Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ekmek hakkını sabah kullanmaya çalış emi akşam bir dilim olabilir

zeynebim buğday çorbası bu hafta menünde vardı bence o şişkinlik yapıyor sende bu hafta onu tüketme derim .... bilirim o çorbayı hemşerim şişkinlik yapıyor
Aaa yaparmi sahiden hiç farkedemiyorum ben ya ne bana şişkinlik yapar
Tmm canım yemeyeyim sağol hemşerim

geçmiş olsun canım...
tartı harikaaaaaa tebrikler

Tüm gün seni aradı gözüm. Hoşgeldin balim
benimde aklım sizlerdeydi bugün nasıl güzel tepkiler aldım kızlar... ben kolay kolay duruma resim koymam bugün kızımla çekilip koydum bütün arkadaşlar ada sen nasıl değişmişsin harika olmuşsun daha verme yeter dediler... bende diyet yöntemleri isteyenler oldu birazdan onlara yazacam hahaha
görümcem aradı ada yeterrr daha verme bunu koru dedi ama hedef 55

bugün menü
sabah 10.45
2 yumurta yağda
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 salatalık
yeşillik
1 kızarmış form ekmek

ara
1 ç. bardağı kefir
7 kiraz

akşam 17.15
5 tavuk kanat
salata
1bardak ayran

ara
10 tane yer fıstık

2 lt su ancak içerim dışarda olunca pek su içmedim.... LAydLiNe

spor
60 dk eliptik
45 dk tempolu yürüyüş

Ay bende görseydim keşke o durumu

canım ekmek hakkını sabah kullanmaya çalış emi akşam bir dilim olabilir
Bilerek yedim
Afiyet olsun guzel menü

Tebrik ederim harikasinn gerçekten istikrarını hiç bozmadin o diyetisyeni bıraktıktan sonra. Eminim fıstık gibi olmussundur.

Afiyet olsun menu harika. Sporuda atlamamissin supersin

Tebrik ederim harikasinn gerçekten istikrarını hiç bozmadin o diyetisyeni bıraktıktan sonra. Eminim fıstık gibi olmussundur.
Gel seninle orti olalim. Leslie baslayacam yine hiç sevmesemde bu sefer mecburum özel bi sebebim var Ağustos ortasına kadar 2 ayda incecik yapmam lazım bacaklari. Ne dersin

Gel seninle orti olalim. Leslie baslayacam yine hiç sevmesemde bu sefer mecburum özel bi sebebim var Ağustos ortasına kadar 2 ayda incecik yapmam lazım bacaklari. Ne dersin
Canım plates yaptinmi hiç oda çok etkili tabi süreklilik önemli

Tamam olur yapalım. Haftada 3 gün kesin yaparım ben. Sen kaç gün yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…