Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı 9 30
2 dilim tam buğday ekmek, 1 Yağda yumurta,2 biber, 1 parça peynir,domates salatalık

Ara 13 30
1 fincan leblebi ve 1 porsiyon kiraz

Ara
5 fındık

Aksam 17 30
10 yemek kaşığı barbunya
1 kase yoğurt
Yesillik

Spor sonrası maden suyu
2 buçuk litre su
45 dk leslie 135 p zeyneppk

Bugünkü menümü yazayım kızlar;

Sabah (06:30)
1 haşlama yumurta
Biraz ezine peynir
1 sütlü filitre kahve

Öğle (12:30)
1 sütlü filitre kahve

Ara (17:00)
3 çubuk peynir

Akşam (19:00)
1,5 parça fırında tavuk
1 kase yoğurt

Su 1,5 litre olmuştur, son zamanlarda ölçüyle içemiyorum, spor yok. Bugün arkadaşıma doğum günü partisi düzenledim, ama hiçbir şey yemedim. 1 çatal bile pasta almadım

Menün gayet güzel canım. Ama acaba ara öğünde hem leblebi hem de meyve yemese miydin?

Erkek lerde o anlayış nerde binde bir valla bazen benim tarafın haksiz da olsa sirtimi yere vermiyorum sırf onun tutumundan dolayı aile içi huzuru yipratmamak adına çok uzatmamak lazım olaylari
Evt uzatmamak lazım haklısın ama dil çok keskin insan unutamiyor
Ben evliligim boyunca kimseden birşey beklemedim ama haksızlığa gelemiyorum yanlış birşey görünce söylüyorum ama benim yanlış gordugumu o görmüyor bile o görmüyor bile gözleri kapalı sanki

ya fırsat varsa açık hava yürüyüşu tabiki çok güzel ama fırsat olmayınca kurtarici

menü yazayım hemen
kahvaltı 07:00
1 form ekmek
peynir
zeytin
domates salatalık biber

oglen 13:00
tavuk sote
salata

aksam 19:00
2 domates
1 ceviz iki lokma peynir

3 lt su
spor yok

Bugün evime döndüm şükür canım .çok şükür kaza bela hastalık olmadan geldik. tatilde hiç tartılma dım şu anda reglim bitene kadar tartilmayacagim..ev temizliği camasir derken reglim biter tartilip sohbete gelirim insallah

Sorduğun için teşekkür ederim Hepinizi öpüyorum görüşürüz inşallah☺

bende de etkisi oluyor.. yediklerim az sporumda var ama artıyım aslında kilo azaldıkça vermesi gerçekten zor oluyormuş ne kadar hareket katarsan kat ne kadar az yersen ye çok az gitmeye başlıyor kilo...
Iste ben bu yuzden spor yapmiyorum 73e kadar kolay inicem muhtemelen hatta baya yaklastim sonucta onlar dogum kilosuydu 73ten sonra zorlauacak beni ayni hizda gitmez. O zaman sporu eklerim gittikce yogunlaatiririm

Afiyet olsun guzel

Benim oglan da ayni yaaa
Eskiden ben onunla biraz oynayayim azicik da olsa kendi decam ederdi oynamaya. Simdi hep hep hep ilgi istiyor aksam azicik babasıyla konusturmadi bizi biz konusurken butin camasirlari holde etrafa firlatmis. Oncesinde de cok yormustu beni sabredemedim.. oyle kizdim bagirdim odasina gonderdim aglaya aglaya uyudu.. off off

Afiyet olsun ne guzel kacamaksiz menuler gormek

Tam protein gunu olmuss. Afiyet olsun
Ve tebrikler. Bak sosyal hayatbitmek zorunda degilmis :))
menü yazayım hemen
kahvaltı 07:00
1 form ekmek
peynir
zeytin
domates salatalık biber

oglen 13:00
tavuk sote
salata

aksam 19:00
2 domates
1 ceviz iki lokma peynir

3 lt su
spor yok
Bugun herkes tavuk yemis :)) afiyet olsun.

Kizlar bu hafta seminer donemi basladi 2 cocukla her gun evden cik okula git.. cikista buyuk enerjisini atsin diye geziyoriz dolasiyoriz fln. Eve geliyoriz omu emzir uyut oburunu yedir oyna banyo yaptir vs va derken akaam oluyor esim geliyor yemek fasli derken cocuklarin uyku zamanlari geliyor.. 7.30ta buyugu uyufu. Digerini emzirdim yatirdim esimle biraz konusup markete gidecektim ben hazirlanana kadar 2 kere daha uyandi. Neyse en sonunda 9.30ta market kaoabmadan zor yetistim aldiklarimi bagaja atip yuruyuse gittim 45 dk yurudum esim aradi uyandi gel diye. Geldim tekrar emzirdim uyuttum derken oburu uyandi fln. Anca oturdum simdi. Butun gun evde bardak dahi kaldirmadim. Ev rezil durumda.. ama hic iş yapacak halim yok.. ahh ahh

Neyae menumu yazayim

Sabah. 9.30
yulafli icecek
(1bardak süt
3 yk yulaf
1 muz
11 badem blenderda bizzzt kafaya diktim vakitsizlikten)

Oglen 2 gibi
sekersiz turk kahvesi &4 kayisi

Aksam 5.30

bir tabak etli kuru fasulye ve buyuk kapta salata

Aksam 10 gibi sütlü filtre kahve

Su az oldu bugun
Spor 45 dk yürüyüş

Kimseler yok mu. Ben anca bu saatlerde bakabildim. Ptesi 75.2 gormustum 74u bule gorurum cumaya derken.. salıdansonra birden cok cikmaya basladim. Regl siskinligiymis oldum sonunda. Insallah cumaya kadar giderr

Betül Kaç yasindalar ?
ogrwtmensin sanırım iki çocuk olunca zor oluyor ama büyüyünce rahatlarsın

benimde makinem var eskiden çok smotie yapardım
afiyet olsun

Dukkani ben kapattim
Ben acayim :))

Gunaydin:))

günaydın
bende sabah geliyorum birde akşam çok yoğun iş yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…