Canim , motivasyon olmayinca olmuyor basliyamiyor insan.... cevre iyisin dedikce rahatlik geliyor bu hafta banada oyle oldu ama cok emek verdik bi hedefimiz var bu hedefe doğru ilerlememiz lazim....bi an once aramiza dönKızlar ya dıyetı bırakınca nıye geri baslayamıyosun offf
Kılo almıyorum ama veremıyorum dacok yemiyorum ama tam kısmadıgım ıcınde veremıyorum nasıl 60 olcam ben ya... Aslında Bı rahatlık geldi bana herkes cok guzel olmussun boyle cok ıyısın dıyor diye saldım dıyetı cok kızıyorum kendıme.. Suan koruma gıbı bısey yapıyorum kimi zaman diyette kimi zaman yıyorum bıraz onun ıcınde kılo veremiyorum.. Sadece 1 ay diyet yapsam hedefe ulascam ama motıve yakalayamıyorum
Bende bilmiyorum canim cok panikliyorum suda.... haklisin herkes oyle anlatiyor boyle öğreniyorlar rahat ol diye..... insirah duasi ile kendimi rahatlatacam insallahhhAda bende yüzmeyi bilmiyorum kızımı yüzmeye verdim küçük havuzda iki ders gördüler sonra büyük havuza geçip sıra ile çocukları cumburlop suya atlattılar ben atlayamazdim sanırım kuzum atladi
Evham yapma bu şekilde öğreniyorlar korkunu kızına yansıtma yüzmeyi öğrensin biz anne olarak korkularimizi evhamlarimizi cocugumuza geçiriyoruz maalesef
Slm arkadaşlar
Kimler var eskilerden
Iyi misiniz nasıl gidiyor kilo verme süreci
Yeni gelenler için hamilelik nedeniyle izne ayrılan eski bi grup üyesiyim
Hiç yorumları okumadım kimler var kimler yok
Inşallah herkes hedeflerine ulaşmıştır mezun olmuştur
Geçen hafta pazar gece bebeğim doğdu. Beklenenden 40 gün önce geldi.
Cumartesi günü trafik kazası geçirdik. Kaza nedeniyle sancim başladı açılmam oldu ve mecburen doğum gerçekleşti
Bebeğim iyi çok şükür. Kuvez de şuan emmeyi iyice öğrenince çıkacak.
Kaza nedeniyle benim sol bacagimda yumuşak doku zedelenmesi oldu. 3-4 haftaya geçer dedi doktor. Yeni yeni evin içinde yürümeye başladım destekle.
Biran evvel sağlığıma kavuşurum inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin.
Hamileliğini 2 kilo alarak tamamladım ama kazadan dolayı bacaklarımda ödem oluştuğundan doğum sonrası kilomda oynama yok henüz.
Şuan annemde kalıyorum. Iyilesip evime geceyim. Araniza geri döneceğim. Ve diyetisyenime de yeniden gitmeye başlayacağım.
Kızlar ya dıyetı bırakınca nıye geri baslayamıyosun offf
Kılo almıyorum ama veremıyorum dacok yemiyorum ama tam kısmadıgım ıcınde veremıyorum nasıl 60 olcam ben ya... Aslında Bı rahatlık geldi bana herkes cok guzel olmussun boyle cok ıyısın dıyor diye saldım dıyetı cok kızıyorum kendıme.. Suan koruma gıbı bısey yapıyorum kimi zaman diyette kimi zaman yıyorum bıraz onun ıcınde kılo veremiyorum.. Sadece 1 ay diyet yapsam hedefe ulascam ama motıve yakalayamıyorum
Çok geçmiş olsun, kötü şeyler yaşamışsın, bundan sonrası bebeğin ve senin için her şey güzel olur inşallahSlm arkadaşlar
Kimler var eskilerden
Cumartesi günü trafik kazası geçirdik. Kaza nedeniyle sancim başladı açılmam oldu ve mecburen doğum gerçekleşti
Kaza nedeniyle benim sol bacagimda yumuşak doku zedelenmesi oldu. 3-4 haftaya geçer dedi doktor. Yeni yeni evin içinde yürümeye başladım destekle.
Hamileliğini 2 kilo alarak tamamladım ama kazadan dolayı bacaklarımda ödem oluştuğundan doğum sonrası kilomda oynama yok henüz.
Şuan annemde kalıyorum. Iyilesip evime geceyim. Araniza geri döneceğim. Ve diyetisyenime de yeniden gitmeye başlayacağım.
Aynı senin durumundayım ben de ne diyetteyim ne diyette değilim belli değil, adapte olması çok zorKızlar ya dıyetı bırakınca nıye geri baslayamıyosun offf
Hoşgeldiniz bende yeni uyeyimSlm arkadaşlar
Kimler var eskilerden
Canim , hoşgeldin... Allah korumuş cook cook geçmiş olsun... bebeğin hosgelmis Allah anali babali büyütsün canim...kendini toparlayip donersin canim bebegini buyutmenin keyfine bak ......Slm arkadaşlar
Kimler var eskilerden
Sağol canım inşallah guzel gecer bu süreç benimde endişelerim yersiz olur...
Sabahi cok begendim dolu dolu.... aksamda hafif olmus sporda var harikaMenüm
Sabah 10.30:
2 haşlanmış yumurta
Lor peyniri 1 çatal beyaz peynir
Domates salatalık kapya biber
1 siyah zeytin
2 dilim t.bugday ekmegi
Akşam: 17:45
1 tabak sebze kızartması ( fırında sebzeyi yaglayip pişirdim )
3 yk yoğurt
1 dilim t.bugday ekmeği
Su 3 u bulur gecerde uyuyana kadar
Spor : 20 dk yürüyüş 60 p
45 dk Leslie 135 p
195 p
Güzel olmuş menü afiyet olsunMenüm
Sabah 10.30:
2 haşlanmış yumurta
Lor peyniri 1 çatal beyaz peynir
Domates salatalık kapya biber
1 siyah zeytin
2 dilim t.bugday ekmegi
Akşam: 17:45
1 tabak sebze kızartması ( fırında sebzeyi yaglayip pişirdim )
3 yk yoğurt
1 dilim t.bugday ekmeği
Su 3 u bulur gecerde uyuyana kadar
Spor : 20 dk yürüyüş 60 p
45 dk Leslie 135 p
195 p
Köftenin olduğu yerde pilava gerek varmı bilemedim amaKahvaltı 8 40
2 dilim tam buğday ekmeği, domates salatalık biber, 1 dilim peynir, 7 yeşil zeytin
Ara 12.40
1 kupa yeşilçay
6 fındık
1 yk kuru üzüm
Akşam 17.00
6 köfte
Salata
4 yk bulgur pilavı
2lt su
Leslie 45 dk 135 puan
zeyneppk
Çok açım bugün hala açım bide sofrada yememezlik olmuyor Evdekiler gıcık oluyor bana onu yemiyon bunu yemiyon diyeKöftenin olduğu yerde pilava gerek varmı bilemedim ama
güzel canım afiyet olsun
Doğru canim baba evindesin orda yiyicenÇok açım bugün hala açım bide sofrada yememezlik olmuyor Evdekiler gıcık oluyor bana onu yemiyon bunu yemiyon diye
Çok dikkat etmeye çalışıyorum yine de patates patlıcan kızartması vardı ama bi tane bile ellemedimDoğru canim baba evindesin orda yiyicen
Güzel menu canim afiyet olsunKahvaltı 8 40
2 dilim tam buğday ekmeği, domates salatalık biber, 1 dilim peynir, 7 yeşil zeytin
Ara 12.40
1 kupa yeşilçay
6 fındık
1 yk kuru üzüm
Akşam 17.00
6 köfte
Salata
4 yk bulgur pilavı
2lt su
Leslie 45 dk 135 puan
zeyneppk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?