Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evett ınsan bekliyor yani. O digeride ilgiyi gördükçe ıyice vıcık vıcık oldu. Ayyy bee gıcık olduk Bak nasıl dedikodu yapıyorum

Cook gecmis olsun canim insallah suan daha iyidir...

Benimde oyle oluyor canim sacma sapan beslenince hemen midem tepki veriyor ... mide yanmalarim başlıyor....saglikli beslenmek vucuda yapilan en büyük iyilik... ammmmaaaa dondurmada mi yemiyek

Fazla bi zararın yokmuş cumaya kadar toparlar eksiye geçersin sen
Korktuğum kadar olmadi gerçekten gözümü kapatip tartiya oyle çıktım ben 6li bir rakam bekliyordum... yedikce agirlastim kendimi cok kilo almis gibi hissettim... insallah cumaya eksi görürüm...

Hoşgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler... insallah istikrarla devam edersiniz..

Bende oyle yaptim kim gorduyse aaaa ada daha verme boyle cok iyisin dedikce ... bende sunuda yiyeyim bari dedim attim agzima coktan 57 rakami görürdüm tutmadim kendimi... birde evde misafir olunca duzen cok bozuluyor... artik duzenimi kuracam 12 temmuzda 55 olmam lazim

kızlar karpuz yiyormusunuz ben şekerli diye pek tercih etmiyorum
ama birazdan yiycem eve geldim
temizlik bir taraftan çocuklar çok fena

sabah tartilcam ben kaç kilo idim unuttum geçen cuma

Benimde oyle oluyor canim sacma sapan beslenince hemen midem tepki veriyor ... mide yanmalarim başlıyor....saglikli beslenmek vucuda yapilan en büyük iyilik... ammmmaaaa dondurmada mi yemiyek

Aynen dondurma en zayıf noktam normalde tatlı düşkünü olmama rağmen ilk gebeliğimde hiç tatlı istemedi canım hep cips yerdim tuzlu şeyler istiyordum. Şimdi de öyle olacak galiba dolabı açtıkça zeytin gözüme batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…