Papatya ve zülalu bekledim ama ortada yoklar onlar da zeynep ablanın dediği gbi beraber eşleiir zaten papatya hiç gelmiyor bile haksızlık olur kalanlar arasında başlıyorumBende bugün saat beşe doğru 32 derece sıcağın altında parkta hasta oldum hiç beklemiyordum orucumda bozulmuş oldu allah var çok susamış acayip perişan olmuştum öğlen 12 de evden çıktım sekize doğru eve girdim
Kuralar çekilmedi sanırım rakibimi heyecanla bekliyorum :)
Benim normalde 6 haziran ama erken gelecek gibiBenimde yarın olmam lazim
32 derece bize göre serinBende bugün saat beşe doğru 32 derece sıcağın altında parkta hasta oldum hiç beklemiyordum orucumda bozulmuş oldu allah var çok susamış acayip perişan olmuştum öğlen 12 de evden çıktım sekize doğru eve girdim
Kuralar çekilmedi sanırım rakibimi heyecanla bekliyorum :)
Yarisa katilirim demismiydimavikuşu alacak mıyım listeye kura için
Demiş şimdi baktım neyse çekiyorumYarisa katilirim demismiydi
Demisse onuda kuraya al canim..Demiş şimdi baktım neyse çekiyorum
1 kişi fazlaydı bende kendimi çıkardımSen niye yoksun ?
Bayramda tatlı yiyecek misin abla
Bayram sabahi normal kendi diyetime geri dönüyorum canim..bu ramazanda cok kacirdim ben....tatli vs hic yemiyecem...55 i gözüme fena kestirdim artik mezun olmak istiyorum bu isi uzatmayayim diyorum...Bayramda tatlı yiyecek misin abla
Kaptanla kendi eslestirseydin keske..1 kişi fazlaydı bende kendimi çıkardım
Bende şu 5 lileri görsem bii süper olacakBayram sabahi normal kendi diyetime geri dönüyorum canim..bu ramazanda cok kacirdim ben....tatli vs hic yemiyecem...55 i gözüme fena kestirdim artik mezun olmak istiyorum bu isi uzatmayayim diyorum...
Yok abla böyle iyi ya kendi çapımda takılırımKaptanla kendi eslestirseydin keske..
Az kaldi canim görürsün insallahBende şu 5 lileri görsem bii süper olacak
Allah iyiliğini versin. Bayram bahanesi oldu aslında. Oğluma kendime zaman ayırmak için tüm işi bitirdim. Kurbana kadar daha gider bu temizlik. Günlük sıradan işler olur sadece. Sen neden yapmadin temizdi demekki
İnşallah ya,temmuz ortasında görürüm heraldeAz kaldi canim görürsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?