Subattan beri bayram haric hic yemege gömülmedim canimSüpersin ya maşallah barekallah
Senin hiç modun dusmedimi yemeye gomulmedinmi ben nasıl koruyacagim kilomu bilmiyorum hep bu yüzden kilo alıyorum zaten
Giderken kucuk bir kefir al onu ic kuaforde... ben hafta sonlari carsi pazar ciktigimda cok aciktigimda kuruyemisciye girip badem findik aldigimi bilirim...bugün kuaföre gidicem saçımı boyatmak için
yanımd ayiyecek birşey yok
içecekte içemem wc yüzünden
Evet evett. Ben 65 ve altı inşallahKurban Bayramı 11 14 Ağustos dimi. O zamana benim hedefim 57
Benimle birlikte gidersen 62 oluruzbende bayramda tatilde olacagım
ozmana kaç kilo olurum acaba
Canım bayramı bitirdik unuttuk her şeyi. Hadi toparlan kendine gel lütfen. Hem unutma sen kaptan yardımcısısın örnek olman lazımÇok haklısın daha önce başardım yine basarabilirim inşallah canım iyiki varsın
Çocuklarda evde düzen oturtacagim inşallah ev çabuk dağılıyor ortalığı topla doyur spora vakit bulucam inşallah
Su bayram ne kötü oldu yaa
İşte bu ya gayet güzel menü hadi 59 olalım beraberBugünün ilk menüsünü ben yazayım.
Kahvaltı (07:45)
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
Salatalık, maydonoz
Yarım dilim tam buğday ekmeği
10:00
3 tane minik can eriği
Öğle (12:15)
Avuç içi büyüklüğünde dalyan köfte
1 servis kaşığı erişte
14:00
1 avuç böğürtlen
Yarım elma
Akşam (17:15)
1 tabak (10-12 yemek kaşığı) tavuklu
Bulgur pilavı
1 büyük bardak ayran
1,5 yeşil biber ve maydonoz
2 lt su
Öğle yemeğinde köftenin yanında patate püresi ve irmik helvası vardı onları almadım. Ekmek yerine erişteyi yedim. Onu da yemesem hiç doymayacaktım. Bundan sonra yemek listesine bakıp evden takviye götüreceğim. Hastanede çıkanlar bana uymuyor artık.
Süper afiyet olsunSabah 9 30
1 çay bardağı süt
2 dilim kepek ekmeği
1 kase kiraz ve erik
Biraz salata peynir
Akşam 16.50
120 gr haşlanmış tavuk
2 bardak ayran
5 kaşık bulgur pilavı
2lt su
LAydLiNe
Afiyet olsun beğendim 2 gündür kahvaltı oluyor hep canın mı istiyor öylesine miMenum kızlar
Sabah 10.20
2 has yum Az peynir salatalık çay
Ara 15.30 1 fincan sütlü kahve
Akşam 17.45
1 has yum
domates salatalık az peynir 5 zeytin çay 1 dil pide
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Az olmuş bence menün. Doydun mu bunlarla?Menum kızlar
Sabah 10.20
2 has yum Az peynir salatalık çay
Ara 15.30 1 fincan sütlü kahve
Akşam 17.45
1 has yum
domates salatalık az peynir 5 zeytin çay 1 dil pide
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Kaptanım siz 3 ana 2 ara mi yapiyosunuzAz olmuş bence menün. Doydun mu bunlarla?
Ay benimde 57 hadi inşallah yaaaMerhaba menüm
Sabah :
2 adet yağda Kaşarlı yumurta
1 dilim Beyaz peynir
Domates yeşil biber
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
Kızarmış etimek 3 adet
Öğlen : yarım yufkadan gözleme
Domates
Ara: 5 kiraz 5 çilek 3 bitter
Akşam : 1 kase Buğdaylı (bizde dövme denir ) soğuk dövmeli ayran corbasi
Yarım haşlanmış mısır
Su 1 lt
Yazdım ama kötü biliyorum inşallah yarından itibaren size güzel menü yazacağım
Benimde hedefim 57 kilo inşallah Ağustos ayında 57 kilo olup hedefime ulaşırım
Çok haklısın hem de cok hedefime sizlerle güzel şekilde ulaşacağım ve yarın örnek menüyle karşınızda olacağım sözBence bir an önce kes ben mesela diyet moduna girene kadar çok zorlandım.1 haftam yarın diyet yapacam onu da yiyim bunu da yiyim diye geçti. Her gün yarın baslayacam deyip yedim. En son buraya geldimhiç vakit kaybetmeden kesmen lazım. .
Evet canım haklısınİlk zamanlar ödem gider canım. O yüzden kötü menüye mal etmemek lazım
Güveniyorum sana yeterki işte, hedefin olursa çok daha kolay olur.benim bi hedefim var istesemde yiyemiyorum ama normal olsa yerdim belki. Hedef olunca daha iyi oluyoÇok haklısın hem de cok hedefime sizlerle güzel şekilde ulaşacağım ve yarın örnek menüyle karşınızda olacağım söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?