Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de memumu yazayimm
Dunku planladigimi tam yapamadim. Sabah kahvaltida avakado ve peyniri karistirip yemeyi cok seviyorun haslanmis yumurta da rkliyip rondoda cekeyim sos gibi ekmegin uzerine sureyim dedim. Igrenc bir sey oldu. Kokusu burnuma geliyor hala avakadom da ziyan oldu.

Sabah 9.30
Sucuklu yumurta
1 dilim cavdar ekm.
Yarim havuc
Yarim kapya

Saat 13
Sekersiz turk kahvesi
3 hurma 7 badem

Saat 19
4 yk yesil mercimekli bulgur pilavi
Firinda kabak patlican biber uzerine yogurt

Spor yok. Su 2.5 lt civari

Afiyet olsun canim menu guzel

Aksam yemegi gec oldu biraz
O da esimle birlikte yemek istedim bugun ondan.
Simdi cikabilirsem yuruyuse çıkmaya calisicam
Sporda yaparsan cok iyi olur canim ben diyetimde bazen esimle yemek yiyemedim ... ama bir bardak suyla eşlik ettim

Kızlar yarın kaça kadar bildirim yapmak zorundayiz

Günlük 4-5 tane patates kızartması çok mu etkili olur ki ya kilo verememeye herkes baya yüklenmiş
Ben şöyle düşünüyorum canım, şimdi biz ideal kilomuzda değiliz, bu nedenle çok dikkat etmeliyiz. Tabii ki ömür boyu yasaklı şeyleri hiç yemeyeceğiz anlamına gelmiyor. İdeal kilomuza ulaşınca dengeli bir şekilde ve abartmadan yenilebilir. Ama şu aşamada bu tür küçük şeyler bile hedefimize ulaşmamızı geciktirir, bu da bizi başarısız yapar. Bir de sağlık açısından kızartma çok tercih edilmemeli

Kahvaltı 8.30 yumurta domates salatalık vs
Ara 10 00 4 adet ceviz 4 adet kayısı
11 00 elma yeşil çay
12 00 kutu süt
13 00 elma sade nescafe
17 00 Bir kase yesil mercimek bir kase taze fasulye yarım kase yogurt

19 00 Iki adet sigara böreği günü tam güzel tamamladım derken yine iradesizlik boy gösterdi

Evet çok haklısınız bu gün tam iyi bir gün geçirdim diyordum ki akşam 7de yine kaçırdım of puf muf yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…