Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yardımcı alabiliyor musun ev işleri için?

çook geçmiş olsun canım. zor şeyler yaşamışsın ama çok şükür sağlıkla bebeğini doğurmuşsun biran önce kavuşmak da nasip olur inşallah.

stres yapa yapa olumsuzlukları çağırmışsın resmen ama öğrenci sayısı gerçekten fazlaymış. bende ders almıştım 7-8 kişi falandık. çocuk grupları da vardı onlarda yanlış hatırlamıyorsam 10 çocuk 2 öğretmendi ama bi olumsuzluk görmedim hiç. zaten önce çocuk havuzunda başlıyorlar.

dünkü menüm kusura bakmayın yazamadım bugün zaten öğleden sonra farklı bi birime geçtim bilgisayarda değildim şimdi geldim masama
Eki Görüntüle 2280359

canım senin listen bana azmış gibi geliyor. ben 96yla başlamıştım ve listem bunun nerdeyse 2 katıydı ben emziriyorum da ama yine de baya fark var.

canım benim ablamda üniv de şuan yard doç. ama yüksek lisans ve doktora dönemlerinde ne kadar yoğun çalıştığını biliyorum gece 12lere kadar kalıyordu tam yüksek lisans tez döneminde doğum yaptı ve doğum iznini bile tam kullanamadan başlamak zorunda kalmıştı ama ablamın bi şansı vardı ki çocuğa hep annem baktı çoğu zaman bizde kalıyordu. (yoğunluğunu az çok tahmin ettiğimi anlatmak için yazdım bu kadar detaylı )
bende LAydLiNe a katılıyorum. ev çok önemli değil hayatını idame ettirecek kadarı yeterli bence emin ol bi süre sonra oğlunun bağımlılığı azalacak biraz rahatlayacaksın. şuan bu bağımlılık biraz bunaltıyor evet ama geçecek bende de var bi tane 11 aylık hep paçamda bişey yaptırmıyor bende öğleye kadar çalışıyorum şuan

canım emziriyorsan katı diyet yapma. yemek saatlerini yazmamışsın ama günü çok da erken kapatmak zorunda değilsin bence akşam da bi ara yapabilirsin.

Madamhd yorum yapınca gördüm bende yapayım dedim
Benim bebeğim 2 aylıkken diyetisyen ile başladım diyete 6 öğün yiyiyordum öğünlerde bol bol yeşillik veriyordu sütüm azalmasin diye ama yinede sutum azda olsa azaldı bebeğin küçük diye hatırlıyorum evet menun az öğünlerinde et yoğurt salata yada sebze olmalı ara öğünlerin olmalı kahvaltıda 2 dilim ekmek olabilirdi her öğünde ekmeğim vardı çok gibi geliyor demi ama iki ayda 9.5 kilo vermiştim sütün azalır sürekli yemek hazırlama durumu zor oluyor ama sutun azalmasin bebeğinin tek gıdası o

Insallah boyle bi durum yasamazsiniz ..Grupla zor ebrum , en iyisi birebir egitim... yada anne baba ogretmeli ... zaten endiselerim vardi bide bunlari yasayinca cok gerildim.....
Canım bugün konuştum hocasıyla. Yüzme hakemliği yapıyorum yaa antrenör de yüzme hakemlerinden. Herkes çok övdü. Telefonda bana şöyle bir şey dedi. Bizim havuz yeni tamirattan çıktı ve su yeni dolduruldu. Dolayısıyla su biraz soğuk. İlk ders eğer suyu sevmez soğuk bulur girmek istemezse zorlamam haberiniz olsun dedi. Su ısınana kadar ertelerim sizin dersi dedi. Önemli olan çocuğun severek eğlenerek gelmesi dedi. İkna oldum bakalım haftaya çarşamba ilk dersi yapacaklar inşallah.

Biri 7 aylik digeri 33aylik . 3 olacsk eylülde. O rahat gunleri iple çekiyorum
Birin7 aylık dşğeri 2,5 yaşında
Baya ayni seninle yaslar
spor da menu de cok guzel
ahh ahh oyleler valla dogru soyluyorsun. Neyse maddi manevi sagliklari ve sagligimiz yerinde olsun da her sey geciyor

Boşver canım, ev işleri için üzme kendini, iki çocukla mükemmel ev olmaz zaten
Mukemmel icin asla uzmem kendimi
az içinde oturalacak kadae olsaydi yeterdi :)

Ben de emziriyorum ya
Ben de mi daha cok yesem :) ek gidaya bsladi ama daha yeni ve cok az emmeye basladi

Ben de emziriyorum ya
Ben de mi daha cok yesem :) ek gidaya bsladi ama daha yeni ve cok az emmeye basladi
Yeşillik çok ye canım her öğünde mutlaka olsun suyunu iç ihmal etme benimki 11 aylık o aylardan hep geçtim ama hep 6 öğün beslendim 6 aya kadar her öğünde 2 dilim ekmek yedim 6 aydan sonra ekmeği kestim şimdi 11 aylık şimdi iki öğüne başladım
6 öğün olarak yiyerek iki ayda 9.5 kilo verdim çünkü emzirmek zaten kalori harcatan birşey
Softty de bak güzel kilo veriyor okadar yiyerek
Yemeğini ihmal etme canım sütünü etkilemesin

Napiyorsunuz kızlar yorgunluk 'tan dokuluyorum sabah yüzüm gözüm balon gibiydi yorgunluktan. Evi toparladim güç bela. Akşam a kabak yapacam kendime inşallah.

Napiyorsunuz kızlar yorgunluk 'tan dokuluyorum sabah yüzüm gözüm balon gibiydi yorgunluktan. Evi toparladim güç bela. Akşam a kabak yapacam kendime inşallah.
Niye bukadar yoruldun canım
Evt bugünü hafif geçirmek lazım

canım emzirdiğin içindir. bi de masa başı çalışıyorum hareketsiz bi hayatım var ya ondan olabilir

ne güzel yazmış kızlar bi göz atın derim

Birebir eğitim çok pahalı olur
Ben belediyenin havuzuna vermiştim ama çok ozenlilerdi
Evet biraz pahali olacak ama o ucreti gözden cikarmak durumdayim.. yoksa ogrenemez... ablamda buraya gelsin biz öğretiriz dediler... olmazsa seneye ders aldirirsin dedi... bi gideyim memlekete bakayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…