Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Keşk
Keşke o sigara börekleri olmasaymış

Menünde protein az gibi canım.

Olcuyu bende kaçırdım aksam vakti
Bugün niyetliydim
Sahur
1 tavanda yumurta
2 dilim peynir 1 çay b süt
Domates 2dilim ekmek
Iftar
1 hurma
2 tabak domatesin bulgurlu semizotu
1 küçük kase yoğurt 1buçuk dilim ekmek
Ara 22.20
2 fincan sütlü kahve 2 yk kuru üzüm
Su 5 bardak 8 e tamamladım ınş spor yok

Kızlar, ben çok kötü beslendim iki gündür. İki gündür iş çok yoğun sınavlar, seminerler, yemekler, toplantılar vs. Yediklerimin hepsini yazayım da bana iyi bir kızın

Dün
Sabah (08:00)
2 haşlama yumurta
Biraz kor peynir

Öğle (12:00)
1 sütlü filitre kahve
1 bayram çikolatası

Akşam (18:30) (İş yemeği)
Değişik bir kebap (1 porsiyon)
Ezme
1 künefe

Bugün çok daha fazla yoğundum, sabah ve öğle hiçbir şey yiyemedim, akşam arkadaşım yemeğe davet etti. Mecbur onun yaptıklarını yedim.
Akşam (19:00)
5 fırında tavuk kanat (derilerini yemedim)
2 mantar, 1 çatal patlıcan salatası
2-3 kaşık pirinç pilavı
1 dilim pasta ( ev yapımı)

İki gündür çok kötü geçiyor. Ama bu iki gün sonrasında Dukan’a başlamaya karar verdim. Çünkü onda yemem gerekenler ve yasaklar net belli. Böyle bir diyet ismi koymadan çok başarılı olamayacağım ben. Bir de bu iş yemeklerinde veya misafirlikte ne yapmalıyım? Siz nasıl bu tür durumlardan kurtuluyorsunuz? Mesela yarın bir öğrenci annesine su böreği yaptırıp getirecekmiş benim için. Ne yapmalıyım?

Canım sen hamile değil miydin?

Dunku nde künefe bugunkinde de pasta fazla olmuş
Diyetisyenin dediği kaçakmak mı yaptınız bi sonraki ogunu hafif geçiyorsunuz ve devam ettirmiyorsunuz bide o gunlerde salata ve ayranı eksik etmiyorsunuz
Yarın su bogregin den 1 dilim sadece yiyorsun küçük küçük isirıklarla yanında ayran varsa bide salata okadar
Ama bunlar hergün olmamali

Ne güzel oruca baslamissin Rabbim kabul etsin
Menun çok güzel ben abartı göremedim

Aslında şöyle biraz hafifleyen kadar hiç kaçamak yapmak istemiyorum, ama imkansız neredeyse. Herkes ısrar ediyor, diyette olduğumu söylüyorum, bir şey olmaz diyorlar, alınıyorlar falan. Ben biraz her şey tam olmalı yapısındayım. Böyle kaçamak yapınca moralim daha çok bozuluyor. Bir de nedense bu hafta kendimi aşırı şiş hissediyorum

eve geldim misafir yedir icir topla anca geldim

kahvaltı 08:00
1 t.yağ li yumurta
peynir
zeytin
domates biber salatalık
1 etimek

oGlenn 13:00
1 kepçe mantar çorbası
patlıcan yemeği
cacık

aksam 19:00
4 köfte
salata

2.5 lt su
3 mil lesile

wc yok

Güzel olmuş menün canım, beğendim. Patlıcan yemeğinin ölçüsünü yazmamışsın ama eminim ki ölçülü yemişsindir

Ay sonundaki düğün u düşündüm
Benim de temmuzun ortasinda dugun var
O zamana kadar hedefim 73e inmek

Yarın ilk kilo bildirimim cok heycanlıyım , inşallah gram da olsa gitmiştir ctesiden itibaren kaçamaksız devam
Kesin gitmistir

Gunde onerilen meyve miktari da 2 porsiyon mesela
Kuru meyveler de hem 2 elma hem ceviz ve kayisilar bana fazla geldi
2. Gün tartışmıştım. 700 gr gitmişti sonr tartışmadım hiç
Bak gitmis. Ilk hafta zaten dikkat edilirse kacamak bile olsa mutlaka gidiyor

Ilk gun mesela kunefeyi yemeseymissin.
2.gun de pilav ve pasta yerine patlican salatasını bi catal degil 3 4 kasik yeseydin daha iyi doyup kendini durdurman kolaylasabilirdi.
Bence dukan diyetine girme. Hem zor bi diyet hem de gerek yok. Normal diyette de yemen gerekenler yemememiz gerekenler gayet belli aslinda:))) ben gecmiste dukan denedim. Yogun insanlar icin boyle kati diyetler daha da zor.
Diyetteyim deme. Midem rahatsiz de. Bulaniyor de. Dokunuyor de. Ayrica hala alinan varsa da birak alinsinlar ya. Ben bu alinan insanlari anlamiyorum.
Diger arkadasimizin yaptigi yoruma da katiliyorum dengelemek cok onemli . Kilolar ust uste binen kacamaklarla sabitleniyor. Ama cabuk dengelenirse kalici olmayabiliyor.

Haklısın canım. Yakın bir arkadaşım var, diyette olduğumu çok iyi biliyor, kilo veremediğim için çok üzüldüğümü de. Ama o kadar çok ısrar ediyor ki, bu yüzden görüşmek istemiyorum onunla. Dukan’ı iki hafta yapmıştım, hoşuma gitmişti. Yasaklı ve serbest şeyler var ve kesin. Bir de serbest şeylerin ölçüsü yok o yüzden bana uygun gelmişti. Diyetimin bir ismi olması lazım ve listem belli olmalı, yoksa sapıtıyorum. Bir de ben Ocak’tan beri kilo vermeye çalışıyorum. 10 kilo kadar verdim ama sıkılmaya başladım. Biraz hızlı 5 kilo daha verirsem yoluma daha iyi devam ederim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…