Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese dünkü menümü yazmamıştım yazıyorum

Düm sabah
2 chery domates
10 siyah zeytin
1,5 kinrit kutusu peynir
1 ince dilim ekmek

Öğlen 1,5 su bardağı ayran

Akşam
Tavuk bonfile + ayraakşam yemeğim dün geç oldu 19:40 gibi yedim. Nrmalde 5 ten sonra yememeye gayret ediyorum ama eşimle yedim bu sefer

5000 adımda orta dereceli koşu+ 30 dk yürütüş. 2,5 litre su.

Kolay gelsin canim işlerini bitir aramiza dön bekliyoruz

Iki küçük cocuk birde çalışan anne olunca , hiçbirşeye vakit kalmıyor haklısın canim.... Allah kolaylik versin....

Benim kizim 6 yasinda hala esimle sohbet ettirmez bize .butun ilgi kendisinde olsun istiyor... 4-5 yaslarindayken esimle telde konusurduk konusacaklarimizi....eve geldiginde imkanı yok konusmaya... neyseki kizimin uykusu duzenli 21.30 da uyur ...ondan sonra sohbet ediyoruz esimle...
Ne kadar gezdirirsen gezdir oynatirsan oynat bitmeyen enerjileri var dun kizimi havuza götürdüm eve geldik oyun oynadi aksam uzeri sitenin aşağısına indirdik cocuklarla kostu bisiklet sürdü oyunlar oynadi.. aksam 8 de eve geldik ben sıkıldim diyor ...ayyyy artık sıkıl yapacak bisey yok dedim... benle esimin pili bitmis koltuga attik kendimizi kizim daha ne yapsam modunda...

Menüm cok güzel canım . Ayrıca azminin için tebrikler .

Canım ben de senin gibi düşünüyorum. Kilo vermek bir noktadan sonra zorlaşıyor, o duruma gelince sporu eklemek kilo vermeyi devam ettirir. Ben 10 kilo verdim artık başlayacağım spora galiba.
Kolay gelsin canım, devamlı ilgi isteyen çocuk çok zor gerçekten. Sabırlı olmamız lazım ama işte insan bazen taşıyor.
Evet canım, dün hem sosyaldim hem de diyeti bozmadım
Cuma yaklaşıyor ya herkes proteine yöneliyor

Boşver canım, ev işleri için üzme kendini, iki çocukla mükemmel ev olmaz zaten

Allahım hepimizin evlerine huzur versin. Bizde de yaşanıyor böyle mevzular. Hiç içinde bulunmak istemediğim durumları yaşayınca cok üzülüyorum.

Menün güzel olmuş bence

Kalkip spor yapacak halim yok simdi kalkayim diye diye bu saat oldu... kendimi yorgun hissediyorum

EVet kendi ailesi olunca görmüyor benim de eşim

çok geçmiş olsun canım. Allah sana da bebişine de acil şifalar versin inşallah

Güzel dolu dolı menü bence . Afiyet olsun

Günaydın kızlar dün geç saatte geldik eve biliyorsunuz kura vardı. Çıkmadı malesef. Kismetimizde yokmuş demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…