Bende almak istiyorum ama icebilirmiyim bilemiyorum oyuzden sorayım dedim biraz araştırdım da bu kahve çok faydaliymis hazır paketlenmiş kahvelere göre .Canım ben tam bir kahve aşığıyım. Hem filitre kahve demleme makinem hem de diğer türden kahve yapan makinem var. Bazen de french press kullanıyorum. Bunlara ek dışarıda da içiyorum. Kahve markası versek reklama girer mi bilmiyorum, ben imkanım olunca yurtdışından getiriyorum. Ya da burada ünlü kahveci S.... veya Alman markası Tc....’dam alıyorum.
Bence eğer abartmazsan ye akşamda sadece 1 bardak süt içer dengelersin.Böyle zamanlarda yesek akşam yemeği yemesek olmazmi bende yarın arkadaşıma gideceğim de
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, dikkat et kendine
İçersin bence, daha yumuşak içimli olanlardan alabilirsin veya sütle deneyebilirsinBende almak istiyorum ama icebilirmiyim bilemiyorum oyuzden sorayım dedim biraz araştırdım da bu kahve çok faydaliymis hazır paketlenmiş kahvelere göre .
Geçmiş olsun, dikkat et kendine canımKızlar o kadar rahatsızım kiimigren ağrım tuttu ensemden vuruyor ağrı. Kalkamıyor um resmen. Dün akşam dan beri böyle. Siz napiyorsunuz
Geçmiş olsun canım migren çok zor Rabbim şifa versin inşallahKızlar o kadar rahatsızım kiimigren ağrım tuttu ensemden vuruyor ağrı. Kalkamıyor um resmen. Dün akşam dan beri böyle. Siz napiyorsunuz
Canım ara öğünde iki çeşit meyven var, birer porsiyon. Diyetisyen mi böyle istedi? Bana fazla gibi geldi de
Kızlar sizden bana dua etmenizi rica etsem. Yarın ev için kura çekilişi var. Benim için bir yasin okuyup dua edermisiniz
Ederim tabi canım şimdi öğle namazından sonra okurum ..Rabbim gönlündeki hayırlı muradini nasip eylesin inşallahKızlar sizden bana dua etmenizi rica etsem. Yarın ev için kura çekilişi var. Benim için bir yasin okuyup dua edermisiniz
Fark etmeden hepsini yemişimcanım öğleden önce bir öğleden sonra bir porsiyon var.. ben günlük hakkımın hepsini o öğünde tüketmiş oldum.. farketmeden hepsini yemişim aslında arkadaşıma da hazırlamıştım o yememiş o yüzden de gün içinde başka meyve yemedim
Allah razı olsun kardeşimEderim tabi canım şimdi öğle namazından sonra okurum ..Rabbim gönlündeki hayırlı muradini nasip eylesin inşallah
Yeme yeme bu hafta listeye gireceksin bak kaç haftadır bekliyorsun.Böyle zamanlarda yesek akşam yemeği yemesek olmazmi bende yarın arkadaşıma gideceğim de
Canım onun şu anki kilosu 128 civarında yani yedikleri çok normal.Canım ara öğünde iki çeşit meyven var, birer porsiyon. Diyetisyen mi böyle istedi? Bana fazla gibi geldi de
ohhhh ne güzel hasret giderirsin iyi tatiller canımAntalya’da 4 gün kaldım şimdi istanbuldayım dişlerimi yaptıracağım 1 ay kalırım heralde dişçi arıyorum işte buradan Erzurum’a gideceğim 2 ay sonra dönerim heralde Almanya’ya
çok az yiyorsun canım.... bu senin diyetten çabuk sıkılmanı ve başka şeylere saldırmanı tetikler......Dünkü menümü vereyim,
Sabah (07:30)
2 haşlama yumurta
Biraz ezine peynir
Öğle (12:30)
3-4 ceviz
2-3 dil peyniri
1 sütlü filitre kahve
Akşam (19:00)
İki kase salatalıklı yoğurt
Ara (21:00)
1 sütlü filitre kahve
1 küp çikolatalı lokum
Kızlar bütün tartıda artı gördüm, nerede hata yapıyorum acaba?
canım migrosta kızarmış olanı var ondan alıyorum kızarmış form ekmek diye geçiyor ...ada81 canım form ekmeği kızarmış olarak mı satılıyor, sen mi kızartıyorsun
Senin menüleri taklit etmeye çalışacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?