Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese selamm,

Sabah

1 cheryy domates
1 körpe salatalık
1 acı sivri biber
2 haşlanmış yumurta

Öğlen
İki dilim ekmek arasında hindi salam + ayran
1 avuç kuru üzüm

Akşam
Tavuk bonfile + 1 kase yoğurt+1 dilim ekmek

Benim bugün yemek işim bitti :)

dünkü menüm

sabah 8.00 2 wasa, 1 yumurta, 1 dilim süzme peynir, 10 dal maydanoz, şekersiz çay

ara 10.00 sade türk kahvesi, 1 küçük muz

öğlen 12.00 3 dilim ekmek, 10 zeytin, domates, salatalık, biber, 75 gr kadar beyaz peynir, 1 bardak proteinli süt

ara 15.00 1yeşil elma, yeşilçay, şekersiz neskafe

akşam 19.30 200 gr ızgara et, yeşil salata, 1 baby kase şehriye çorbası, 1 yk köz patlıcan salatası, 500 ml ayran

ara yok maalesef

kızlar bugün hiç bakamadım gruba malum karne günü işe 1i geçiyordu geldim kızımla beraber o yüzden de bilgisayarı açamadım pek.. kim kaç kilo verdi bilmiyorum kilo veren herkesi tebrik ederim

Yarışıyoruz seninle unutma sakın ben bu sabah 70.2 geldim

ama sen çarşamba günü 69 ları görmüştün ?

Ben mümkün olduğunca 17:00 yi geçirmiyorum ve hepte söylüyorum güne erken başlayın erken kapatın diye, çünkü erken yemek çok önemli.

evet bende 17 den sonra yemezsem çok iyi gidiyor
aslında artık bişeyler getiirp çıkmadan yiyebilirim
iş yerinde

benimde çogu zman böyle oluyor
bugün eve gidince yine aynı çıkacak emnim
birde geç tartılmak çok fark ediyor bunu anladım ben

Menüm
Sabah : Lorlu yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim t.bugday ekmeği

Öğlen 15:00: 1kase soğuk buğday çorbası

Akşam 19.00: 7-8 yk kıymalı kabak yemeği
4 yk yoğurt

Su 2lt
Spor: 20 dk yürüyüş
45 dk Leslie
15 dk Leslie

Hiç aktif değilsin ama listeye girmek için aktif olmak gerekmiyor mu

Kızlar menum Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir 2 dil form ekmek

Saat 15 de 1 sütlü kahve 3 dil karpuz

Saat 17.30
7 kaşık kabak
2 dil form ekmek
3 parça has tavuk

Su 2 lt
Spor 30 dk leslie

Sabah kahvaltısı
Bir kase tarçınlı nesfit, 1 kase kiraz

Ara
Double sade türk kahvesi , 1 kepekli galeta, 7 çiğ fındık

Akşam 17.30
2 kaşık ciğer, 10 kaşık kabak ve patlıcan yemeği, 2dilim tam buğday ekmeği ,3 kaşık yoğurt

Ada ablanın taktiğini uyguluyorum miktarı arttırdım duraklama geçsin diye ekmek yedim

Kızlar izninizle bir konuyu konuşmak istiyorum sizinle. Şu izin meseleleri benim canımı oldukça sıkıyor. Herkes takıma bir istekle hevesle geliyor. Sonra nedense bir şekilde listeden çıkmak istiyor. Listeye girmeden önce lütfen ve lütfen kendinizi iyice tartın. Eğer ilerleyen zamanlar için kendinize güveniniz

Eve gelince tartıldım ve gelenek değişmedi 70.2 sabahta aynı kilodaydım.

Kızlar bu hafta yeni eski kimseyi liseye almak istemiyorum. Bu izin olayları canımı çok sıkmaya başladı. Bununla ilgili konuşmamız lazım. Böyle konuya direkt girdim yazdıklarım sakın sert anlaşılmasın. Listemiz için az bir zaman kaldı. O yüzden hızlı yazıyorum. Bundan sonra ana listeye almak için çok fazla ince eleyip sık dokuyacağım. Herkes izne ona göre ayrılsın. aypare ackerman hala izne ayrılmak istiyor musun?

Slm kizlar hayirli cumalarimiz olsun.biz yil sonuna yaklastik programlar pes pese üsztüne ufaklik asidan dolayi 2 gündür atesli suandada kucagimda yapisti bana birakmiyor velhasilkelam gelemiyorum buralara,diyete devam cok sükür
Sali 84
Bugün 82.5

Kızlar menum Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir 2 dil form ekmek

Saat 15 de 1 sütlü kahve 3 dil karpuz

Saat 17.30
7 kaşık kabak
2 dil form ekmek
3 parça has tavuk

Su 2 lt
Spor 30 dk leslie
Süper canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…