Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aksam cok olmus ama hepsi sağlıklı cıs değil

Menum kızlar
Sabah 9 da
2 has yum domates salatalık az peynir 2 dil form ekmek Çay

Saat 14.30
1 lokum ve sade türk kahvesi

Saat 17 de
1 bulgurlu patlıcan dolma
4 lahana sarma bulgurlu
Salata 2 parça tavuk

Su 2 lt Spor yok

Aksam cok olmus ama hepsi sağlıklı cıs değil
Ama o 2 patlıcan 2 kabak bütün halde değildi yani 2 patlıcan toplasan 1 adet etmezdi 2 kabak da 1 kabak etmezdi boyut olarak küçüktü köfteler de inceydi pişman oldum çok mu yemişim.. Şimdi de baklava yiyorlar bizimkiler bende mis gibi köy sütü içiyorum içine tarçın attım

Menum kızlar
Sabah 9 da
2 has yum domates salatalık az peynir 2 dil form ekmek Çay

Saat 14.30
1 lokum ve sade türk kahvesi

Saat 17 de
1 bulgurlu patlıcan dolma
4 lahana sarma bulgurlu
Salata 2 parça tavuk

Su 2 lt Spor yok
Vay çok iyi anlatmışsın 1 lokum sadece süpersin asya abla

Bende yazayım menumu çok oldu ama 1 serbest 2 porsiyon tatlı hakkım var 1 porsiyon tatli=3 dilim ev baklavasi=2 dilim hazır baklava
1 porsiyon çikolata =50 gr paket çikolata
Sabah 9.30
Peynir
Cecill peyniri
Menemen
1 dilim börek
1 çatal patates kızartması
Domates salatalık (peynir ve yumurta da sinir koymadı dyt)
Ara 12
1 dilim ev baklavası
1 tane z sarma
13.00
Yarım dilim trilice
16.30
2 dilim ev baklavası (ince dilimlenmis)
1 z sarma
1 bardak ev limonatasi(şekeri çok az)
19.30 akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 küçük kabak patlıcan etli dolma yaninda yogurt
1 yk sebze yogurtlama
2 tane de ikramlik çikolata

ada81 hatırlıyor musun 27 beden pantolon almıştım içine giremedim. Bugün evde denedim onu içine girdim dardı ama girdim.68 kg bacağımda kalmıştı geçmemişti geçti şuan
Harika canimmm annenler ne dedi hic anlatmadin seni gören akrabalar ne dedi ? Tepkiler neler

Harika canimmm annenler ne dedi hic anlatmadin seni gören akrabalar ne dedi ? Tepkiler neler
Çok zayıflamışsın yüzün küçülmüş bacakların çok incelmiş daha verme dediler klasik önüme yemek koydular Baklavalar ye diye tamam dedim tepsiye geri koydum ama son 6 kg devam

Sabah 10.00 menü
1 bardak tarçınlı süt, 1.5 dilim form ekmek, 1 omlet, 1 kk beyaz peynir, 1 ceviz

Akşam 16.30
1 kepçe sebze çorbası
5 köfte
2 yk fırın patates
1 yaprak sarma
2 dilim kabak

En fazla bu kadar kurtulabildim.. Baklava hamur vs arasından börekler arasından ve hala tatlı yemedim patates ve sarma mazur görülebilir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…