Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarrrrr tebrik ederim hepinizi
aypare ackerman soffty sizi ayrıca tebrik ederim yüzdeler harika
gulenyuzumsunsen senin de mezuniyetini kutlarım inşallah bir daha kilo problemin olmaz canım
gulenyuzumsunsen canim tebrik ederim mezun oldun kaç ay sürdü merak ettim inşallah yaşamın boyunca kilo derdin olmaz
Hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ediyorum
Çok sağolun kızlar hepiniz haklarınızı helal edin emek verdiniz sonuçta

Sen kaç kilosun canım tartıldın mı?

Hamilelikten değil canım son günleri kendi sabrımıza tutuyormuşuz ondanmış

aypare ackerman benim gönlümün birincisi sensin. Kocaman tebrik ediyorum. Sınavlarında bitti. Haftaya da aynı performansı bekliyorum haberin olsun. Birinci olmadan mezun olmak yok.

soffty canım senin de yüzden harikaydı seni de ayrıca tebrik ediyorum.

gulenyuzumsunsen canım ikinci mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bir daha kilo almazsın.

ada81 senin mezuniyetini de çok görmek istiyorum ona göre lütfen

papatya1994 , Mavikus_ candy_candy kızlar sizi de daha sık aramızda görmek istiyorum

zulal83 canım artık ana listedesin tebrikler. Sana şimdi özelden numaramı yazıyorum. Ana listeye aldıklarımın numaralarını da alıyorum herhangi bir ihtimale karşı. Sende bana numaranı ister özelden yaz ister mesaj at

Senin diyetisyeni beğeniyorum canım. Hem listeleri hem dengelemesi güzel. Sabit fikirli değil gibi. Yaşantımıza uygun düzenliyor menüleri

Sen kaç kilosun canım tartıldın mı?

Hamilelikten değil canım son günleri kendi sabrımıza tutuyormuşuz ondanmış ☺

Yok tartılmadım tartı yok yanımda. Bildirim yapacak olsam alacaktım ama hamilelik durumu olunca biraz tartıdan uzaklaşıyım dedim

Yani yarisamam ada yiyecem diyorsun

Insallah canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…