- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
oh bugün yemek derdi Yok desene :)Selam kızlar
Bugün ev işleriyle uğraşıyorum ,
2 makine çamaşır yıka ser katla yaptım
Mutfak dolaplarını tezgahı buzdolabını fırını detaylı temizledim ,
çocukları yedirdim
Bugün iftara davetliyiz öyle uğraşıyorum
sağlık problemim olmazsa git canım, dikkat edersin orda da psikolojik olarak iyi gelir.Yıllardır o kadar alıştım ki tatil yapmaya bakalım benim bu yıl tatilsiz nasıl geçecek
Adam bıraksam wc ye salmayacak hareket etme eğilme çoook pimpirikli
Doktor izin verirse 4 5 aylık olunca bir ihtimal belki gidebilirim
İyi yapmışsın canım.Günaydınlarrr
Dün memlekete geldim ben biraz kalacağım inşallah.
Kaptanim sen niye menu vermiyorsun ?Kimseler kalmamış yaaaa bu akşam dışarıdaydık yine. Eve geldiğimizde 12:00 yi geçiyordu saat. Sahuru yaptım şimdi uyuyacağım. Sabah 08:00 de iş var. Bayram yaklaştıkça benim yoğunluk arttı. İnşallah yarın iş yeri sakin olurda bol bol burada sizinle beraber olurum.
Haftaya mı etaplar değişecek
Geçmiş olsun canım.. benim de ağrım var. Dün için randevu almışım, Perşembe sanıyorum, gidemedim o nedenlegünaydın kızlardün yine uğrayamadım iş yerinde 4 saate yakın uyumuşum kimsenin uğramadığı bi odada olunca kimse de farketmemiş arkadaşım dahilimden aradı da öyle uyandım.. dün niyetliydim bugün de niyetliyim çok şükür
dün belim ve ayağım tutulmuş bi şekilde kalktım yataktan baya bi yürüyemedim hala da ağrısını çekiyorum bana siyatik gibi geliyor ama doktora da gidemedim hiç
bende haberler böyle.. grupta ne oluyor ne bitiyor zerre haberim yok ramazan ve tatili boyunca böyle gidecek sanırım ben temelli 10 Hazirandan sonra katılım gösterebileceğim
Geçmiş olsun canım ihmal etme sağlığınıgünaydın kızlardün yine uğrayamadım iş yerinde 4 saate yakın uyumuşum kimsenin uğramadığı bi odada olunca kimse de farketmemiş arkadaşım dahilimden aradı da öyle uyandım.. dün niyetliydim bugün de niyetliyim çok şükür
dün belim ve ayağım tutulmuş bi şekilde kalktım yataktan baya bi yürüyemedim hala da ağrısını çekiyorum bana siyatik gibi geliyor ama doktora da gidemedim hiç
bende haberler böyle.. grupta ne oluyor ne bitiyor zerre haberim yok ramazan ve tatili boyunca böyle gidecek sanırım ben temelli 10 Hazirandan sonra katılım gösterebileceğim
Ohh ne güzel bol bol gez dinlen canımGünaydınlarrr
Sporun menun çok güzel canımGünaydın kızlar.
28.5
09:30
2 dilim peynir
2 dilim siyez ekmeği
1 haşlanmış yumurta
13:00
2 minik karnıyarık
1 dilim siyez ekmeği
1 kase çorba(unsuz)
19:30
2 yk kabak musakka
1 avuç içi kadar tavuk ızgara
Salata
Yeşilçay
6 bin adım
2 lt su
LAydLiNe
Geçmiş olsun canım.. benim de ağrım var. Dün için randevu almışım, Perşembe sanıyorum, gidemedim o nedenle
oh ne güzel huzurlu geçer inşallahGünaydınlarrr
Afiyet olsun güzel menüGünaydın kızlar.
28.5
09:30
2 dilim peynir
2 dilim siyez ekmeği
1 haşlanmış yumurta
13:00
2 minik karnıyarık
1 dilim siyez ekmeği
1 kase çorba(unsuz)
19:30
2 yk kabak musakka
1 avuç içi kadar tavuk ızgara
Salata
Yeşilçay
6 bin adım
2 lt su
LAydLiNe
Ohh kafa dinle canımGunaydin kızlar bugün anneme geçicem küçüğü özledim diyor o yüzden akşama gelirim artık iftarda eşimle büyük kızım yok bugün yemek derdi deyok
Ohh anne evi candırGunaydin kızlar bugün anneme geçicem küçüğü özledim diyor o yüzden akşama gelirim artık iftarda eşimle büyük kızım yok bugün yemek derdi deyok
Çünkü verilecek menüler değil, her şey misafirin gelmesiyle başladı sonra da hep dışarıda iftar yapınca menüler bir türlü düzelmedi. Tek şükrettiğim şey kilo almıyor olmam. Vermiyorum ama almıyorum da.Kaptanim sen niye menu vermiyorsun ?
Canım sana sürekli gel demiyoruz ki. Ara ara bak. Buradan uzak kaldıkça daha kötü oluyorsun. Belinin ağrımasında bence kilonun da etkisi var canım. Sağlığın açısından artık kendine çeki düzen vermen lazım. Oruç seni hasta etmiyor mu?günaydın kızlardün yine uğrayamadım iş yerinde 4 saate yakın uyumuşum kimsenin uğramadığı bi odada olunca kimse de farketmemiş arkadaşım dahilimden aradı da öyle uyandım.. dün niyetliydim bugün de niyetliyim çok şükür
aslında iki gün falan dinlenince geçiyormuş.. bir haftadan uzun sürerse doktora gidin diyorlar. şeker de tetikliyormuş bu ağrıyı.. bu aralar her yerde karşıma çıkıyor bu şeker de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?