Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Onu biliyorum. İnstagramda takip ettiğim bir kaç sayfada okumuştum. Biliyorsundur mutlaka ama gluten diyeti diyetinin çok faydasınu gören var. tıpkı çölyak gibi yaşıyorlar.
Karbonhidrat iyi gelmediğini biliyorum ama bunu bilmiyordum, bir diyetisyene mi gitsem acaba o sayfalar hangileriymiş ben de takip ederdim

Kızlar bana tavsiye edeceğiniz en iyi özel hastane hangisi İstanbul için
Bu ünlülerin gittiği Amerikan hastanesi gerçekten iyi mi hiç bilen var mı

Ohooo ne kaynatmissiniz inşallah daha aktif olucam kızlar iş güç bitirdim artık. Kaç gündür hisim çıktı.sizde durum ne bitirdinizmi işleri
Ben pazara , carsiya ve avm gittim .... simdi babamla kizimin yemegini hazirliyorym carsida termometre 40 dereceyi gösteriyordu bittim ben....

Soyle yap canim herkesi etiketle yarismaya katilmak isteyenler kimler... evet diyenleri kendi arasinda eşle.... cevap vermeyenlerde yapilacak bisey yok takip etsinler takimi...

Bunlardanda kim katilmak istiyor sor canim...

Ben ayarlarım canım onu sen merak etme sen, kilo vermene bak

Ben pazara , carsiya ve avm gittim .... simdi babamla kizimin yemegini hazirliyorym carsida termometre 40 dereceyi gösteriyordu bittim ben....
Ayneeen burasida öyle nefes alınmıyor. Ciciler mi aldın kendine. Akşam serinlikte cikacam ben mecburen biseyler alacam

Ayneeen burasida öyle nefes alınmıyor. Ciciler mi aldın kendine. Akşam serinlikte cikacam ben mecburen biseyler alacam
Yok canim , ben oyle bayram icin bi alisveris yapmam ... gorururum beğenirsem bayram seyran dinlemez alirim bayrama hicbi yere gitmiyoruz pek gelende yok... zaten dolu kiyafet var hic alışveriş yapmadim o yuzden...

Menüm
Sahur yok

İftar : 1 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
7 yk fırında sebze
Çoban salata
Pide 1 dilim

Spor 1 saat avmde yürüyüş
Su 1 lt

Sahur
3 4 galeta, 1 çay bardağı kefir, 1 kase kiraz erik

İftar
8 9 kaşık türlü
4 yk bulgur pilavı
1 kase salata

Su içiyorum
Gayet güzel canım afiyet olsun
Hadi canım bu akşam yarışı başlatalım ama adanın dediği gibi katılmak istiyorum diyenler üzerinden yapalım tekrar tekrar iş olmasın

Menum
Sabah
2 dilim uno denge arasına beyaz peynir tost
Domated
Salatalik

Ara
3 hurma 3 ceviz

Ogle
1 tabak makarna -yemek yoktu evde :/

Aksam
2 kepce turlu
2 kepce kavurma et
Salata

Belki kahve icerim. Sekersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…