geldim ayyy burası yanıyor oturduğum yerde terliyorum... regli yaklaşıyor belirtiler başladı......

bende az temizlik yaptım geldim ayyy burası yanıyor oturduğum yerde terliyorum... regli yaklaşıyor belirtiler başladı......
Bu ara İstanbul'da çok sıcak şöyle tüm camları açıp cereyan ettiricen de çocuklari çarpar diyede açamıyorum evimde güney cephe sıcak

valla oruç benim anamı ağlatıyor ama başladık tamamlayalım bari diyorum.. haftasonları tutamıyorum sadece hafta içi

zayıf kilolu dinlemiyor.. ailede varsa incecik de olsan sağlıklı beslenmen şart

O nasıl iş öyle 4 saat uyudun kıskandım şimdi keşke bende öyle uyuyabilsem işte

Kendine dikkat et canım. Önce sağlığın için diyete asılman lazım ama hiç motive görmüyorum seni

normalde uyuyamam tabi de şans işte dairedekiler denetime gidince meydan bana kaldı ama uyuyamasaydım da kesin izin alır eve giderdim çok kötüydüm dün

Doktora gidecektin gittin mi bilmiyorum ama diyetini erteledikçe olmuyor ama , 10 haziran diyorsun tamam , ondan sonra aralıksız bekliyoruz seni

yok o tarihten sonra bahane yok valla ben perişan oldum bu ramazanda ölü gibi geziyorum akşama kadar grubu okuyamamam da ondan sebep gözlerim kayıyo gidiyor hemen diyetisyen işi de ramazandan sonraya kaldı çünkü oruç oruç gidemiyoruz bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…