günaydın kızlardün yine uğrayamadım iş yerinde 4 saate yakın uyumuşum kimsenin uğramadığı bi odada olunca kimse de farketmemiş arkadaşım dahilimden aradı da öyle uyandım.. dün niyetliydim bugün de niyetliyim çok şükür
dün belim ve ayağım tutulmuş bi şekilde kalktım yataktan baya bi yürüyemedim hala da ağrısını çekiyorum bana siyatik gibi geliyor ama doktora da gidemedim hiç
bende haberler böyle.. grupta ne oluyor ne bitiyor zerre haberim yok ramazan ve tatili boyunca böyle gidecek sanırım ben temelli 10 Hazirandan sonra katılım gösterebileceğim
Keyfini çıkar
İyi yapmışsın canım.
Ohh ne güzel bol bol gez dinlen canım
oh ne güzel huzurlu geçer inşallah
Tam belli değil ama bende bu haftasonu gideceğim sanırım
Afiyet olsun güzel menü
Doktora gidecektin gittin mi bilmiyorum ama diyetini erteledikçe olmuyor ama , 10 haziran diyorsun tamam , ondan sonra aralıksız bekliyoruz senigünaydın kızlardün yine uğrayamadım iş yerinde 4 saate yakın uyumuşum kimsenin uğramadığı bi odada olunca kimse de farketmemiş arkadaşım dahilimden aradı da öyle uyandım.. dün niyetliydim bugün de niyetliyim çok şükür
dün belim ve ayağım tutulmuş bi şekilde kalktım yataktan baya bi yürüyemedim hala da ağrısını çekiyorum bana siyatik gibi geliyor ama doktora da gidemedim hiç
bende haberler böyle.. grupta ne oluyor ne bitiyor zerre haberim yok ramazan ve tatili boyunca böyle gidecek sanırım ben temelli 10 Hazirandan sonra katılım gösterebileceğim
Evet ya tam alışır sonra gitme vaktin gelir zor oluyor çocuklarlaSağolun kızlarilk bikaç gün pişmanlık yaşıyorum çünkü çocuğun bütün düzeni bozuluyor ve başa çıkamıyorum onunla. İnşallah alışması uzun sürmez zira bende hormon dengem bozulduğu için hiç sabırlı değilim şuanda
aman dikkat et canım oruçsun zorlanırsın..Temizlik yapıyorum deterjan kokusundan tikandim
Deterjanlar ... olsa olmuyor olmasa olmuyor dikkat et canımTemizlik yapıyorum deterjan kokusundan tikandim
Temizlik yapıyorum deterjan kokusundan tikandim
Bingo oksijenli yıl kullandım ama hiç etkisi yok canım kokusuz ama açmıyor lavaboyu falanaman dikkat et canım bende çoks everim deterjanla ugraşmayı
şimdi favorim bingo oksijenli
Aynn canım ne onlarla ne onsuz olmuyorDeterjanlar ... olsa olmuyor olmasa olmuyor dikkat et canım
Bu ara İstanbul'da çok sıcak şöyle tüm camları açıp cereyan ettiricen de çocuklari çarpar diyede açamıyorum evimde güney cephe sıcakbende az temizlik yaptım geldim ayyy burası yanıyor oturduğum yerde terliyorum... regli yaklaşıyor belirtiler başladı......
Çünkü verilecek menüler değil, her şey misafirin gelmesiyle başladı sonra da hep dışarıda iftar yapınca menüler bir türlü düzelmedi. Tek şükrettiğim şey kilo almıyor olmam. Vermiyorum ama almıyorum da.
Canım sana sürekli gel demiyoruz ki. Ara ara bak. Buradan uzak kaldıkça daha kötü oluyorsun. Belinin ağrımasında bence kilonun da etkisi var canım. Sağlığın açısından artık kendine çeki düzen vermen lazım. Oruç seni hasta etmiyor mu?
dün benim annemede teşhis koyuldu şeker hastası diyetisyene yönlendirmiş dr... annem şuan 77. 400 kilo 67.00 kilo olman lazım demiş.... 3 ana öğün 3 ara öğün vermiş.. ben aylardır anneme diyorum anne sende şeker var git baktır diye yooook bi türlü kabul etmedi... en son ablam almış götürmüş dr hastanede 2 gün yatırabilirim demiş... tabii annem kabul etmemiş yediklerime dikkat ederim söz demiş ....
dr ablama siz şuan çok fitsiniz demiş ablam 56,500 kilo ama dikkat edin ilerde kilo almaya başlarsanız kesin sizlerde de çıkar çünkü anne tarafınızda şeker var demiş... doğru teyze, dayılarda hepsinde şeker var...
çook dikkatli olmak lazım..
O nasıl iş öyle 4 saat uyudunkıskandım şimdi keşke bende öyle uyuyabilsem işte
Kendine dikkat et canım. Önce sağlığın için diyete asılman lazım ama hiç motive görmüyorum seni
Bingo oksijenli yıl kullandım ama hiç etkisi yok canım kokusuz ama açmıyor lavaboyu falan
Doktora gidecektin gittin mi bilmiyorum ama diyetini erteledikçe olmuyor ama , 10 haziran diyorsun tamam , ondan sonra aralıksız bekliyoruz seni
Evt kokusu güzel yerler için olabilir canımevet evet çamaşır suyu gibi degil ama yer silmek için kokusu çok güzel
bende yerleri silmek için kullanıyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinenormalde uyuyamam tabi de şans işte dairedekiler denetime gidince meydan bana kaldıama uyuyamasaydım da kesin izin alır eve giderdim çok kötüydüm dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?