- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Saldım çayıra mevlam kayıra gidiyor şuanGonul83 nerelerdesin nasıl besleniyorsun yazmıyorsun hiç
madamhd gulenyuzumsunsen sizler nasılsınız tatil nasıl geçiyor
İyi gözün aydın yarın var mı tartıBugun regli oldum şükür
Var ama ben tartilmayacamİyi gözün aydın yarın var mı tartı
Menü ver bakalım bekliyorumVar ama ben tartilmayacamcook yedim iki gündür oyle boyle degil yaniii
Oo iyi iyi sen böyle devam et 1aya Yaklaşacam sana :)Saldım çayıra mevlam kayıra gidiyor şuan
Tatil biletimizi alalım o zaman kadar tatile hazırlık diyeti yapacağım detoks metoks şok mok ne varsa yapacağım :)
bence kimse vermesin menü tartılar konussun haftayaMenü ver bakalım bekliyorum
İyi ben vereyim en azından siz de götürün tatlılarıbence kimse vermesin menü tartılar konussun haftaya
Amin insallah canimÇok güzel bir ruya hayrolsun
Altın deve çok güzel gulenyuzumsunsenin müjdeli güzel rahat bir hayatı olacak
Wayy ne guzel menuSabah 10.00 menü
1 kase müsli, içine kiraz ceviz tarçın
Akşam 16.30
6 köfte
5 yemek kaşığı türlü
19.00
Kuzenlerle bir adet şekersiz sütlü kahve
Benimçok feci baklava yiyesim var zor dayanıyorum.. Her yiyen bir daha yiyor çok güzel diye elle açtılar boool cevizli fıstıklı..Wayy ne guzel menuben cok kacirdim ilk bir hafta zorlanacam diyet moduna girene kadar ...
Kendimi tutarim diyorsan 1 dilim ye bence .... ama ben sunu birkez daha anladim tatli cok kötü bisey yedikçe yiyorsun ve tatli insani cok aciktiriyor.. . Yarindan itibaren bende tatliya son veriyorum....Benimçok feci baklava yiyesim var zor dayanıyorum.. Her yiyen bir daha yiyor çok güzel diye elle açtılar boool cevizli fıstıklı..
Yok tutamam yemem o yüzden.. Aynen Öyle yedikçe yiyesin geliyoKendimi tutarim diyorsan 1 dilim ye bence .... ama ben sunu birkez daha anladim tatli cok kötü bisey yedikçe yiyorsun ve tatli insani cok aciktiriyor.. . Yarindan itibaren bende tatliya son veriyorum....
Gonul83 nerelerdesin nasıl besleniyorsun yazmıyorsun hiç
madamhd gulenyuzumsunsen sizler nasılsınız tatil nasıl geçiyor
Oo iyi iyi sen böyle devam et 1aya Yaklaşacam sana :)
Yarın tartı bildirimi yokmu?Gunaydin canimbende kötü besleniyorum cuma tartilmayacam moralimi bozmak istemiyorum... benim regli bugun gelecek bekliyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?