- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
doğru haklısın canımYa izine ayrıldığın kiloda olman gerekiyor yada daha az canim.... bence soyle 65 .00 ile mezun olmak daha guzel olur..
Senede 2 kere izin hakkimiz var kullanmadiysan kullan derim.. benim bir izin hakkim kaldi)
Anladım canım olsun kilo almadan bitirsek de yeterEvet canim, ekmek yemeyince doymuyorum birde tek öğün yemek yenilince ister istemez bulgurun kaşık sayisini artiriyorum....
Birde ramazanin ilk iki haftasinda az az yedim kilo veremeyince meta durunca ... bosyere bu kadar niye ac kalayim mantigiyla yemekleri artirdim....
Aynen oyle canim bende oyle düşünüyorum kilo almayayim yeter...doğru haklısın canım
Anladım canım olsun kilo almadan bitirsek de yeter
Ramazanda bir düzene giremedim canım kötü oluyor menüleri paylaşamıyorumRegliden olabilir canim... senin duzenli menulerini goremiyorum canim...
Yazmıyorum canımanladım canım afiyet olsun
Menülerini yazıyormusun canım , reglinde etkisi vardır . Bugünü hafif geçirirsen yarın Toparlarsın inşallah
Burası da çok sıcak 41 dereceyi bugün bu kadar sıcaklarda spor yapıyorsun müthişsin tebrik ederim canımBugun burasi cok sicak 35 dk yürüyüş yapabildim... ama iftar sonrasi babamla yürüyüşe çıkarız...
Bugün cok zorlandim yarinda bu kadar sicak olursa yapmiyacamBurası da çok sıcak 41 dereceyi bugün bu kadar sıcaklarda spor yapıyorsun müthişsin tebrik ederim canım
Ama yinede kilo verebildin canim... artık bayram sonrasi duzenli menu ver olur mu ?Ramazanda bir düzene giremedim canım kötü oluyor menüleri paylaşamıyorum
Artik yorulduk canim olsun bulgurda fazla olsun....bayram sonrasi düzelecek insallah...Menüm
Sahur yok
İftar 1kase mercimek çorbası
5 yk etli patlıcan yemeği
Fazlaca bulgur pilavı ( bu olmadı )
Mevsim salata
İrmik helvası 4 çatal
Su 1 lt spor yok
İnşallah canım bı kaç gündür sahur yapmıyorum belki dengelenirArtik yorulduk canim olsun bulgurda fazla olsun....bayram sonrasi düzelecek insallah...
Erkenemi geliyor ben 3 ünde olmuştum sen benden sonra olmustun sankiSanki regli olacakmisim gibi karnim agriyorbi yarini atlatsaydim...
Tutabiliyonmu sahirsuzİnşallah canım bı kaç gündür sahur yapmıyorum belki dengelenir
Tutuyorum canim çünkü iftarda yediklerim çok geliyor yatana kadar su içmeye çalışıyorumS
Tutabiliyonmu sahirsuz
Normalde 6 haziranda olmam gerekiyor ama belirtiler başladı ...siskinlik kasiklarda agri bel agrisi... insallah olmamdla bayram sabahi olurum... iyice borclanmayayimErkenemi geliyor ben 3 ünde olmuştum sen benden sonra olmustun sanki
Olmazsın inşallah azcik daha sık dişiniNormalde 6 haziranda olmam gerekiyor ama belirtiler başladı ...siskinlik kasiklarda agri bel agrisi... insallah olmamdla bayram sabahi olurum... iyice borclanmayayim
Bende olmayı bekliyorum ınş olmam 8 gün borç bide bu gelirse zaten doğum borçları duruyor sifirlayamadimNormalde 6 haziranda olmam gerekiyor ama belirtiler başladı ...siskinlik kasiklarda agri bel agrisi... insallah olmamdla bayram sabahi olurum... iyice borclanmayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?