Evet canım izinli ayırmışız seni. Çok fazlaya bölünecek kilon. Listeye en uygun zamanda alacağım seni. Bu hafta da olabilir bayram sonu da olabilir. Geçen hafta takım ortalamamız 0.30 un altında olduğu için nota aldık. O yüzden bu hafta ilk üçe girmemiz lazım. Duruma göre hareket edeceğimLAydLiNe ben listeye ne zaman giricem?
Bu haftadegil sonraki hafta mi. Girdigim zaman verdigim toplam kilo hafta sayisina mi bolunecek?
Ben yarın yapacağım asıl bildirim ama
Şimdilik mezuniyet kiloma inmişim 54,4
Aynı kilo ile dönebiliyormuyum listeye acabaLAydLiNe iftara kaldı 20 dk oy oy oyyy
Mezuniyet şartlarını taşıyorsan mezun ol canım olmazsa zaten izne ayırırım ama izne ayrılanın sonu kötü oluyor biliyorsunYok canım burdayım
İzne ayrılmam mı uygun , mezun olmam mı ne olursa o olsun kaptan
Biliyorum kaptan ama sağlıklı yaşam a devam , diyete son vermek istiyorum , psikolojik olarak sıkıldım . hangisi olursa duruma göre ayarlayın size zahmetMezuniyet şartlarını taşıyorsan mezun ol canım olmazsa zaten izne ayırırım ama izne ayrılanın sonu kötü oluyor biliyorsun
2013ten beri aldigim kilolar fln da mi hesaba katilacak?Evet canım izinli ayırmışız seni. Çok fazlaya bölünecek kilon. Listeye en uygun zamanda alacağım seni. Bu hafta da olabilir bayram sonu da olabilir. Geçen hafta takım ortalamamız 0.30 un altında olduğu için nota aldık. O yüzden bu hafta ilk üçe girmemiz lazım. Duruma göre hareket edeceğim
Aynen canım en son geri dönmek üzere ayrıldı notu düşmüşüz. Bu da izinli ayrıldın anlamına geliyor.2013ten beri aldigim kilolar fln da mi hesaba katilacak?
Herkese günaydın 3 tane sınava gidicem biri yarım saat sonra Dün dualarınız uğurlu geldi hepsini salladığım halde ve sınavdansınıfın çoğu gecemediği halde 85 almışım.. Nolur bugünde dua edin şuana kadar hepsinden geçtim bugün 3 sınavı özellikle yarım saat sonra olanı geçeyimm
günaydın kızlar..
dün gideceğim diyetisyenle görüştük ofisine gidecektik ama maalesef kendisi ofiste değilmiş telefonla görüştük bayramdan sonrası için sözleştik ayda bir kontrol olacak.. öğle arası kendi kahvaltılık malzemelerimizle kahvaltı ettiğimizi söyledim başka bi alternafin olmadığını söyledim tamam dediona göre hazırlarız listenizi dedi
en güzeli de ayda bir gidicez ya geldiğiniz seansı ödersiniz dedisadece 75 TL vericez ayda bu para meselesi beni çok geriyordu çünkü diyetisyenler en ucuz 200'den başlıyor ve kime sorsam ayda bir de gelseniz haftasa 1de gelseniz aynı ücret derlerdi bu kadın geldiğiniz seansı ödersiniz dedi çok mutlu oldum
en yakın arkadaşımla beraber gidiyoruz bu arada
29 mayıs menü
Sahur
2 y
Bende olmayı bekliyorum ınş olmam 8 gün borç bide bu gelirse zaten doğum borçları duruyor sifirlayamadim
Allah bilmediklerini bildirsin attıklarını tuttursun bütsüz geç inşallahHerkese günaydın 3 tane sınava gidicem biri yarım saat sonra Dün dualarınız uğurlu geldi hepsini salladığım halde ve sınavdansınıfın çoğu gecemediği halde 85 almışım.. Nolur bugünde dua edin şuana kadar hepsinden geçtim bugün 3 sınavı özellikle yarım saat sonra olanı geçeyimm
Hadi bakalım inşallah ama yine bir 9 gün uzadı senin bu sürecin. Bu arada dikkat etmen lazım. Artık başlaman lazım bir şeylere. Dünkü menünü yazar mısın lütfen
Canım online diyetisyene ben 135 veriyordum haftada bir kiloma bakıyordu 1ay bana uzun geldi hafta olunca insan daha çok dikkat ediyorgünaydın kızlar..
dün gideceğim diyetisyenle görüştük ofisine gidecektik ama maalesef kendisi ofiste değilmiş telefonla görüştük bayramdan sonrası için sözleştik ayda bir kontrol olacak.. öğle arası kendi kahvaltılık malzemelerimizle kahvaltı ettiğimizi söyledim başka bi alternafin olmadığını söyledim tamam dediona göre hazırlarız listenizi dedi
en güzeli de ayda bir gidicez ya geldiğiniz seansı ödersiniz dedisadece 75 TL vericez ayda bu para meselesi beni çok geriyordu çünkü diyetisyenler en ucuz 200'den başlıyor ve kime sorsam ayda bir de gelseniz haftasa 1de gelseniz aynı ücret derlerdi bu kadın geldiğiniz seansı ödersiniz dedi çok mutlu oldum
en yakın arkadaşımla beraber gidiyoruz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?