Kızın çok eğlenecek bence çünkü çocuklar seviyor suyla oynamayıHaklısın elimden geldiğince kendimi rahatlatacam sağol canim... sagolsunLAydLiNe ebrumda aradi beni konustuk rahatlatti ilk gunden sonra rahatlarim insallah...
Günaydın kızlar
hızlıca dünkü menümü yazayım
Sabah 8.00 1 yumurta, iki wasa, bir dilim süzme peynir, 150 ml süt
Ara öğün 9.30 1 porsiyon erik, 1 porsiyon kiraz, sade türk kahvesi, 1 kupa yeşilçay
Öğlen 12.00 2 dilim tb ekmek, domates-salatalık-biber, 2 dilim beyaz peynir, 6 tane zeytin, 200 ml süt
Ara Öğün 16.00 1 dilim tb ekmek, 1 parça peynir, 1 kupa yeşilçay
Akşam 18.30 1 tabak bulgurlu semiz otu yemeği (bulgur 3 yk), 5 yk yoğurt, 1 ızgara tavuk göğsü (100 gr)
Ara yok.
yürüyüş yapamadım yine
Aslında ben yılda 4-5 kez yerim pirinç pilavını. Evde hep bulgur yaparım o güne denk geldi yiyeceğim işteBulgur yapsana çok güzel tarifler var şahane oluyo
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin. Bebeğin de hayırlı olsun, sağlıkla büyüt
Herkese günaydınnn:)
Sabah kahvaltım
1 haşlanmıl yumurta
2 cherry domates
10 badem
aslında az yıyorum canım.. Dikkat etmedıgım ıcın gitmiyor diyet modunda olunca gidiyor kıloToparlamaya bak. Hepimize söylüyorlar ama salmak yerine daha iyi motive olalım. Yarın yeni bir sayfa aç başla
motıve olursam doncem canımBende öyle oldum bayramdan sonra sağolsun kızların sayesinde o motiveyi yakaladım yine
Sana eşlik edecek koçluk edecek biri lazım sana gaz verecek
Gel bize katıl @ada81 ile benaypare ackerman ile @asya_01 takım olduk yarisiyoruz
Tamam canım inşallahCanim , motivasyon olmayinca olmuyor basliyamiyor insan.... cevre iyisin dedikce rahatlik geliyor bu hafta banada oyle oldu ama cok emek verdik bi hedefimiz var bu hedefe doğru ilerlememiz lazim....bi an once aramiza dön
Günaydın canım aferin sana ne güzel şeyler yapmışsın öyle bravoHerkese günaydın. Dün spordan sonra çok terledim diye soğuk suyla banyo yaptım kaşındım yani. Dün gece de ateşim çıktı etlerim ağırdı hep. Pencereyi de açmışız gece dolunayı seyrede seyrede uyudum soğuk Soğuk ter attım örtünüp şimdi azaldı bereket.. Herkese günaydın
Aman canım napiyorsun dikkat et soğuk suyla duş alınır mı idrar yollarını usutursun ben gayet ılık su ile duş alıyorum ama soğuk suyla hiç alamamHerkese günaydın. Dün spordan sonra çok terledim diye soğuk suyla banyo yaptım kaşındım yani. Dün gece de ateşim çıktı etlerim ağırdı hep. Pencereyi de açmışız gece dolunayı seyrede seyrede uyudum soğuk Soğuk ter attım örtünüp şimdi azaldı bereket.. Herkese günaydın
Kaptan geri döndüGünaydın canım aferin sana ne güzel şeyler yapmışsın öyle bravo
Burda motive olursunaslında az yıyorum canım.. Dikkat etmedıgım ıcın gitmiyor diyet modunda olunca gidiyor kılo
motıve olursam doncem canım
Tamam canım inşallah
Günaydın canım aferin sana ne güzel şeyler yapmışsın öyle bravo
Orayı da üşütmüşüm zaten bidaha asla almamAman canım napiyorsun dikkat et soğuk suyla duş alınır mı idrar yollarını usutursun ben gayet ılık su ile duş alıyorum ama soğuk suyla hiç alamam
Kaptan geri döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?