- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
YokYarın tartı bildirimi yokmu?
Bayram olduğu için bu haftayla önümüzdeki haftayı birleştirdiler. Yanı haftaya tartılıp çıkan yüzdeyi 2ye boleceğizYarın tartı bildirimi yokmu?
Günaydın Asya ablacım nasıl gidiyor diyetGünaydın kızlar
Hosgeldin abla, hiç baklava yemedim ama herkes yerken bende mecburen bol meyve yedim hep.. Şimdilik iyi gidiyor tartılmayacam amaGünaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun, biz tatilden gece döndük bugün evimdeyim, ramazan bitti diyete spora devam bu sefer ideal kiloma ulaşırım inşallah
Sizler neler yapıyorsunuz
Ayyy ne güzel bi rüya hayır olsungulenyuzumsunsen bugun ruyamda seni gördüm... boyle iri yari bi hatunmussun guya beyaz tenli kapali bi bayandin... elin kolun boynun altin doluydu şıkır şıkırdin....
Boyle kocaman bi evin vardi ... kahvalti salonu işletiyormussunuz ailece bizde konuk olmusuz... esime diyorum bak bizim takimdan arkadas
Birde deveniz vardi ...sasiriyorum deve yanima geliyor oyunlar yapiyor.. ama eviniz dag başında yuksek bi yerdeydi heryerde ara ara kar vardi... burada kar eksik olmaz diyorsun... oyle uyandim) hayir olsun insallah.
Dayak istiyorsun sen benceSaldım çayıra mevlam kayıra gidiyor şuan
Tatil biletimizi alalım o zaman kadar tatile hazırlık diyeti yapacağım detoks metoks şok mok ne varsa yapacağım :)
İlk yapılan bir lokma kaçamasın etkileri giderek artıyor. Deneyerek öğreniyorsunuz keşke dinleyerek öğrenseniz ne güzel olurKendimi tutarim diyorsan 1 dilim ye bence .... ama ben sunu birkez daha anladim tatli cok kötü bisey yedikçe yiyorsun ve tatli insani cok aciktiriyor.. . Yarindan itibaren bende tatliya son veriyorum....
Dün akşam ogunu abarttim biraz ama onun dışında hiiic kaçamak yapmadim. Kabızlık la başım dertte. Senle haftada 3 gün leslie yapalimmi.Günaydın Asya ablacım nasıl gidiyor diyet
Bir dahaki bayrama yersin dayan birazBenimçok feci baklava yiyesim var zor dayanıyorum.. Her yiyen bir daha yiyor çok güzel diye elle açtılar boool cevizli fıstıklı..
Olur yapalımDün akşam ogunu abarttim biraz ama onun dışında hiiic kaçamak yapmadim. Kabızlık la başım dertte. Senle haftada 3 gün leslie yapalimmi.
Dayandım yemedimBir dahaki bayrama yersin dayan biraz
Bayramda bende kaçırdım yaa. Bu hafta sıkı bir program yapmam lazım.Wayy ne guzel menuben cok kacirdim ilk bir hafta zorlanacam diyet moduna girene kadar ...
Ben tartılmamıştım kaptan bu hafta yok diye o zaman yarın sabah tartılayım. Hatta sevinmiştim daha bir hafta var veririm kilo diye :)Kızlar genel bildirim yok ama takım içi kilo bildirimi bekliyorum herkesten. Bugün yapmayanlar yarın yapsın lütfen önemli çünkü.
Ben dayanamadım yaa su böreği ve tatlı yedim baya bayramdaDayandım yemedim
Buraya geleli 3 ay oldu kendimi kontrol etmeyi öğrenmişim onu farkettim onlar baklava yerken ya tarçınlı süt yada kiraz falan yedimBen dayanamadım yaa su böreği ve tatlı yedim baya bayramda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?