tebrikler canım güzel sonuçgünaydın
31 Mayıs Cuma : 71.5
14 haziran cuma :70.5
giden -1
regli ve wc sorunu olmasa daha da inerdi sanırım salı günü 70.5 tu zaten
haftaya 6 lar kesin gelir sanırımLAydLiNe
Tüm gün seni aradı gözüm. Hoşgeldin balimben geldim beyaz çayımı aldım geçmişe uçuyorummmm
He öyle tamam o zamanAkşam oğlumu parka götürüyoruz eşimle oğlum yiyor ben yemiyorum. Bugün yağmur yağıyor park yok o yüzden yarına saklıyorum hakkımı
güzel canım , bu hafta kaçamaksız ilerlersen daha iyi bir sonuç alırsınHerkese günaydın
Sizinle pazartesi kaçamaklarımla başlayan serüvenimde 58,8 ile başlamıştım. Bugün 57,8 olarak uyandım. Bu ödem atma sürecin biliyorum . Bundan sonraki dönemimde daha dikkatli ve istikrarlı olacağım.
Sabah 200 bisiklet sürdüm ( bacaklarjnj havaya kaldırarark) bunu cuma zayıflama yarışması mezunlarınd okumuştum. Aletsiz ve pratik bi egzersiz olddupu için tercih ettim. Göbek ve üst bacak çalışıyor baya yandı benimkibu bölgelerde sorunu olana tavsiye ederim. Akşam da 200 adet yapacağım
Sevgilerle :)
çook güzel canımmmKızlar kilo bildirimi yapayım,
Pazartesi: 67,7
Bugün: 65,2
Regli olmuştum bu hafta ödem attım galiba, hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum
wawwww harikasınGunaydin
31 mayis cuma 78.9
14 haziran cuma 77
Giden 1.9
ben 5 gibi yiyiyorum 23:30 da yatıyorum beni de zorluyor ama dayanmaya çalışıyorum...Günaydın arkadaşım o beşten sonra yemek yememek olayı erken yatanlar için bence ben bugün 3 yattım bu arada oluyor ama 12 1 den önce yatamıyorum o saatee kadar acikmamam imkansız hadi bi gun yemedim dayandım diyelim ama muhakkal acisi fena cikar
bu hafta daha güzel gide rinşallah canımKilo bildirimi: 68.2 ( pazartesi gruba girdim 68.5ti)
wawwww çok güzeş canım , bu hafta şu 69 zincirinide kırarsan gelsin 65lerrrrGünaydın kızlar
Geçen hafta 70.1
Bugün 69
kocaman alkışlarSalı günü 130.9 bugün 128.7
tamam artılar gitti bu hafta sahalara geri dönüyoruzzzzKarne aldık geldik
Geçen cuma : 64.8
Bugün :64.8
Aynıyım sanırım aldiklarimi verdim
Kilo veren arkadaşlarım hepiniz süpersinizHepinizi tebrik ediyorum
eksiyle geldin işte canım vucud bazen kitliyor sen bunu yaşadın bence ... bu hafta daha iyi olacak63.2
Bu hafta 62.8
Yüzde %0.32
Bayramda yeseydim keşke baklavaları
wc etkiler canım , bu hafta düzenli menü ver olur mu görelim neler yiyorsun...Kilo bildirimi
iki hafta önce : 69.4
Bugün: 69.8
LAydLiNe
Tek kilo alan benim herhalde
Tuvalet sorunum var gerçi 4-5 gündür gidemedim.
Bu hafta kararlıyım listeye giricemtamam artılar gitti bu hafta sahalara geri dönüyoruzzzz
teşekkürler canım evet az kaldı şükürTebrikler canım çok iyi vermişsin. Hedefine çok az kaldı :)
Bravoooo ya valla süper
teşekkür ederim kızlarWuuuuw supeerrr ada
İnşallah abla yaaeksiyle geldin işte canım vucud bazen kitliyor sen bunu yaşadın bence ... bu hafta daha iyi olacak
çook güzel canım tebriklerKizlar telin sarz aleti bozuldu şimdi komşuya indirme onun telinden yazıyorum kilom 57.50LAydLiNe kusura bakma kaptanim
zeynebim buğday çorbası bu hafta menünde vardı bence o şişkinlik yapıyor sende bu hafta onu tüketme derim .... bilirim o çorbayı hemşerim şişkinlik yapıyorMenüm
Sabah : Lorlu yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim t.bugday ekmeği
Öğlen 15:00: 1kase soğuk buğday çorbası
Akşam 19.00: 7-8 yk kıymalı kabak yemeği
4 yk yoğurt
Su 2lt
Spor: 20 dk yürüyüş
45 dk Leslie
15 dk Leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?