güzel menü canımKızlar menum Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir 2 dil form ekmek
Saat 15 de 1 sütlü kahve 3 dil karpuz
Saat 17.30
7 kaşık kabak
2 dil form ekmek
3 parça has tavuk
Su 2 lt
Spor 30 dk leslie
canım ekmek hakkını sabah kullanmaya çalış emi akşam bir dilim olabilirSabah kahvaltısı
Bir kase tarçınlı nesfit, 1 kase kiraz
Ara
Double sade türk kahvesi , 1 kepekli galeta, 7 çiğ fındık
Akşam 17.30
2 kaşık ciğer, 10 kaşık kabak ve patlıcan yemeği, 2dilim tam buğday ekmeği ,3 kaşık yoğurt
Ada ablanın taktiğini uyguluyorum miktarı arttırdım duraklama geçsin diye ekmek yedim
Aaa yaparmi sahiden hiç farkedemiyorum ben ya ne bana şişkinlik yaparzeynebim buğday çorbası bu hafta menünde vardı bence o şişkinlik yapıyor sende bu hafta onu tüketme derim .... bilirim o çorbayı hemşerim şişkinlik yapıyor
geçmiş olsun canım...Slm kizlar hayirli cumalarimiz olsun.biz yil sonuna yaklastik programlar pes pese üsztüne ufaklik asidan dolayi 2 gündür atesli suandada kucagimda yapisti bana birakmiyor velhasilkelam gelemiyorum buralara,diyete devam cok sükür
Sali 84
Bugün 82.5
Ayy inşallah adaawawwww çok güzeş canım , bu hafta şu 69 zincirinide kırarsan gelsin 65lerrrr
benimde aklım sizlerdeydi bugün nasıl güzel tepkiler aldım kızlar... ben kolay kolay duruma resim koymam bugün kızımla çekilip koydum bütün arkadaşlar ada sen nasıl değişmişsin harika olmuşsun daha verme yeter dediler... bende diyet yöntemleri isteyenler oldu birazdan onlara yazacam hahahaTüm gün seni aradı gözüm. Hoşgeldin balim
gel bu hafta seninle ortak olalım iki tane kurban seçelim onları ezip geçelimBu hafta kararlıyım listeye giricem
yapar ama geçici şişkinlik bak iki gün yeme hemen eksidesinAaa yaparmi sahiden hiç farkedemiyorum ben ya ne bana şişkinlik yapar
Tmm canım yemeyeyim sağol hemşerim
Ay bende görseydim keşke o durumubenimde aklım sizlerdeydi bugün nasıl güzel tepkiler aldım kızlar... ben kolay kolay duruma resim koymam bugün kızımla çekilip koydum bütün arkadaşlar ada sen nasıl değişmişsin harika olmuşsun daha verme yeter dediler... bende diyet yöntemleri isteyenler oldu birazdan onlara yazacam hahaha
görümcem aradı ada yeterrr daha verme bunu koru dediama hedef 55
Olur bana uyargel bu hafta seninle ortak olalım iki tane kurban seçelim onları ezip geçelim
Tmm artık yemiyorumyapar ama geçici şişkinlik bak iki gün yeme hemen eksidesin
Bilerek yedimcanım ekmek hakkını sabah kullanmaya çalış emi akşam bir dilim olabilir
Afiyet olsun guzel menübugün menü
sabah 10.45
2 yumurta yağda
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 salatalık
yeşillik
1 kızarmış form ekmek
ara
1 ç. bardağı kefir
7 kiraz
akşam 17.15
5 tavuk kanat
salata
1bardak ayran
ara
10 tane yer fıstık
2 lt su ancak içerim dışarda olunca pek su içmedim....LAydLiNe
spor
60 dk eliptik
45 dk tempolu yürüyüş
Tebrik ederim harikasinn gerçekten istikrarını hiç bozmadin o diyetisyeni bıraktıktan sonra. Eminim fıstık gibi olmussundur.benimde aklım sizlerdeydi bugün nasıl güzel tepkiler aldım kızlar... ben kolay kolay duruma resim koymam bugün kızımla çekilip koydum bütün arkadaşlar ada sen nasıl değişmişsin harika olmuşsun daha verme yeter dediler... bende diyet yöntemleri isteyenler oldu birazdan onlara yazacam hahaha
görümcem aradı ada yeterrr daha verme bunu koru dediama hedef 55
Afiyet olsun menu harika. Sporuda atlamamissin supersinbugün menü
sabah 10.45
2 yumurta yağda
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 salatalık
yeşillik
1 kızarmış form ekmek
ara
1 ç. bardağı kefir
7 kiraz
akşam 17.15
5 tavuk kanat
salata
1bardak ayran
ara
10 tane yer fıstık
2 lt su ancak içerim dışarda olunca pek su içmedim....LAydLiNe
spor
60 dk eliptik
45 dk tempolu yürüyüş
Gel seninle orti olalim. Leslie baslayacam yine hiç sevmesemde bu sefer mecburum özel bi sebebim var Ağustos ortasına kadar 2 ayda incecik yapmam lazım bacaklari. Ne dersinTebrik ederim harikasinn gerçekten istikrarını hiç bozmadin o diyetisyeni bıraktıktan sonra. Eminim fıstık gibi olmussundur.
Canım plates yaptinmi hiç oda çok etkili tabi süreklilik önemliGel seninle orti olalim. Leslie baslayacam yine hiç sevmesemde bu sefer mecburum özel bi sebebim var Ağustos ortasına kadar 2 ayda incecik yapmam lazım bacaklari. Ne dersin
Tamam olur yapalım. Haftada 3 gün kesin yaparım ben. Sen kaç gün yaparsınGel seninle orti olalim. Leslie baslayacam yine hiç sevmesemde bu sefer mecburum özel bi sebebim var Ağustos ortasına kadar 2 ayda incecik yapmam lazım bacaklari. Ne dersin
2 gündür pilates hareketi var etkili toplamda iki bacak için 650 tane yapıyorum iki gündür. Ama cardio olsun yağ yansın istiyorum ablaCanım plates yaptinmi hiç oda çok etkili tabi süreklilik önemli
Bende 3 kesin yaparimTamam olur yapalım. Haftada 3 gün kesin yaparım ben. Sen kaç gün yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?