Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun, biz tatilden gece döndük bugün evimdeyim, ramazan bitti diyete spora devam bu sefer ideal kiloma ulaşırım inşallah
Sizler neler yapıyorsunuz

Günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun, biz tatilden gece döndük bugün evimdeyim, ramazan bitti diyete spora devam bu sefer ideal kiloma ulaşırım inşallah
Sizler neler yapıyorsunuz
Hosgeldin abla, hiç baklava yemedim ama herkes yerken bende mecburen bol meyve yedim hep.. Şimdilik iyi gidiyor tartılmayacam ama

Ayyy ne güzel bi rüya hayır olsun Sadece evin orda karlar olduğu doğru altına bayılırımmm

Günaydın kızlar

Eve döndüm ben üzülerek

Harika bir yerdi yedigöller bayıldım resmen

Bugün tembellik yaptım biraz saat 12:10 yeni uyandım. Bir sürü işim var. Birazdan tartılıp yazarım.

Tartılmayı unutmadınız dimi?

Kendimi tutarim diyorsan 1 dilim ye bence .... ama ben sunu birkez daha anladim tatli cok kötü bisey yedikçe yiyorsun ve tatli insani cok aciktiriyor.. . Yarindan itibaren bende tatliya son veriyorum....
İlk yapılan bir lokma kaçamasın etkileri giderek artıyor. Deneyerek öğreniyorsunuz keşke dinleyerek öğrenseniz ne güzel olur

Wayy ne guzel menu ben cok kacirdim ilk bir hafta zorlanacam diyet moduna girene kadar ...
Bayramda bende kaçırdım yaa. Bu hafta sıkı bir program yapmam lazım.
Kızlar genel bildirim yok ama takım içi kilo bildirimi bekliyorum herkesten. Bugün yapmayanlar yarın yapsın lütfen önemli çünkü.
Ben tartılmamıştım kaptan bu hafta yok diye o zaman yarın sabah tartılayım. Hatta sevinmiştim daha bir hafta var veririm kilo diye :)

İlk kilo bildirimini be yapayım. Dehşet kötü bir sonuç ama yüzleşmek lazım. Boğazımıza dur demeyince olacaklar kaçınılmaz.

Geçen hafta tartılmayı unutmuştum ben. Ondan önceki hafta 68.2 diye hatırlıyorum geçmişe bakmadım. Bu hafta 70.4 yani iki haftada 2.2 kilo almışım. Veeee tatile çok az bir zaman kaldı maalesef ki ama eğer irademe ve boğazıma sahip olabilirsem tatilden önce 7-8 kilo rahat verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…