- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Bugün hep oyun oynadım ya sonra da çok oynayınca sildim oyunu dizi filan izlerim artıkEvt grup çok sessiz bugünaypare ackerman canım seninde sesin çıkmadı bugün
Tmm şuan hazırlıyorum birazdan yazarimBugün hep oyun oynadım ya sonra da çok oynayınca sildim oyunu dizi filan izlerim artık
Yarışmayı ne zaman yapalım sen bana isimleei ver ben kağıda yazıp kura çekeyim
Yarışmaya katılacaklar :
ada81 asya_01 papatya1994
aypare ackerman soffty zulal83 Mavikus_ Gonul83 zeyneppk betuld
Atladigim yok sanırım amazulal83 cumadan beri girmedi
papatya1994 birşey demedi sanırım
Benimde 3 gün gecikmeli dün iftardan sonra geldi çok sukurAnlaşılan bayram telaşı bütün takımı etkilemiş. Bende de kötü bir sürpriz oldu. Uzun zamandan beri ilk kez iftara bu kadar yakın oruç bozmak zorunda kaldım. Daha 3 günüm varken ben bugün regl oldu. Tam bir hafta öne attı bu kez.
evet hem canım çekti hemde anneme giderken goturucem benim yaptığımı yapabilirsin istersen vereyimBayram tatlisimi kolay gelsin canım
sağol canimKolay gelsin canim
Olur iyi olur esimde istiyor yapicam yesin bol bolevet hem canım çekti hemde anneme giderken goturucem benim yaptığımı yapabilirsin istersen vereyim
sağol canim
Canım bence iftardan sonra kurayi çek onları ekleme gelirlerse birbirleri ile eslesirler
Ben buzgu şeklinde yaptım dikdörtgen büyük borcama bu tarifOlur iyi olur esimde istiyor yapicam yesin bol bol
Teşekkür ederim canımBen buzgu şeklinde yaptım dikdörtgen büyük borcama bu tarif
1 yumurta
50 gr tereyağı yumuşamış
1 çay b (kucuk)sıvı yağ
1 çay b (kucuk) süt
2 yk yoğurt
1 yk sirke
4 5 bardak un ben bide çay kaşığı ucuyla kabartma tozu koydum
Üzerine 250gr tereyağı
Şerbeti 2 şu b su
2 şu b seker
Menun güzel ,proteinde ekleyebilirdin afiyet olsun canımKızlar menum Sabah 10.20 de
2 has yum Az peynir salatalık çay
Saat 15 de
1 elma
Saat 17.30 da
10 kaşık zeytin yağlı yeşil fasulye
Ayran
Su 2 lt
Bilerek eklemedim pro alınca kabızlık yapıyor o yüzden sadece sebze tercih ettim. Ayyy tavuk tuketince ertesi günü midem top gibi çıkıyorMenun güzel ,proteinde ekleyebilirdin afiyet olsun canım
Aa oylemi iyi yapmışsın ozaman etin kabız yaptığını hiç duymamistimBilerek eklemedim pro alınca kabızlık yapıyor o yüzden sadece sebze tercih ettim. Ayyy tavuk tuketince ertesi günü midem top gibi çıkıyor
Evet canım bende öyle bir etki yapıyor. Sebze her zaman arindiriyor beniAa oylemi iyi yapmışsın ozaman etin kabız yaptığını hiç duymamistim
Tavuk bende de kabiz yapar canim...Aa oylemi iyi yapmışsın ozaman etin kabız yaptığını hiç duymamistim
Ayy o trafik kazalari insanin icini yakıyor....Rabbim herkesin yolunu acik etsin... lutfen israrla israrla yavaş sürün....Biz de dün alışverişe Ankara'ya gittik. Bayram alışverişi değil de bayramda kampa gideceğiz kamp için eksikliklerimiz vardı onları tamamladık. Eve geldiğimizde saat yarımı geçiyordu. Nasıl bir bayram trafiği var anlatamam. Ankaraya gidene kadar 3 tane trafik kazası dönüşte de 1 tane trafik kazası gördük. Yola çıkacaklar dikkatli olsunlar.
Benimde regli geldi gelecek bi yarinida atlatsam keşke....Anlaşılan bayram telaşı bütün takımı etkilemiş. Bende de kötü bir sürpriz oldu. Uzun zamandan beri ilk kez iftara bu kadar yakın oruç bozmak zorunda kaldım. Daha 3 günüm varken ben bugün regl oldu. Tam bir hafta öne attı bu kez.
Benimde yarın olmam lazimBenimde regli geldi gelecek bi yarinida atlatsam keşke....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?