Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende almak istiyorum ama icebilirmiyim bilemiyorum oyuzden sorayım dedim biraz araştırdım da bu kahve çok faydaliymis hazır paketlenmiş kahvelere göre .

Kızlar o kadar rahatsızım kii migren ağrım tuttu ensemden vuruyor ağrı. Kalkamıyor um resmen. Dün akşam dan beri böyle. Siz napiyorsunuz

Canım ara öğünde iki çeşit meyven var, birer porsiyon. Diyetisyen mi böyle istedi? Bana fazla gibi geldi de

canım öğleden önce bir öğleden sonra bir porsiyon var.. ben günlük hakkımın hepsini o öğünde tüketmiş oldum.. farketmeden hepsini yemişim aslında arkadaşıma da hazırlamıştım o yememiş o yüzden de gün içinde başka meyve yemedim

Kızlar sizden bana dua etmenizi rica etsem. Yarın ev için kura çekilişi var. Benim için bir yasin okuyup dua edermisiniz
Ederim tabi canım şimdi öğle namazından sonra okurum ..Rabbim gönlündeki hayırlı muradini nasip eylesin inşallah

kızlar dolunay herkesi etkiliyor beni de aynı şekilde etkilemediği ay da olabilir ama herşey doğru gidiyorsa tartı oynamıyorsa özellikle dolunayda çok takılmayın geçecektir inşallah..

benim de bugün 128,1 çıktı tartım cuma 128,7 ydi bakalım cumaya kadar nasıl gidecek

Fark etmeden hepsini yemişim

Antalya’da 4 gün kaldım şimdi istanbuldayım dişlerimi yaptıracağım 1 ay kalırım heralde dişçi arıyorum işte buradan Erzurum’a gideceğim 2 ay sonra dönerim heralde Almanya’ya
ohhhh ne güzel hasret giderirsin iyi tatiller canım kilo ne alemde ?

çok az yiyorsun canım.... bu senin diyetten çabuk sıkılmanı ve başka şeylere saldırmanı tetikler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…