En azından gidene kadar et bari ben de alışmış olurum o zamana kadar, yine de istemiyorsan sen bilirsinCanim , sabah yogun oluyorum okuyup geciyorum... kocluk yapayimda ben mezun olduktan sonra sanirim fazla ugrayamam yarida birakmak istemem... seni kaptanima emanet edeyimLAydLiNe
Sabah 1 yesil cay iciyorum . Aksam yemekten sonrada 1 beyaz cay iciyorum... gunde iki kere yesil cay icince kalbim carpiyor... cok denedim ne zaman ikinci bardagi icsem carpinti oluyor kafein fazla ondan herhal....O bende de oluyor af edersin midemdeki gazi cikartinca o his geçiyor bol şu içiyorum bu yeşil çay icsene
Ben de, ben deSıkılanlar kulübü
Tamam yardimci olurum canim ama bir sartla hergun menu verilecek anlastik miEn azından gidene kadar et bari ben de alışmış olurum o zamana kadar, yine de istemiyorsan sen bilirsin
Hey gidi günler hey bir zamanlar aynı kilodaydık :)
Çok güzel anlatmışsın canımkorumayı ben biliyorum vermeyi bilmiyorum ama korumaya çok hakimim
koruma şöyleki iki öğün üst üste sapıtmican 1
gün içinde mutlaka 20-30 dk egzersiz yapıcan 2
1'i açıklayayım: mesela kallavi bi kahvaltı ettin ekmekler ballar reçeller of ki ne of.. hemen o akşamı salata-ayran ile geçiştiricen.. ya da akşama bi planın var gömecen belli.. gün içinde öğünlerini hafif tutucan.. measela abur cubura dalmak istiyorsun o gün protein ağırlıklı besle.. bu gibi gibi.. haa bi de haftada 1 gün protein günü yap (perşembe misali)
böyle yaparsan korursun kilo almazsın
O zaman bi leblebi yesen 1 turk kahve fincani kadar yada maden suyu icSabah 1 yesil cay iciyorum . Aksam yemekten sonrada 1 beyaz cay iciyorum... gunde iki kere yesil cay icince kalbim carpiyor... cok denedim ne zaman ikinci bardagi icsem carpinti oluyor kafein fazla ondan herhal....
Sen de iyi ki varsın canım, vazgeçmek yokKızlar bu takım bana çok şey kattı. Sizlerin desteği güzel sohbetiniz bir sürü doğru bildiğim yanlış olduğunu öğrendim. Dün eşim ın akrabaları geldi memleket 'ten. Beni hep kilomla ılgili konuştular eşimin yanında kiloluyum diye laf sokarlar di. Dün gözleri ayrıldı. Yasitlarim vardı onlar da nasıl güzel zayiflamissin şahane olmuşsun karnın dümdüz olmuş filan falan... o kadar mutlu uyudumki dün çünkü çook canım yanmıştı kilo konusunda. Sizlerede o kadar dua ettim ki çünki sizin desteginiz motivasyon unuz la bu kadar zayifladim. Onlar beni 80 'lerde gördüler en son şimdi manken gibi olmussun diyorlardı. Inşallah 60 a kadar devam. Iyiki varsınız hepiniz
Tamam anlaştık ama bugün söylemesemTamam yardimci olurum canim ama bir sartla hergun menu verilecek anlastik mi
Maden suyuO zaman bi leblebi yesen 1 turk kahve fincani kadar yada maden suyu ic
Tamam yarin temiz bir sayfa aciyoruzTamam anlaştık ama bugün söylemesemsabah pankek akşamüstü de çekirdek yedim
Metabolizmayi hizlandiracak kolay bir icecek tarifin var mi canim ?Bu hafta hizlandirma diyeti verdi dyt ve acaup kisti bakalim yapabilcem mi ne sonuc verecek
Menüm
Sabah 10.30:
2 haşlanmış yumurta
Lor peyniri 1 çatal beyaz peynir
Domates salatalık kapya biber
1 siyah zeytin
2 dilim t.bugday ekmegi
Akşam: 17:45
1 tabak sebze kızartması ( fırında sebzeyi yaglayip pişirdim )
3 yk yoğurt
1 dilim t.bugday ekmeği
Su 3 u bulur gecerde uyuyana kadar
Spor : 20 dk yürüyüş 60 p
45 dk Leslie 135 p
195 p
Hatta ben gideyim şimdi bir spor yapayım yediklerimi telafi ederim belkiTamam yarin temiz bir sayfa aciyoruz
Benim bu hafta kusluk ogunumde varMaden suyuiyi fikir olabilir canim
Içecek derken smothimi yoksa çay olarak miMetabolizmayi hizlandiracak kolay bir icecek tarifin var mi canim ?
Aynn öyle canım hele bugün çok sessiz grupzeyneppk , @MrsParanoid kizlar en cok biz geliyoruz takimin digerleri nerede... bizde aksamdan aksama ugrasak ne olur bu takim
HarikaHatta ben gideyim şimdi bir spor yapayım yediklerimi telafi ederim belki
Cay canim gunde bir kere yapip iceyim.... benim metabolizmayi hizlandirmam lazim duruldu gibiIçecek derken smothimi yoksa çay olarak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?