Ben menünü begendim canim afiyet olsunKahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak tarçınlı köy sütü
3 ceviz, 2 kaju, 3 badem
1 kase kiraz
Akşam yemeğim
4 kaşık taze fasulye
yağsız kavurma et 3 yemek kaşığı
3yemek kaşığı kepekli baharatlı makarna
1 salatalık
Saat 6 buçuk
Sütlü mistik çay
Herkes kaçamal yapıo ben yapmadım yüzüme vurmayın evet çok oldu
Sağol canim iyiki hepimiz varizada81 Allah'tan bu takımda sen varsın yoksa düşünemiyorum
Evet canim , kışa hazırlık yapacam pratik olacak insallah...Cokiyi yapmışsın kisliklarini yap kavanozlari at buzluga. Kışın çok pratik oluyor.
Duymamazlıktan gel. Dışarı çıkın evde oturunca birbirine sararlar
Lokum gözüme batmadi guzel menü canim afiyet olsunMenum kızlar
Sabah 11 de ancak kendime geldim
2 has yum
domates salatalık çay
Ara 15 de 1 salatalık
Saat 17 de
5 kaşık bulgurla tavuklu pilav
Salata ayran 1 büyük lokum. Malum gün geliyor kriz gibi tuttu
Su 2lt
Spor yok misafir geldi catkapi
Çoook sessşz oldu yaa...inşallah düzeliriz eskiden çok aktiftikSağol canim iyiki hepimiz varizpazartesi itibari ile toparlariz insallah... ben yıllardir buralarda oldugum icin yazlari genelde takimlar genelde boyle sessiz oluyor canim...
Kış kadar aktiflik olmuyor ne yazik ki ... ekim gibi tekrar aktiflik başlar... yazin herkes tatile gidiyor havalar sicak aksam gezmeleri vs olunca buraya vakit cok kalmiyor... ama kışın genelde herkes evde hava soğuk o yuzden aktiflik daha fazla...Çoook sessşz oldu yaa...inşallah düzeliriz eskiden çok aktiftik
Teşekkür ederim canimSlm kızlar bugün uğradım ama yazamadım ada cim dolabın hayırlı olsun normal dolap mi yoksa derindonrucumu
10 kg verdim ama hiç farketmiyorum bazen aynı gibiyimaypare ackerman canım menun güzel hiç sıkıntı etme asya_01 sende fazla yememissin lokumun yanına bi kahve patlatsaydin
Nasil farketmiyor 5 kiloda bir beden incelme oluyor demekki sen 2 benden incelmissin10 kg verdim ama hiç farketmiyorum bazen aynı gibiyim
Oluyorlar ama bem kendim aynı gibiyimNasil farketmiyor 5 kiloda bir beden incelme oluyor demekki sen 2 benden incelmissin
Gardolabinda eskiden olmayan kıyafetlerine bi bak derim
Çok güzel olmuşBugun ki menem
Sabah10.30
1 elma
2 dilim peynir.
15 fındık
Ara 14
1hurma 2 kuru kayısı
1 sade soda
Öğlen 15
3 yk domatesi bulgurlu semiz otu yemeği
Ara 17
1 fincan leblebi
Akşam 20
Tonbalikli salata 1 dilim ekmek 3 yi yoğurt
Ara 22.15
1 bardak tarçınli sut
O duygu bende de var canim seni iyi anliyorum herkes yeter daha verme diyor ama ben kendimi sanki hala 72.5 kilodaymis gibi hissediyorum ....Oluyorlar ama bem kendim aynı gibiyim
Ama vücuduma bakınca da aynı görüyorumO duygu bende de var canim seni iyi anliyorum herkes yeter daha verme diyor ama ben kendimi sanki hala 72.5 kilodaymis gibi hissediyorum ....
Psikolojik bence bana gönderdiğin fotoğrafta gayet ince duruyordun. Bölgesel zayıflama için spor yapman lazım. Basenlerin ve kalçan için sonra bence harika görüneceksin.Ama vücuduma bakınca da aynı görüyorum
Evet kaptanım bayram öncesi çok güzel leslie yapıyordum yine başlayacağım haftada 3 leslie geri kalan günler bölgeselPsikolojik bence bana gönderdiğin fotoğrafta gayet ince duruyordun. Bölgesel zayıflama için spor yapman lazım. Basenlerin ve kalçan için sonra bence harika görüneceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?