- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Hoşgeldinn kötü olmuş yaa biz de dedik neredesin hiç yoksunmerhaba kızlar
telefonumu kaybettim tam tatile girecegim gün sonra tatil oldu tel almadan memlekete gittim şimdi yola çıktık eve dönüyorum gelemedim burayada geçmiş bayramınız kutlu olsun
Canim günaydın , artik listedesin haberin var mi ? Daha dikkatli olman gerekiyor diyettemerhaba kızlar
telefonumu kaybettim tam tatile girecegim gün sonra tatil oldu tel almadan memlekete gittim şimdi yola çıktık eve dönüyorum gelemedim burayada geçmiş bayramınız kutlu olsun
Merhaba herkeseee ...
Moralim bozuk habire yiyorum... moralimin bozuk olmasinin nedenide habire yememtartilmiyorumda kaçıyorum..
Yarindan itibaren sabah sporuna basliyorum...
Bugun babami gonderdim biraz evi toparladim pazara avmye gittik.. yaz icin kizimi satranç ve zeka oyunlari kursuna yazdiracam onlarla görüştük haftada 1 günmüş kurs......
Yarin genel temizlik yapacam... sabah 8 de kalkip spora basliyacam sonra temizlik .. 12 temmuza az kaldi 55 olmak istiyorum artikkkkk
Esimlede limoniyim kızlar onunda etkisi var. Tüm gün tadim yoktu zaten. Dün arkadaşlarıyla çıktık akşam. Arkadaşı kız arkadaşını getirdi. Diğeri evliydi. Sevgilisi olan kızı yere göğe koyamiyor kol kola el ele. Bizimkisi tam bir odun fıstık gibi giyinmisim o kız bir kot bir bluz adam nasıl üstüne düşüyor bizimkide diyor biz evliyiz. Olurmu öyle saçma şey evlenince bitiyormu herşey. Çok gücüme gitti. Şu kızın gördüğü değeri hak etmiyormuyum yaa dedim kendime
Gunaydin kizlar ,
Kilom 59.600
Bu sabah sporu yaptim artik eski duzenime dönüyorum..... sabah sporu iyi geldi simdi kahvaltiya geçiyorum...
Kızlar merhaba, öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. Kusura bakmayın önce yaşadığım kötü şeyler sonrasında oğlumun hastalığı nedeniyle giremedim. Epey ihmal ettim buraları. Pazartesi tekrar diyetime ve eski düzenime dönmek istiyorum. Beni tekrar kabul eder misiniz?
Canım sen hamile misin? Sen yeni doğum yapmamışmıydın 3.yüHoşgeldin canım. Oğluşuna çok geçmiş olsun. Sen nasılsın biraz toparlayabildin mi?
Hoşgeldiniz ilk sayfada katılım formumuz ve kurallar var kuralları bi okuyun kabul ederseniz formu doldurup kopyalayıp yazın hem sizi tanıyalımMerhaba arkadaşlar..aranıza yeni katıldım..164 boy 75 kilom var..doğumdan sonra kilolarımı veremedim..ama bildiğiniz 12 yıldır. 65 olmak istiyorum.. Aslında 80 dim..ama garip bir şekilde ramazan da 5 kilo verdim..artık 60 ları görmek istiyorum..desteğinizle inşallahh
Canım sen hamile misin? Sen yeni doğum yapmamışmıydın 3.yü
Mondinin cok kaliteli bi marka degil ama kendi içine kalitesi var mi bilmiyorum istikbalden şaşma tabi bütçe meselesiKızlar birde birşey sormak istiyorum bı kaç ay sonra kendi evime tasinacagim eşya alıyorum TV sehpami istikbalden almıştım şimdide yemek masasi sandalyesi alacağım yine istikbalden ama mondide güzel gibi geldi
Onerebileceginiz mobilya markasi varmı
Canim günaydın , artik listedesin haberin var mi ? Daha dikkatli olman gerekiyor diyette
Ben yanlış hatırlamışım, e hayırlı olsun ne diyelim :)Evet canım hamileyim. Bu ikinci olacak ilki 11 aylık oldu.
Hoşgeldinn kötü olmuş yaa biz de dedik neredesin hiç yoksun
Tmm ozaman hiç kafami bulandirmiyim istikbal alayimMondinin cok kaliteli bi marka degil ama kendi içine kalitesi var mi bilmiyorum istikbalden şaşma tabi bütçe meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?