Çok şükür canımben işi yemeğe çevirdim kek börek gözüm yemedi
3 günlük arınma programı verdi onu yapıyorum çok şükür gitti fazlaliklar
Öğlenki börek olmamış sadece geri kalanı bence gayet iyi su iyispor çok iyiBugünkü menü
Sabah yumurta bir parça peynir 2 dilim tam buğday ekmek söğüş çay
Arada şeftali
Öğle 3 parça küçük parça etli börek ayran
Arada orta kahve
Akşam 2 adet kabak dolma ayran
2.5 lt su..10,000 adım yürüyüş
Bugün biraz fazla oldu sanırım..yarın dengesizim
Bide diyet süresince pirinç tüketme olabildiğinceBugünkü menü
Sabah yumurta bir parça peynir 2 dilim tam buğday ekmek söğüş çay
Arada şeftali
Öğle 3 parça küçük parça etli börek ayran
Arada orta kahve
Akşam 2 adet kabak dolma ayran
2.5 lt su..10,000 adım yürüyüş
Bugün biraz fazla oldu sanırım..yarın dengesizim
Evett 2 ana öğün 1 araİki ana öğün şeklinde mi besleniyorsun canım? Menünün içeriklerini beğendim
Günaydın acaba gruba dahil olabilir miyim ben de ?2 cocuk annesiyim 30 yaşındayım sabah kilom 58,8 idi. İlk hedefim 54 ikinci hedefim 50 . Boyum 1,58.Gunaydin herkese
Günaydın acaba gruba dahil olabilir miyim ben de ?2 cocuk annesiyim 30 yaşındayım sabah kilom 58,8 idi. İlk hedefim 54 ikinci hedefim 50 . Boyum 1,58.
Günaydın herkese
Bugünden itibaren artık ben de varımbütün mesajları okuyacağım ve bütün menülere yorum yazıcam ve menü paylaşıcam ve zayıflicam
güne güzel bi başlangıç yaptım ve inşallah bi aksilik olmazsa iş çıkışı diyetisyenime gidicem sonunda.. güncel kilom 130,9 kaptanım benim başlangıç kilomu ve tarihimi bugünden alırsan çok sevinirim alamasan da sıkıntı değil..
tekrardan kısa bi özgeçmiş geçeyim
32 yaşındayım, memurum.. 5 yaşında bi kızım ve 18 aylık ikizlerim var -onlar da kız- ilk doğuma 122 ile gittim ikinciye 142 ile.. Ekim 2017 de doğum yaptım geçen yıl hazirana kadar kilo vermekle ilğili bi çabam olmadı hazirandan sonra ise çabalarım pek sonuç vermedi daha doğrusu ben pek dikiş tutturamadım.. eylül ayında 1,5 aylı şeker orucu sonunda 12 kilo verip 124 kiloya düşmüştüm ki onu da bıraktım.
ve sonuç 130,9 ile bugün yeni bi macera
Günaydın acaba gruba dahil olabilir miyim ben de ?2 cocuk annesiyim 30 yaşındayım sabah kilom 58,8 idi. İlk hedefim 54 ikinci hedefim 50 . Boyum 1,58.
Günaydın herkese
Bugünden itibaren artık ben de varımbütün mesajları okuyacağım ve bütün menülere yorum yazıcam ve menü paylaşıcam ve zayıflicam
güne güzel bi başlangıç yaptım ve inşallah bi aksilik olmazsa iş çıkışı diyetisyenime gidicem sonunda.. güncel kilom 130,9 kaptanım benim başlangıç kilomu ve tarihimi bugünden alırsan çok sevinirim alamasan da sıkıntı değil..
tekrardan kısa bi özgeçmiş geçeyim
32 yaşındayım, memurum.. 5 yaşında bi kızım ve 18 aylık ikizlerim var -onlar da kız- ilk doğuma 122 ile gittim ikinciye 142 ile.. Ekim 2017 de doğum yaptım geçen yıl hazirana kadar kilo vermekle ilğili bi çabam olmadı hazirandan sonra ise çabalarım pek sonuç vermedi daha doğrusu ben pek dikiş tutturamadım.. eylül ayında 1,5 aylı şeker orucu sonunda 12 kilo verip 124 kiloya düşmüştüm ki onu da bıraktım.
ve sonuç 130,9 ile bugün yeni bi macera
Günaydın
Eminimki istediğin kiloya ulasacaksin yeterki pes ermeden devam etHaklısın canım, her şeyin hayırlısı olsun. Çok sağ olun destek oldunuz. Kendime yeni hedefler belirliyorum, hem işim için hem günlük hayattaki rutinlerim için. İyi vermişsin kiloları, tatilde daha da iyi verirsinHayat devam ediyor, bir yerden başlamak lazım. İnşallah bundan sonra burada istediğim kiloya da ulaşırım.
Canım bebeğimi hayırlısıyla kucağına al inşallah . Ama hamileyken diyet değil de sağlıklı besleniyorsundur diye düşünüyorjm değil mi? Bebişine zararı olmasın :)Günaydınlar
Hoşgeldin canım. Birinci sayfada katılım formumuz var onu doldurursan seni daha iyi tanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?