Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün gayet iyi canım. En son ara öğünü diyetisyen mi verdi? Saati çok geç geldi bana
Ara ogün var saatini kendime göre ayırıyorum geç yatıyorum yatmadan iki saat öncesinde yapıyorum bugün erken yaptım dondurma yiyerek günü bitirdim listedekini yapamiycam

Aaa niye 6 öğün veriyorlar ozaman
Canim osman muftuoglunu dinle oda iki ogunu öneriyor... ara öğünler insulin direnciyle oynuyormus... hatta zamanla insanlarin insulin direnci gelişmesine sebep oluyormus... 3 ana 3 ara öğün saglikli değilmiş.... ben katiliyorum cunku ben yedikce yiyorum...

Karatay haklı yani
En iyisi iki öğün ozaman peygamberimizin yaptığı gibi

Orantılı olarak yediklerini ve sporunu azaltırsan yine aynı etkiyi alırsın diye düşünüyorum. Çünkü ciddi anlamda sporun çok fazla
Ben de bunu düşünmüştüm. ada81 çok spor yapıyor ya acaba hep böyle mi devam edecek bırakırsa veya azaltırsa nasıl olur?

Ben de bunu düşünmüştüm. ada81 çok spor yapıyor ya acaba hep böyle mi devam edecek bırakırsa veya azaltırsa nasıl olur?
Canim , saglik sikintisi olmazsa bundan sonra sabah sporu hep yaparim kisin belki ogleden sonra sporu ara ara yapamam o kadar... ben eskiden de cok spor yapardim... spor benim hayatimda hep var ....

Canim , saglik sikintisi olmazsa bundan sonra sabah sporu hep yaparim kisin belki ogleden sonra sporu ara ara yapamam o kadar... ben eskiden de cok spor yapardim... spor benim hayatimda hep var ....
Ne güzel spor yapınca vücut endorfin salgılıyor ,zaten vücutta alışık yaşam şekli olmuş artık ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…