Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gulenyuzumsunsen canim mezuniyetin hayırlı olsun... aslinda senin icin gonlumden gecen izin hakkini kullanmandi....
Ayni seyleri gonul icinde düşünmüştüm beynim sizlerin mezuniyetini kabul etmiyor valla... bak senin mezuniyetinide gec farkettim

Insallah hep kilonu korursun canim seni seven ada

Evt aslında izin almak daha doğru olurmuş heralde çünkü diyetten sıkılmış bir süre kafasını rahatlatip geri dönmek isteyecektir
Aslında kafa çokta rahatlamiyor yerken vicdan yapıyor insan eski diyet kafasında olmadığı günler gibi olamıyor artık yerken hep suçlu hissediyor insan

Kızlar yarın eşleştirme yapalimmi ne dersiniz ..Rakipleri belirleyelim yarış başlasın bayramda çok cozutmayalim

Aynen oyle , o vicdan insani mutsuz ediyor bisey yedigimizde...

Çok güzel menü afiyet olsun pide de olsun artık yani

aypare ackerman canim ikinci olmuşsun tebrikler
Teşekkür ederim abla
kızlarrrrr tebrik ederim hepinizi
aypare ackerman soffty sizi ayrıca tebrik ederim yüzdeler harika
gulenyuzumsunsen senin de mezuniyetini kutlarım inşallah bir daha kilo problemin olmaz canım
Teşekkür ederim Anka abla
Menüm
Sahur
2 adet eti form
Beyaz peynir

İftar: 1 kase şehriye çorbası
7 yk yumurtalı fasulye kavurması
4 yk bulgur pilavı
Domates söğüş

2 kuru kayisi

Su 1 lt spor yok
Afiyet olsun menüyü beğendim
teşekkür ederim abla

Bu hafta çok güzel yarıştık inşallah 2 hafta sonra da biz birinci oluruuuzz

gulenyuzumsunsen
Mezuniyetini tebrik ederim abla inşallah hep kilonu korursun fit sağlıklı olursun

Sahur 12.30
1 lahmacun, 1 kase kiraz erik

İftar
1 kase domates çorbası
8 kaşık taze fasulye
4 yk bulgur pilavı
1 Mini kase cacık
1 mini kase salata

Uyumuşum yaa çok iyi geldi amaa, hemen sahuru yapıyorum şimdiden

teşekkür ederim
Cumaya kim daha fazla kilo vérecek.. himmmm bildirim olmayacak mi biz kendi aramizda bildirim yapmazmiyiz
bayramda gelsin tatlılar gitsin yemekler benim dyt bayrama bayram gibi bi liste verdi günde 1 kere serbest iki kerede tatlı hakkımız var ama sonrasında çok kisaacak eminim ki bayramdan sonra 3 g7nluk arinma diyeti olacak ki kacamaklar gitsin diye hızlı gelen hızlı gider diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…