Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptan aramızdaki fark açılıyor bak ona göreeee

Pazartesiden itibaren ben full online olucam ve diyete de başlıyorum cumadan itibaren de diyetisyen kontrolleri başlıyor bayram boyunca giremedim kusura bakmayın şimdi de misafirim gelecek kilom sabah 129.8 di

Merhaba herkese
Cok yoğun geçiyor günlerim.. henuz toparlamadim.. dun buzdolabi aldik bugun o gelecek onu yerleştirecem.... camasir yika as topla evi temizle ev halkinin yemegi vs uğraşıyorum..
Babamla kizim surekli kumanda kavgasi yapiyor evde delirecem... kizim sakliyor babam ariyor bulamıyor ..babam sakliyor kizim ariyor bu sefer bu döngü hic bitmiyor... yaşlılarda cocuk gibi hey heylerim uzerimdeee

Regl dönemi baya etkilemiş

3.olmuşsun genel analizlerde gördünmüü tebrik ederim

Evet yaşlandıkça cocuklasiyorlar. Sıkma canını. Erzak icinmi aldın dolabı. Hayırlı olsun canım

Evet yaşlandıkça cocuklasiyorlar. Sıkma canını. Erzak icinmi aldın dolabı. Hayırlı olsun canım
Evet canim , burada bulgur, un hersey dolapta olmazsa bozuluyor.... her yil memleketten ürünler geliyor onlari koyacak yerim yok... buzlukta yetmiyordu millet agustosta karinca gibi çalışıp dolaplarini dolduruyordu bense agustos bocegi gibi elimde gitar oturuyordum hahaha artik buzluga rahat rahat biseyler koyabilecegim...

Ayy hic sorma bide kizima kizmiyorum diye bana kusuyor babam cok bunaldim yeminle..

Fotograflarda belliydi kaptanim... kaptan fena kaçırmış dedim

Kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak tarçınlı köy sütü
3 ceviz, 2 kaju, 3 badem
1 kase kiraz

Akşam yemeğim
4 kaşık taze fasulye
yağsız kavurma et 3 yemek kaşığı
3yemek kaşığı kepekli baharatlı makarna
1 salatalık

Saat 6 buçuk
Sütlü mistik çay

Herkes kaçamal yapıo ben yapmadım yüzüme vurmayın evet çok oldu

Cokiyi yapmışsın kisliklarini yap kavanozlari at buzluga. Kışın çok pratik oluyor.

Duymamazlıktan gel. Dışarı çıkın evde oturunca birbirine sararlar

Menum kızlar
Sabah 11 de ancak kendime geldim
2 has yum
domates salatalık çay

Ara 15 de 1 salatalık

Saat 17 de
5 kaşık bulgurla tavuklu pilav
Salata ayran 1 büyük lokum. Malum gün geliyor kriz gibi tuttu

Su 2lt
Spor yok misafir geldi catkapi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…