Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Harika bir menü candy_candy bravo sana

Kızlar bu ne herkes uyuyor mu hiç kimse yok bu saatte uyanın bakim tembeller

Gunaydin
Uyandik tabi de coluk cocuk hazirlan evden cik bakamadim hic.
Erken kalkamadim yine bugun. Farkli olsun diye de yulaf hazirlamamistim kahvaltiya.
Sandivic aldim . Tam tahilli. Biraz buyukceydi ama gun icinde baska ekmek vs yemeyeceğim icin dengelerim sanirim

Toparlamaya bak. Hepimize söylüyorlar ama salmak yerine daha iyi motive olalım. Yarın yeni bir sayfa aç başla
aslında az yıyorum canım.. Dikkat etmedıgım ıcın gitmiyor diyet modunda olunca gidiyor kılo
motıve olursam doncem canım
Canim , motivasyon olmayinca olmuyor basliyamiyor insan.... cevre iyisin dedikce rahatlik geliyor bu hafta banada oyle oldu ama cok emek verdik bi hedefimiz var bu hedefe doğru ilerlememiz lazim....bi an once aramiza dön
Tamam canım inşallah

Herkese günaydın. Dün spordan sonra çok terledim diye soğuk suyla banyo yaptım kaşındım yani. Dün gece de ateşim çıktı etlerim ağırdı hep. Pencereyi de açmışız gece dolunayı seyrede seyrede uyudum soğuk Soğuk ter attım örtünüp şimdi azaldı bereket.. Herkese günaydın

Günaydın canım aferin sana ne güzel şeyler yapmışsın öyle bravo

Aman canım napiyorsun dikkat et soğuk suyla duş alınır mı idrar yollarını usutursun ben gayet ılık su ile duş alıyorum ama soğuk suyla hiç alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…