Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kullanıcı Adı :deliyarim35
İsim (İsteğe Bağlı ):derya
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :164
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendimi sevmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
katılmak için üye oldum ama sorunlarım nedeniyle devam edemedim

Hoşgeldin. listeye girmek için 2 haftalık bir deneme süresi var. Bunun sebebi de ilk kilolar ödem vs olduğu için 2 haftalık sürede genelde çoğu insan 3 4 kg veriyor. Bir de takıma katılım çook önemli. Kaptanımız LAydLiNe . Yeni kurall getirdi oylama sunuyoruz önce
Çünkü çoğu kişi geliyor 1 2 gün aktif kalıp sonra ortadan kayboluyor. Mesela her akşam yediğimizi menü olarak paylaşıp içtiğimiz suyu ve varsa yaptığımız sporu ekleyerek paylaşıyoruz. Birbirimizin menüsüne yorum yaparak iyi ve kötü yanlarını söylüyoruz. Zaten bu 2 haftalık sürede çok iyi bi şekilde hakim olursun mutlaka her gün gelmelisin katılım çok önemli .. Her cuma da tartı günümüz kilomzu bildirim yapıyoruz..ben ilk diyet deneyimimi burada yaşadım, 10 kilo verdim geldiğim günden bu yana. Katılım gerçekten çok önemli insam hem motive olup hemde kendini kontrol ediyor, sakın buradan kopma spor yarışması vs düzenliyoruz takımca amacımız hep motive ve bir arada olmak .

Hoşgeldin derya kilon çok değil kısa sürede verirsin yeterki iste
Grupta devamlılık önemli aktif olursan motivede olursun kilolar hemen gider
İnşallah bu sene fit olduğun aynada kendini güzel gördüğün kiloda olursun

gerçekten mi ? hiç okuyamadım ki geçmiş
çokta yemedim zaten bugün yolda geçer yarında iş var ödem falan olmuştur sanırim çok şu içmedim
Evt canım listedesin geçtiğimiz cuma bildirim olmadı bayramdan dolayı ,eğer olsaydı bildirim yapmaman grubu etkilerdi sanırım kaptan özelden telini istedi onu ver ki böyle bir durumda sana ulasilabilsin
Sen geçen hafta girdin ben giremedim çok güzel gidiyorsun inşallah hep böyle gider kilocuklarin

Sende bu hafta filan girmelisin bence ,hiç tartıldın mı senin mi tartınin pili bitmişti hatırladığım kadarıyla. Yarın bir an önce al inşallah da bakalım kaç kilosun

Aynen canım herşey nikahı basana kadar. Vıcık vıcık ilişkileri sevmem zaten ama yürürken elimi tutabilirdi. Bugün dolaba girdim eski neyim varsa bir kısmını attım bir kısmını kestim toz bezi yaptım. Hasedimden

Senin bayram da seni daha zayıf görmesini istediğin birileri vardı. Naptin gordunmu onları

Napiyorsunuz kızlar? Oğlumu yikadim uyutuyorum şimdi sonra akşam için hazırlık yapacağım inşallah. Dolaba girdim neyim var neyim yok döktüm bu ay sonundaki düğün u düşünüyorum es dost herkes orda olacak. 3 kilo kadar versem şahane olacak

Ah canım hep öyle bende 11 yıllık evliyim bence kızları bu dizilerle filmlerle kandırıyorlar öyle aşk tutku yok evlenene kadar herşey
Bizde 1 yıl görüşüp evlendik evliliğin ilk yıllarıda güzeldi bana düşkündü bir yere gittigimizde ilgilenirdi en basiti kestaneyi acamazdim açar elime verirdi kv lerde , şimdi kizlarina veriyor
Kusersek eğer baristiktan sonra birkaç gün gözlerimin içine bakar sonra yine eski halini alır bende tek kızım ilgiye alakaya alışık büyüdüm ama erkeklerin tabiatı bu sanırım zamanla siradanlasiyor ilişki bende zamanla alisiyorum sanırım

Bizde eşimle temizlik yaptık kv aradı gözleme yapacakmış oraya gidicez

Ben yanlış hatırlamışım, e hayırlı olsun ne diyelim :)

Sağol canım

Hoşgeldin canım

aksilik oldu bu hafta
zaten tekil yoktu sabah çıkarttım hattı
ben ulaşırım kaptana sorun olduğunda numarasını yazmis
sen neden giremedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…