Afiyet olsun canim menu guzelBen de memumu yazayimm
Dunku planladigimi tam yapamadim. Sabah kahvaltida avakado ve peyniri karistirip yemeyi cok seviyorun haslanmis yumurta da rkliyip rondoda cekeyim sos gibi ekmegin uzerine sureyim dedim. Igrenc bir sey oldu. Kokusu burnuma geliyor halaavakadom da ziyan oldu.
Sabah 9.30
Sucuklu yumurta
1 dilim cavdar ekm.
Yarim havuc
Yarim kapya
Saat 13
Sekersiz turk kahvesi
3 hurma 7 badem
Saat 19
4 yk yesil mercimekli bulgur pilavi
Firinda kabak patlican biber uzerine yogurt
Spor yok. Su 2.5 lt civari
Aksam yemegi gec oldu birazAfiyet olsun canim menu guzel
Sporda yaparsan cok iyi olur canimAksam yemegi gec oldu biraz
O da esimle birlikte yemek istedim bugun ondan.
Simdi cikabilirsem yuruyuse çıkmaya calisicam
Eski Arkadaslar daha dogru bilgi verir ama ben sanki 11.30 diye hatirliyorumKızlar yarın kaça kadar bildirim yapmak zorundayiz
Ben her hafta 10.30 gibi bildirim yapiyorum canim....Kızlar yarın kaça kadar bildirim yapmak zorundayiz
Dogru kaptanin en gec 11.30 gibi bildirim yapilsin dediğini hatirlar gibiyimEski Arkadaslar daha dogru bilgi verir ama ben sanki 11.30 diye hatirliyorum
Haklısın ama olcak bu hafta adapte süremdi haftaya cok iyi olucam sözDaha ilk gunler hep kacamak var. Nasil motive olacaksin boyle
Himmm yarın oruç tutarım dedim öğlen 1le 3 arası anda bildirim yapabilirimDogru kaptanin en gec 11.30 gibi bildirim yapilsin dediğini hatirlar gibiyim)
Kaptana sor canim zaten listeler 6 gibi yayinliyorlar... kaptanda telin varsa sorun olmaz gibi...Himmm yarın oruç tutarım dedim öğlen 1le 3 arası anda bildirim yapabilirim
Tamam oyle yapayimKaptana sor canim zaten listeler 6 gibi yayinliyorlar... kaptanda telin varsa sorun olmaz gibi...
Ay sonundaki düğün u düşündümBravo. Ben olsam yerdim.
Wc icin duzenli kayisi vs yiyor musun
Cok guzel spor da var. Super
Sporlu ve guzel bir menu daha
Vee bir ada klasigi :)
Daha ilk gunler hep kacamak var. Nasil motive olacaksin boyle :)
Büyük bi nefs mücadelesi tebrikler :)Ay sonundaki düğün u düşündüm
Geçmiş olsun canımBoğazı şişti. Oo kadar huysuz ki sabaha kadar uyumadik nerdeyse. Yutkunurken çok ağlıyor du.
Ben şöyle düşünüyorum canım, şimdi biz ideal kilomuzda değiliz, bu nedenle çok dikkat etmeliyiz. Tabii ki ömür boyu yasaklı şeyleri hiç yemeyeceğiz anlamına gelmiyor. İdeal kilomuza ulaşınca dengeli bir şekilde ve abartmadan yenilebilir. Ama şu aşamada bu tür küçük şeyler bile hedefimize ulaşmamızı geciktirir, bu da bizi başarısız yapar. Bir de sağlık açısından kızartma çok tercih edilmemeliGünlük 4-5 tane patates kızartması çok mu etkili olur ki ya kilo verememeye herkes baya yüklenmiş
Evet çok haklısınızBen şöyle düşünüyorum canım, şimdi biz ideal kilomuzda değiliz, bu nedenle çok dikkat etmeliyiz. Tabii ki ömür boyu yasaklı şeyleri hiç yemeyeceğiz anlamına gelmiyor. İdeal kilomuza ulaşınca dengeli bir şekilde ve abartmadan yenilebilir. Ama şu aşamada bu tür küçük şeyler bile hedefimize ulaşmamızı geciktirir, bu da bizi başarısız yapar. Bir de sağlık açısından kızartma çok tercih edilmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?