Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oh bugün yemek derdi Yok desene :)
sağlık problemim olmazsa git canım, dikkat edersin orda da psikolojik olarak iyi gelir.

Kaptanim sen niye menu vermiyorsun ?

günaydın kızlar dün yine uğrayamadım iş yerinde 4 saate yakın uyumuşum kimsenin uğramadığı bi odada olunca kimse de farketmemiş arkadaşım dahilimden aradı da öyle uyandım.. dün niyetliydim bugün de niyetliyim çok şükür

dün belim ve ayağım tutulmuş bi şekilde kalktım yataktan baya bi yürüyemedim hala da ağrısını çekiyorum bana siyatik gibi geliyor ama doktora da gidemedim hiç

bende haberler böyle.. grupta ne oluyor ne bitiyor zerre haberim yok ramazan ve tatili boyunca böyle gidecek sanırım ben temelli 10 Hazirandan sonra katılım gösterebileceğim

Geçmiş olsun canım.. benim de ağrım var. Dün için randevu almışım, Perşembe sanıyorum, gidemedim o nedenle

Günaydın mutlu günler
ada81 kuzuu geldim geç oldu ama dün annemdeydim eve geldigimde sarjim bitmişti şarja taktım uyumuşum bu ara uykuya hiç doymuyorum yetersiz geliyor bana uykum
Sen nasılsın gözün aydın baban geldi

Geçmiş olsun canım ihmal etme sağlığını

Sporun menun çok güzel canım

Geçmiş olsun canım.. benim de ağrım var. Dün için randevu almışım, Perşembe sanıyorum, gidemedim o nedenle

aslında iki gün falan dinlenince geçiyormuş.. bir haftadan uzun sürerse doktora gidin diyorlar. şeker de tetikliyormuş bu ağrıyı.. bu aralar her yerde karşıma çıkıyor bu şeker de

Günaydınlarrr

Dün memlekete geldim ben biraz kalacağım inşallah.
oh ne güzel huzurlu geçer inşallah
Tam belli değil ama bende bu haftasonu gideceğim sanırım Afiyet olsun güzel menü

Kaptanim sen niye menu vermiyorsun ?
Çünkü verilecek menüler değil, her şey misafirin gelmesiyle başladı sonra da hep dışarıda iftar yapınca menüler bir türlü düzelmedi. Tek şükrettiğim şey kilo almıyor olmam. Vermiyorum ama almıyorum da.
Canım sana sürekli gel demiyoruz ki. Ara ara bak. Buradan uzak kaldıkça daha kötü oluyorsun. Belinin ağrımasında bence kilonun da etkisi var canım. Sağlığın açısından artık kendine çeki düzen vermen lazım. Oruç seni hasta etmiyor mu?

aslında iki gün falan dinlenince geçiyormuş.. bir haftadan uzun sürerse doktora gidin diyorlar. şeker de tetikliyormuş bu ağrıyı.. bu aralar her yerde karşıma çıkıyor bu şeker de

Şeker hastalığı birçok hastalığın başlangıç sebebidir. Lütfen dikkat et artık kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…