Ben duzenliycem canımIkili yarismayi bu hafta icin kim duzenliyecek ? Kaptan yardimcilarizeyneppk ve aypare ackerman kiminle eslecem bekliyorum heyecanla
Teşekkür ederim kaptanımmmm bayram diye bozmak yok aynı devamaypare ackerman benim gönlümün birincisi sensin. Kocaman tebrik ediyorum. Sınavlarında bitti. Haftaya da aynı performansı bekliyorum haberin olsun. Birinci olmadan mezun olmak yok.
soffty canım senin de yüzden harikaydı seni de ayrıca tebrik ediyorum.
@gulenyuzumsunsen canım ikinci mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bir daha kilo almazsın.
ada81 senin mezuniyetini de çok görmek istiyorum ona göre lütfen
@papatya1994 , @Mavikus_ @candy_candy kızlar sizi de daha sık aramızda görmek istiyorum
@zulal83 canım artık ana listedesin tebrikler. Sana şimdi özelden numaramı yazıyorum. Ana listeye aldıklarımın numaralarını da alıyorum herhangi bir ihtimale karşı. Sende bana numaranı ister özelden yaz ister mesaj at
Ben yaparım bugün free listeyi kendi arasında ana listeyi kendş arasında mı yoksa hepsini karışık mı yaoayımIkili yarismayi bu hafta icin kim duzenliyecek ? Kaptan yardimcilarizeyneppk ve aypare ackerman kiminle eslecem bekliyorum heyecanla
Hakkımı kullanmak isterim en azından tatlilarda zaten verdigi listede g7nluk rutinde ekmek yok pilav makarna börek yok onları yiyecez ama şartları varYani yarisamam ada yiyecem diyorsun
Canim teskkir ederum seninde mezuniyetin hayirli olsun ins tekrar almazsin buralardan çok kopma ara ara ugra
Free listesinde takima fazla gelmeyenleri birlikte eşleyin bence simdi free listesinde örneğin latiska var oooooo latiska ne zaman gelecekte rakibiyle ilgilenecek bence boyle az gelenleri birbiriyle eşleyinTeşekkür ederim kaptanımmmm bayram diye bozmak yok aynı devam
Ben yaparım bugün free listeyi kendi arasında ana listeyi kendş arasında mı yoksa hepsini karışık mı yaoayım
Anladim canim afiyet olsun simdidenHakkımı kullanmak isterim en azından tatlilarda zaten verdigi listede g7nluk rutinde ekmek yok pilav makarna börek yok onları yiyecez ama şartları var
Evet beni aktif olmayan biriyle eslestirmeyin free deyim diye. Gerci free de bile degilim :))))Free listesinde takima fazla gelmeyenleri birlikte eşleyin bence simdi free listesinde örneğin latiska var oooooo latiska ne zaman gelecekte rakibiyle ilgilenecek bence boyle az gelenleri birbiriyle eşleyin
Kendi adıma baslayamadim bilee..Ohooo ne kaynatmissinizinşallah daha aktif olucam kızlar iş güç bitirdim artık. Kaç gündür hisim çıktı.sizde durum ne bitirdinizmi işleri
Ama kilo verme hızı olarak denk olanlar daha bı adil olur gibi geldi bana çünkü kilolar az oldukça verme hızı düşüyorBir de ilk basta kiloya gore eslestirme yapalim demistim ama yuzdelerle yarisinca kilo onemli olmuyor. O yuzden karma yapabiliriz.
Ben bu hafta sıkı tutucam işi bu hafta giremeyince çark etti napiyorum ben diye
Evet o da var. Cok da fark etmez aslinda zaten maksat gaza gelmek yarismak kilo vermek:))Ama kilo verme hızı olarak denk olanlar daha bı adil olur gibi geldi bana çünkü kilolar az oldukça verme hızı düşüyor
Bunlari yeni gordummmAlacağım canımda iftar öncesi olunca sadece ana listeyi hazırladım. Bu akşam düzenlerim free listeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?