İnşallah hayırlı bi zamanda dilediğiniz gibi bi eve sahip olursunuzGünaydın kızlar dün geç saatte geldik eve biliyorsunuz kura vardı. Çıkmadı malesef. Kismetimizde yokmuş demek.
Sağ ol canım, olur mu yazdıklarınla güç buluyorum, çok çok yazöyle gerçekten yorgunluklar, işler unutuluyor, sabırla üstesinden gelmemiz lazım. İdare etmeye çalışıyorum da işte ara ara çok bunalıyorum. İnşallah tüm emeklerimin karşılığını alırım bir gün diyorum
Evet kendimi yorgun hissediyorum .... ogleden sonra spor yaparim belki....Vücudun yorgun düştü artık sanırım, boşver dinlen biraz kendini iyi hissedersen yaparsın yine
Hayırlısı olsun canim....Günaydın kızlar dün geç saatte geldik eve biliyorsunuz kura vardı. Çıkmadı malesef. Kismetimizde yokmuş demek.
Hayırlısı olsun canımGünaydın kızlar dün geç saatte geldik eve biliyorsunuz kura vardı. Çıkmadı malesef. Kismetimizde yokmuş demek.
Özel olmasına rağmen sayı çok olmuş. Kötü bir deneyim yaşamışsın. Özel hoca her şekilde öğretir. Birebir ilgilenir. Biraz pahalı oluyor ama yinede kesin çözüm. Bizim grubun sayısı en fazla 15 olacak. Umarım bende aynı sorunu yaşamam.merhaba kızlar , daha yeni oturdum sabah kızımı yüzme kursuna götürdüm hiç memnun kalmadım çok kalabalıklar öğretmen yetişemiyor.. birinin tuvaleti geliyor onu götürüyor diğerinin tuvaleti geliyor sonra onu götürüyor... havuz içinde 3 öğrtemen 26 çocuk ... öğrtemen birine öğretmeye çalışırken hoop diğeri suya düşüyor tribünden veliler bağırıyor hocam koşun çocuk düştü diye... ne korkarsan başına o gelir ya kızımı öğretmen kucakladı öğrtemen bişeye takıldı düştü mü kızımda onunla birlikte suya düştü öğretmen tam çıktı kızımın üzerine doğru bidaha düştü... benim için kabustu tribünde beni düşün elim yüreğimdeydi.... toplu çocuklar yüzme öğrenemez bunu bi kere daha öğrendim çocuğa sıra gelmiyor ki 2 saat içinde kızım 10 dk bile havuzla buluşmadı ... öğrtemenin üstüne düşmeside bu süreye dahil
birtane eğitmen bayan buldum birebir ondan ders aldıracam temmuz sonunda ... fiyatıda uygun saati 100 TL 8 saatte öğrenir diyor ...
abuk sabuk bir gün yaşadım beslenme düzenim bozuldu sabah çok erken kalktım 3 öğün yaptım bugün ...
Bravo canım
canım o psikolojik bende böcek göreyim hemen kaşınırım ...
senide kendimize benzettik hahahah
Allahım hepimizin evlerine huzur versin. Bizde de yaşanıyor böyle mevzular. Hiç içinde bulunmak istemediğim durumları yaşayınca cok üzülüyorum.
Amin canım ..Hepsi aynı demekkiEVet kendi ailesi olunca görmüyor benim de eşim
Hayırlısı buymuş demek ki canım. İnşallah çok daha güzelleri seni bekliyordurGünaydın kızlar dün geç saatte geldik eve biliyorsunuz kura vardı. Çıkmadı malesef. Kismetimizde yokmuş demek.
Insallah boyle bi durum yasamazsiniz ..Grupla zor ebrum , en iyisi birebir egitim... yada anne baba ogretmeli ... zaten endiselerim vardi bide bunlari yasayinca cok gerildim.....Özel olmasına rağmen sayı çok olmuş. Kötü bir deneyim yaşamışsın. Özel hoca her şekilde öğretir. Birebir ilgilenir. Biraz pahalı oluyor ama yinede kesin çözüm. Bizim grubun sayısı en fazla 15 olacak. Umarım bende aynı sorunu yaşamam.
Teşekkürler canım, iyi ki varsınızO zaman her bunaldığında yaz buraya biz seni rahatlatırız
Amin canım ..Hepsi aynı demekki
Aaa oylemi boşver bebeğin küçük emziriyorsun yuvanın huzurunu bozmalarina izin vermeHatta bdv de bir konum var görürsen ne haksızlıklar ne boyutlar yaşandığınj görürsün. Saçmalıklar üstüne saçmalık...
Birebir eğitim çok pahalı olurInsallah boyle bi durum yasamazsiniz ..Grupla zor ebrum , en iyisi birebir egitim... yada anne baba ogretmeli ... zaten endiselerim vardi bide bunlari yasayinca cok gerildim.....
çok geçmiş olsun canım. Allah sana da bebişine de acil şifalar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?