Bende emziriyorum ya anca yetiyorbbazen yetmiyor bileBundan daha az yiyemem ki ... ancak doyuyorum ben 2.5 saat spor yapiyorum zaten ... bunlari yemesem baska seylere saldiririm...
Orantılı olarak yediklerini ve sporunu azaltırsan yine aynı etkiyi alırsın diye düşünüyorum. Çünkü ciddi anlamda sporun çok fazlaBundan daha az yiyemem ki ... ancak doyuyorum ben 2.5 saat spor yapiyorum zaten ... bunlari yemesem baska seylere saldiririm...
Kaptanim , merak ettim fazla olan ne ? Spor yapmadığımda aklimda bulunsun diye soruyorumKendimden yola çıkarak merak ettiğim için sordum. Benim bir süre sonra midem küçülüyor ve istem dışı yediklerim azalıyor daha az yemekle doyuyorum. Sen spor yaptığın için yakıyorsun zaten yediklerini. Normalde kilona göre yediklerin çok ama yaptığın spor dengeliyor. Çok spor yapıyorsun. Bir yönden çok iyi ama biliyorsun ki sporu hiç bırakmaman lazım
Ne fazla mesala ?Orantılı olarak yediklerini ve sporunu azaltırsan yine aynı etkiyi alırsın diye düşünüyorum. Çünkü ciddi anlamda sporun çok fazla
Ya bana fazla gelmedi aslında..Ne fazla mesala ?
Özele gittim diyetisyene@mrsparanosen diyetisyene basladi mi bugün öğlen yedigimi sordum eksik ayda fazla yemismiyim diye cevap bekliyorum
Bende o kadar spora az yiyorum diye düşünüyordum.Ya bana fazla gelmedi aslında..
Eee listeye başladın mi nasil listelerinÖzele gittim diyetisyene
Afiyet olsun eşler bazen isyan ediyor... bizimkilerde baba kiz 3 er top dondurma yediler... ben mi ben rezene cayi içtim..Simdi esim dondurma almis bana da koymuş dedim bu çok en fazla 3 top yiyebilirim
Başlarım senin topuna oldu o olcak nefesinde sayıyla al deyip dondurmayi uzattı bana
Canım anlıyorum seni, sen de çok bunalıyorsun. İnşallah her şey düzelir. Allah yardımcın olsun. Ama çekinme anlat içindekileri, belki hiçbir şey yapamayız ama en azından rahatlarsın. Ben daha çok hayatta hep haksızlığa maruz kalmama üzülüyorumEvet taabii herkesin kendine göre sıkıntısı derdi oluyor. Benimde 3 yıl çocuğum olmadı neeleer yaşadım çocuk oldu çok şükür annem felç oldu ordada bir sınavdan geçtim sonra eşim askere gitti cocugumla perişan oldum. Bazılarının ballı olduğunu düşünüyorum bende ama olsun şunu bil ki hep böyle kötü olmicak bu gidişat değişecek sabırla tevekkulle atlatacaz inşallah. Şu an kaynanam gilin yüzünden sıkıntımız var eşimle. Dün görsen sinirden cildiracaktim. Burda da anlatamıyor ınsan.en az hasarla atlatmaya calis arkadaşım. Boosveer de gec
Bu hafta 1 tatlı serbest hakkım var diii kullanmış oldumAfiyet olsun eşler bazen isyan ediyor... bizimkilerde baba kiz 3 er top dondurma yediler... ben mi ben rezene cayi içtim..
Ben sıkıntı cekmemekten korkarim cunku bu dunyadan cekilen sıkıntılari eger sabirla karsilarsak diger dünyada mükafatı cok büyük... ama hersey tepsiyle önüne koyulan insanlarin imtihani daha büyük diye düşünürüm...Canım anlıyorum seni, sen de çok bunalıyorsun. İnşallah her şey düzelir. Allah yardımcın olsun. Ama çekinme anlat içindekileri, belki hiçbir şey yapamayız ama en azından rahatlarsın. Ben daha çok hayatta hep haksızlığa maruz kalmama üzülüyorumama gerçekten çok ballılar var, inşallah bir gün bizim de yüzümüz güler canım benim
Ben açken tatlı yiyince yemek yiyemiyorum. Bir ara acaba sınırlı tatlı yiyerek mi diyet yapsam diye düşündüm hattaAynen canim tatli cok istah açıyor... bide küçükken aman yemekten once cikolata yeme istah keser diyorlardi nekadar yalanmis
Inşallah canım. Iyiki burdayım yaa. Benim bakış acimi değiştirdiler kendime geldim. Iyiki tanıdım onlariCanım anlıyorum seni, sen de çok bunalıyorsun. İnşallah her şey düzelir. Allah yardımcın olsun. Ama çekinme anlat içindekileri, belki hiçbir şey yapamayız ama en azından rahatlarsın. Ben daha çok hayatta hep haksızlığa maruz kalmama üzülüyorumama gerçekten çok ballılar var, inşallah bir gün bizim de yüzümüz güler canım benim
Ben de bayramdan önceki hafta ve bayram haftası tatilde olacağım. Hedefimin altına düşsem de tatilde biraz rahat yiyip içsem diye hayal kuruyorumbende bayramda tatilde olacagım
ozmana kaç kilo olurum acaba
Aaa ne guzelmis ben bir kare cikolata yiyeyim ondan sonrasi fiyaskoBen açken tatlı yiyince yemek yiyemiyorum. Bir ara acaba sınırlı tatlı yiyerek mi diyet yapsam diye düşündüm hatta
Biz bugün çok uzun konuştuk . Gittim anlattım dedim böyle böyle 10 kilo verdim son 6 kilom kaldı dedim.ölçü boy kilo bakıldı. Liste vermedi bana. Örnek seçeneklerin olduğu bi kağıt var onu mail üstünden yolladı. Ben 2 ana 1 ara beslemek istediğimi söyledim. Spor yapmıyorum son zamanlarda yürüyüş falan dedim. Yürüyüş çok iyi ama leslie yap dedi. 10 kg verdiğin için az çok biliyorsun sende demki dedi evet dedim.2 öğünse günlük akşam yemeğinde ve arada mutlaka protein olacak ona göre örnekler verdi.Eee listeye başladın mi nasil listelerin
Bende 12 temmuza kadar lesli yapmaya karar verdim bakalim ne kadar fark edecek 30 dk fast walk var onu yapiyorumBiz bugün çok uzun konuştuk . Gittim anlattım dedim böyle böyle 10 kilo verdim son 6 kilom kaldı dedim.ölçü boy kilo bakıldı. Liste vermedi bana. Örnek seçeneklerin olduğu bi kağıt var onu mail üstünden yolladı. Ben 2 ana 1 ara beslemek istediğimi söyledim. Spor yapmıyorum son zamanlarda yürüyüş falan dedim. Yürüyüş çok iyi ama leslie yap dedi. 10 kg verdiğin için az çok biliyorsun sende demki dedi evet dedim.2 öğünse günlük akşam yemeğinde ve arada mutlaka protein olacak ona göre örnekler verdi.
İnşallah öyle olur canımBen sıkıntı cekmemekten korkarim cunku bu dunyadan cekilen sıkıntılari eger sabirla karsilarsak diger dünyada mükafatı cok büyük... ama hersey tepsiyle önüne koyulan insanlarin imtihani daha büyük diye düşünürüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?