Kaptan aramızdaki fark açılıyor bak ona göreeeeİlk kilo bildirimini be yapayım. Dehşet kötü bir sonuç ama yüzleşmek lazım. Boğazımıza dur demeyince olacaklar kaçınılmaz.
Geçen hafta tartılmayı unutmuştum ben. Ondan önceki hafta 68.2 diye hatırlıyorum geçmişe bakmadım. Bu hafta 70.4 yani iki haftada 2.2 kilo almışım. Veeee tatile çok az bir zaman kaldı maalesef ki ama eğer irademe ve boğazıma sahip olabilirsem tatilden önce 7-8 kilo rahat verebilirim
aypare ackerman benim gönlümün birincisi sensin. Kocaman tebrik ediyorum. Sınavlarında bitti. Haftaya da aynı performansı bekliyorum haberin olsun. Birinci olmadan mezun olmak yok.
@soffty canım senin de yüzden harikaydı seni de ayrıca tebrik ediyorum.
@gulenyuzumsunsen canım ikinci mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bir daha kilo almazsın.
ada81 senin mezuniyetini de çok görmek istiyorum ona göre lütfen
@papatya1994 , @Mavikus_candy_candy kızlar sizi de daha sık aramızda görmek istiyorum
@zulal83 canım artık ana listedesin tebrikler. Sana şimdi özelden numaramı yazıyorum. Ana listeye aldıklarımın numaralarını da alıyorum herhangi bir ihtimale karşı. Sende bana numaranı ister özelden yaz ister mesaj at
Regl dönemi baya etkilemişMerhaba herkese
Cok yoğun geçiyor günlerim.. henuz toparlamadim.. dun buzdolabi aldik bugun o gelecek onu yerleştirecem.... camasir yika as topla evi temizle ev halkinin yemegi vs uğraşıyorum..
Babamla kizim surekli kumanda kavgasi yapiyor evde delirecem... kizim sakliyor babam ariyor bulamıyor ..babam sakliyor kizim ariyor bu sefer bu döngü hic bitmiyor... yaşlılarda cocuk gibi hey heylerim uzerimdeee
3.olmuşsun genel analizlerde gördünmüüMerhaba herkese
Cok yoğun geçiyor günlerim.. henuz toparlamadim.. dun buzdolabi aldik bugun o gelecek onu yerleştirecem.... camasir yika as topla evi temizle ev halkinin yemegi vs uğraşıyorum..
Babamla kizim surekli kumanda kavgasi yapiyor evde delirecem... kizim sakliyor babam ariyor bulamıyor ..babam sakliyor kizim ariyor bu sefer bu döngü hic bitmiyor... yaşlılarda cocuk gibi hey heylerim uzerimdeee
Evet yaşlandıkça cocuklasiyorlar. Sıkma canını. Erzak icinmi aldın dolabı. Hayırlı olsun canımMerhaba herkese
Benimdeİştahım çok açık
Çok yedim gibi bugünBenimde
Akşam kaçtı biraz benimde.Çok yedim gibi bugün
Ver bakalım menüAkşam kaçtı biraz benimde.
Evet canim , burada bulgur, un hersey dolapta olmazsa bozuluyor.... her yil memleketten ürünler geliyor onlari koyacak yerim yok... buzlukta yetmiyordu millet agustosta karinca gibi çalışıp dolaplarini dolduruyordu bense agustos bocegi gibi elimde gitar oturuyordum hahahaEvet yaşlandıkça cocuklasiyorlar. Sıkma canını. Erzak icinmi aldın dolabı. Hayırlı olsun canım
Gördüm canim cok teşekkür ederim3.olmuşsun genel analizlerde gördünmüütebrik ederim
Hepimiz cok yedik sanirimHayirli cumalar kizlar,kürkcü tükkanina dönmüs bulunuyorum vakit daraldi iyce 75 isterken 79 olsam bari der oldum
Fotograflarda belliydi kaptanim... kaptan fena kaçırmış dedimİlk kilo bildirimini be yapayım. Dehşet kötü bir sonuç ama yüzleşmek lazım. Boğazımıza dur demeyince olacaklar kaçınılmaz.
Geçen hafta tartılmayı unutmuştum ben. Ondan önceki hafta 68.2 diye hatırlıyorum geçmişe bakmadım. Bu hafta 70.4 yani iki haftada 2.2 kilo almışım. Veeee tatile çok az bir zaman kaldı maalesef ki ama eğer irademe ve boğazıma sahip olabilirsem tatilden önce 7-8 kilo rahat verebilirim
Cokiyi yapmışsın kisliklarini yap kavanozlari at buzluga. Kışın çok pratik oluyor.Evet canim , burada bulgur, un hersey dolapta olmazsa bozuluyor.... her yil memleketten ürünler geliyor onlari koyacak yerim yok... buzlukta yetmiyordu millet agustosta karinca gibi çalışıp dolaplarini dolduruyordu bense agustos bocegi gibi elimde gitar oturuyordum hahahaartik buzluga rahat rahat biseyler koyabilecegim...
Ayy hic sorma bide kizima kizmiyorum diye bana kusuyor babam cok bunaldim yeminle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?